Sanırım düğünüme kimse gelmeyecek

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
O kadar üzgünüm ki bugün herkes ne kadar kötü niyetli karşıdakini üzmeye Çalışıyor yaza düğünüm var bugün düğün salonunu tuttuk bizim yaşadığımız Şehirde olacak benim ailem de burda ama akrabaların çoğu memlekette annem bugün arayıp söylemiş teyzemlere dayımlara anneannelere filan onlar da iyi ama biz nasıl gelelim o kadar yol büyük ihtimalle gelmeyiz kusura bakmayın demişler ki buraya normalde sık gelip giden insanlar bir dayım nerdeyse ayda bir burda işi dolayısıyla ama geldiğinden bazen haberimiz bile olmaz haber vermez ama lafa gelince güya çok sıkı fıkıyız o kadar üzüldüm ki benim değerim bu kadar mı dedim ki daha önce bi yakınımızın daha burda düğünü oldu ki sadece nikah şeklinde oldu çünkü 2. Evliliğimde herkes toplanıp geldi herkes bizde kaldı evde adım atacak yer yoktu ama şimdi hiç kimse gelmiyor nişanlıma da gelmediler ki 3 dayım da nişanımdan 1 hafta önce buradaydı nişana 4 gün kala memelekete gittiler ve bi dayım 1 hafta sonra yine geldi bi de Yüzsüz Yüzsüz bizde kaldı ve sadece sade bir hayırlı olsun dedi resmen dalga geçiyorlar sanki bi nişanım salonda oldu buna rağmen gelmediler çok üzüldüm ama olsu düğünde gelirler dedim ona da gelmeyecekler ki hafta sonu için düğün salonu kota koyuyor ben de sadece hafta sonu yapmak istediğim için 250 Kişilik yer tuttuk şimdi kimse gelmiyor salon bom boş kalacak neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ki başkalarının doğum günlerine bile şehir dışına çıkarken benim düğünüme gelmiyorlar ben onlara hiç bilet yapmadım hep saygılı oldum herkesin düğününe gittim hatta bi keresinde gündüz uçakla gittim akşam Düğüne katılıp gece geri döndüm beni çok zorlamasına rağmen yine gittim, direkt şimdiden gelmeyeceğiz demeleri beni çok çok kırdı ........

2. Evliliğimde mi yazıyo tam anlayamadım. Öyleyse eğer çok kırılacakmbi durum yok.
Birde siz nutluluğunuza bakın kim ne değer verirse sizde o değeri verin çok takılmayın böyle şeylere:KK59:

2. Evliliğimde mi yazıyo tam anlayamadım. Öyleyse eğer çok kırılacakmbi durum yok.
Birde siz nutluluğunuza bakın kim ne değer verirse sizde o değeri verin çok takılmayın böyle şeylere:KK59:
Yakının ikinci evliliği gibi anladım ben yanlış yazmış galiba 2. Evliliğim diye

Yok o yakınımın 2. Evliliğiydi onunki sadece nikah olacaktı buna rağmen herkes geldi istisnasız benim ilk evliliğim olacak buna rağmen gelmiyorlar

Gelmek ısteyen her şekılde gelır yok öyle o kadar yol geçecekler o işi .
Zaten sorunun yol OLDUĞUNU düşünmüyorum gelmek istemiyorlar ki ki annem sırf onlar gelsin diye okullar kapansın da öyle yap kızım dedi insanlar daha rahat gelir zorlanmasınlar dedi biz de o Yüzden yaza bıraktık buna rağmen gelmiyorlar yoksa ben nisan Mayıs gibi yapacaktım ama artık tuttuk salonu

Zaten sorunun yol OLDUĞUNU düşünmüyorum gelmek istemiyorlar ki ki annem sırf onlar gelsin diye okullar kapansın da öyle yap kızım dedi insanlar daha rahat gelir zorlanmasınlar dedi biz de o Yüzden yaza bıraktık buna rağmen gelmiyorlar yoksa ben nisan Mayıs gibi yapacaktım ama artık tuttuk salonu

Şimdiden sorun yapma dur bakalım vakıt bır gelsın olmadı baktın gelmıyorlar acar cemkırırsın sımdı cok erken .

Yok o yakınımın 2. Evliliğiydi onunki sadece nikah olacaktı buna rağmen herkes geldi istisnasız benim ilk evliliğim olacak buna rağmen gelmiyorlar
Benim babam yıllar önce vefat etti ve bi bahaneyle baba tarafından kimse gelmedi üstelik aynı şehirdelerdi yürüme mesafesi belki. Çok üzüldüm ama sonrada pat pat söyledim herşeyi. Evlendikten sonra anladımki asıl imtihanlar ondan sonra başlıyomuş boşuna üzmüşüm kendimi:KK11:

Gelmesinler gelmeyenlerin sunnetine dugunune siz de gitmezsiniz. Ben sadece nikah yaptım biliyorum çünkü akrabalarimi.

Birak gelmezlerse gelmesinler. Samimi olmazsiniz, mesafeli olursunuz o kisiler icin bu kadar. Istese insan gelir her turlu. Bence bazi insanlar icin uzulmeye degmez takmayin anneniz babaniz varsa gerisi hiiic onemli degil.:KK76:

Araç tutsak bile gelmezler çünkü hepsinin maddi durumu çok çok iyi gelmek istemiyorlar yol parasından değil yani ama eminim düğünden 1-2 hafta sonra yine iş dolayısıyla gelirler teker teker
araç maddi durumluk bişi degıl aslında. yol uzun olunca insan ister istemez üşenıyor.. ama hepsı aynı aracta olunca ortam daha farklı oluyor.

Birak gelmezlerse gelmesinler. Samimi olmazsiniz, mesafeli olursunuz o kisiler icin bu kadar. Istese insan gelir her turlu. Bence bazi insanlar icin uzulmeye degmez takmayin anneniz babaniz varsa gerisi hiiic onemli degil.:KK76:
en de nişanımdan sonra gelmedikleri için üzülmüştüm ama neyse dedim olsun ama daha geçenlerde bi Arkadaşımın nişanına gittim evde ödü ve tüm akrabaları gelmişti memelerinden o kadar üzüldüm ki kendi adıma bende kimse yoktu gerçi o zaman salonu doldurmuştuk yine ama Arkadaşlarım solsunlar gelmişlerdi akrabalardan kimse yoktu
B

Ca
araç maddi durumluk bişi degıl aslında. yol uzun olunca insan ister istemez üşenıyor.. ama hepsı aynı aracta olunca ortam daha farklı oluyor.
nım ben üşendiklerini sanmıyorum çünkü o yakınımın düğününe yaklaşık 20 kişi uçakla geldi ve hepsini biz havaalanından aldık yani isteseler yine gelirle karşılarız hepsini

Araç tutsak bile gelmezler çünkü hepsinin maddi durumu çok çok iyi gelmek istemiyorlar yol parasından değil yani ama eminim düğünden 1-2 hafta sonra yine iş dolayısıyla gelirler teker teker
O zaman başka bir sebep mi var neden istemiyorlar aileniz ile aralarında birsey mi geçti zamanında.

Back
X