O kadar üzgünüm ki bugün herkes ne kadar kötü niyetli karşıdakini üzmeye Çalışıyor yaza düğünüm var bugün düğün salonunu tuttuk bizim yaşadığımız Şehirde olacak benim ailem de burda ama akrabaların çoğu memlekette annem bugün arayıp söylemiş teyzemlere dayımlara anneannelere filan onlar da iyi ama biz nasıl gelelim o kadar yol büyük ihtimalle gelmeyiz kusura bakmayın demişler ki buraya normalde sık gelip giden insanlar bir dayım nerdeyse ayda bir burda işi dolayısıyla ama geldiğinden bazen haberimiz bile olmaz haber vermez ama lafa gelince güya çok sıkı fıkıyız o kadar üzüldüm ki benim değerim bu kadar mı dedim ki daha önce bi yakınımızın daha burda düğünü oldu ki sadece nikah şeklinde oldu çünkü 2. Evliliğimde herkes toplanıp geldi herkes bizde kaldı evde adım atacak yer yoktu ama şimdi hiç kimse gelmiyor nişanlıma da gelmediler ki 3 dayım da nişanımdan 1 hafta önce buradaydı nişana 4 gün kala memelekete gittiler ve bi dayım 1 hafta sonra yine geldi bi de Yüzsüz Yüzsüz bizde kaldı ve sadece sade bir hayırlı olsun dedi resmen dalga geçiyorlar sanki bi nişanım salonda oldu buna rağmen gelmediler çok üzüldüm ama olsu düğünde gelirler dedim ona da gelmeyecekler ki hafta sonu için düğün salonu kota koyuyor ben de sadece hafta sonu yapmak istediğim için 250 Kişilik yer tuttuk şimdi kimse gelmiyor salon bom boş kalacak neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ki başkalarının doğum günlerine bile şehir dışına çıkarken benim düğünüme gelmiyorlar ben onlara hiç bilet yapmadım hep saygılı oldum herkesin düğününe gittim hatta bi keresinde gündüz uçakla gittim akşam Düğüne katılıp gece geri döndüm beni çok zorlamasına rağmen yine gittim, direkt şimdiden gelmeyeceğiz demeleri beni çok çok kırdı ........