Oooo. Bu söylediği bile başlı başına yeter bence. Benim de eşimle aramda tartışmalar oluyor. Onun dışında evde bana yardım etmemesinden yakınıyorum hep ama yeri geliyor işten gelince kahvaltı sofrasını topluyor. Ne bileyim ben uyanana kadar çayı koyuyor falan. Hakaret ve küfürü de ayrı bir boyut. İnsan boşanmayı istemez ve kendine bi türlü o kararı aldırtamaz. Ama bence bu şekilde de ömür geçmez yani. Bunları yapıyor ama yine de ondan vazgeçemiyorum falan desen neyse de hem sevmiyorsun artık hem de bunlar oluyor bence kendini daha da üzme. Boşan ve yoluna bak. Eminim rahatlayacak ve mutlu olacaksın o şekildeBende insanım ya ikimiz birlikteyken çok kötü başkaları varsa çok iyi sırf göstermelik .markete gittik poşetleri n hepsini o aldı eve geldik birazını da sen al orda kızlar var ayıp olmasın diye hepsini aldım diyor ne demek yani bu
evet gerçekten çok sinir oluyorum yaptığı herseyeGerçekten boğucu bir durummuş. Şu an dengesizlik olduğu için tüm dikkatiniz kocanızın olumsuzluklarında ve harika bir gün bile geçirseniz eninde sonunda aynı evdesiniz ve yine tüm dikkatiniz onun hareketlerine odaklı, demem o ki; öncelikle tüm dikkatinizi kendinize ve yapacaklarınıza verin o kafanız bir sakinleşsin ve bir plan yapın ondan sonra ne yapacağınıza karar verip uygulayın, ciddi manada böyle ömür geçmez sinir insanı öldürür İlk iş kendine yoğunlaş dikkatini çek o adamın üstünden Sabır bir yere kadar
İşe giderken kahvaltı hazırlarım giderim önemse dinlenir işten gelince kahvaltı masasını evi toplar yemeği hazırlarımOooo. Bu söylediği bile başlı başına yeter bence. Benim de eşimle aramda tartışmalar oluyor. Onun dışında evde bana yardım etmemesinden yakınıyorum hep ama yeri geliyor işten gelince kahvaltı sofrasını topluyor. Ne bileyim ben uyanana kadar çayı koyuyor falan. Hakaret ve küfürü de ayrı bir boyut. İnsan boşanmayı istemez ve kendine bi türlü o kararı aldırtamaz. Ama bence bu şekilde de ömür geçmez yani. Bunları yapıyor ama yine de ondan vazgeçemiyorum falan desen neyse de hem sevmiyorsun artık hem de bunlar oluyor bence kendini daha da üzme. Boşan ve yoluna bak. Eminim rahatlayacak ve mutlu olacaksın o şekilde
Canım benim. Bence çok kötü bu şekilde yani. Kendini üzme daha fazlaİşe giderken kahvaltı hazırlarım giderim önemse dinlenir işten gelince kahvaltı masasını evi toplar yemeği hazırlarım
Gerçekten çok kötü çok yoruluyorum birşeyi De o yapsın istiyorum yACanım benim. Bence çok kötü bu şekilde yani. Kendini üzme daha fazla
Öküz herif
Yok istiyorum çok amaAllah yardımcın olsun ama bu adamla sürmez çocuk var mı
boşa boşa bunu boşa gisin. KaraktersizBende insanım ya ikimiz birlikteyken çok kötü başkaları varsa çok iyi sırf göstermelik .markete gittik poşetleri n hepsini o aldı eve geldik birazını da sen al orda kızlar var ayıp olmasın diye hepsini aldım diyor ne demek yani bu
Çocuk mu istiyorsun birde.. Canım önce eşinin hareketlerini düzeltmesi gerekiyor. Çok rahatsızsın nasıl çocuk düşünüyorsun ki midem bulanıyor diyorsun ondanYok istiyorum çok ama
Hazır çocuk falan da yokken bitir benceGerçekten çok kötü çok yoruluyorum birşeyi De o yapsın istiyorum yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?