Sanırım eşimi sevmiyorum

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Yaşadığımız çok şey oldu evlendiğimizden bu yana burdada çok şey paylaştım eşim e de yokken mutluyum rahatım ama evde geldiğinde çok stres oluyorum ondan nefret ediyorum her yaptığı gözüme batıyor bana bir güzel söz söylemez sürekli hakaret küfür istediğim hiç birsey yapmaz ama yapar gibi görünür.en son dün sen beni boğuyorsun hapis gibiyim bu evde dedi .bende ben sana deseydim ne derdin dedim birsey demezdim diyor.bağırdım çağırdım attık dün sen bana nasıl böyle birsey dersin eğer bir daha dersen bu şekilde uyarmayacağım dedim .eve gelir kızlar yatar elimde telefon asla bırakmaz bir bardağı makinaya koymaz.en azımdan kirletme derim.uyarı yaparım omda bağırır çağırır eşşek gibi çalışıyorum evde hiç şikayet etmem ayağımı duştan çıkınca sil derim işin ne sil evde diyor terlik giymeyi sevmiyormuş .daha neler.ya dedim ben böyleydim Bilmiyor muydun evlenirken biliyordum bazı şeyleri değiştir diyor değiştiremem dedim yA değiştirmiyorum.bıktım inanın bıktım artık nefret ediyorum ondan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum beni hayattan soğuttu cinsellik desen yok midemi bulandırıyor aylardır dişini fırçalamaz kıllarını almaz ben haketmiyorum bunları.gerçekten haketmiyorum hiç kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım

Hoşuma gitmeyen birşey derim bak böyle yapma sonu iyi olmaz diyordu dün bağırıp çağırınca bak ben yapsam hemen yaparım diyor ne yapacaksan yap ya bıktım bende insanım dedim beni tehdit edip durma dedim sabredemiyorum artık

Gerçekten boğucu bir durummuş. Şu an dengesizlik olduğu için tüm dikkatiniz kocanızın olumsuzluklarında ve harika bir gün bile geçirseniz eninde sonunda aynı evdesiniz ve yine tüm dikkatiniz onun hareketlerine odaklı, demem o ki; öncelikle tüm dikkatinizi kendinize ve yapacaklarınıza verin o kafanız bir sakinleşsin ve bir plan yapın ondan sonra ne yapacağınıza karar verip uygulayın, ciddi manada böyle ömür geçmez sinir insanı öldürür İlk iş kendine yoğunlaş dikkatini çek o adamın üstünden Sabır bir yere kadar

Oooo. Bu söylediği bile başlı başına yeter bence. Benim de eşimle aramda tartışmalar oluyor. Onun dışında evde bana yardım etmemesinden yakınıyorum hep ama yeri geliyor işten gelince kahvaltı sofrasını topluyor. Ne bileyim ben uyanana kadar çayı koyuyor falan. Hakaret ve küfürü de ayrı bir boyut. İnsan boşanmayı istemez ve kendine bi türlü o kararı aldırtamaz. Ama bence bu şekilde de ömür geçmez yani. Bunları yapıyor ama yine de ondan vazgeçemiyorum falan desen neyse de hem sevmiyorsun artık hem de bunlar oluyor bence kendini daha da üzme. Boşan ve yoluna bak. Eminim rahatlayacak ve mutlu olacaksın o şekilde

Hem siz hem eşiniz birbirinize tahammülsüz hale gelmissiniz. Sürekli eşinize direktif veren onu sıkan, azarlayan biriymissiniz gibi hissettim. Boğulması doğal. Ama eşiniz de aşağı kalır gibi değil. Size karşı sevgisi yok, merhameti yok, ilgisi yok. Bence bu evlilik bitmiş, yormayın birbirinizi.

evet gerçekten çok sinir oluyorum yaptığı herseye

İşe giderken kahvaltı hazırlarım giderim önemse dinlenir işten gelince kahvaltı masasını evi toplar yemeği hazırlarım

boşa boşa bunu boşa gisin. Karaktersiz

sakin cocuk yapma, aklini basina topla ve sana hayri olmayan kocanin babalik ile mukafatlandirmak niyeee.?
yol yakinken ayril bu sekilde omur gecmezz hayat cok degerli bir saniyeni seni istemeyen,deger vermeyen,anlamayan biri icin ziyan etme..

Siz de böyle bir adamdan bile isteye bebek yapmaya çalışıyorsunuz sonra bu adam için konu açıp kendisinden yakınıyorsunuz. Bence sizin önce aklınızı başınıza alıp mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var. Hem böyle insan olamamış biri ile evlisiniz hem de halâ çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Kaldı ki bu hanzo herif size çocuk yapmaya çalışırken de böyle aşağılayıcı, azarlayıcı davranıyor diye biliyorum ben, sanki denk gelmiştim bir yorumunuza. Ne bu ısrarınız? Çocuk istiyorsanız baba olmayı hak eden birinden çocuk yapın. Böyle birisinden çocuk yaparak evladınızın vebali altına gireceksiniz farkında mısınız? Çünkü hiçbir çocuk; hanzo, kaba, üslup bilmeyen ve en önemlisi de annesini sevmeyen bir baba istemez! Üstelik bu adam çocukta istemiyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Yani kısacası YOL YAKINKEN VAZGEÇİN BU ÇOCUK İŞİNDEN DE, BU HERİF İLE YAŞAMAKTAN DA.

Nasıl evlendiniz siz? O ortamda bideçocuk mu büyütmeyi düşünüyorsunuz? Yavrucağa acıyın. Ya bi terapiste gidin, her ikiniz kendinize çeki düzen verin. Biriniz hakaret yerine güzel bi söz söylese yumuşarsınız. Olmuyorsa da herkes kendi yoluna. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…