Sanırım eşimi sevmiyorum

Benden başka kimse çekmez gerçekten zaten çalışmasam giderdim ama mecbur kalmam lazım biryere gidemem okullar başladı evet bütün gün yatamaz herseyi kendi yapmak zorunda kaşır ama ne yaşan söyleyim üzüldü diye geldi sandım

Adam korkmuş üzülmüş bir şekilde boynuna mı atladı gitmeeee seni çok seviyom diye naptı? Hiç yetmez ama bunu bari yapsa anlardık seni. Adam sadece erken gelmiş işte, başka yaptığı yok. Dönmüş g.tünü yatmış yine. Çok fazla sabır göstermiyor musun? Önüne bakıp seni daha çok seven birini bulacağın zamanı bu öküz adam olsun diye bekleyerek tüketiyorsun. Gençlik gidiyor gençlik. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek. Aklını başına al.

Evet haklısınız düşünüyorum zaten ayrılmayı

Pis ,bakımsız, küfürsüz , saygısız adamı çekmek zorunda değilsin sonuçta bu bir evlilik sende onun anası değilsin otur konuş onun nasıl çekilmez bir adam olduğunu bilmiyorum belki eşiniz depresyonda gibi sanki depresyonda olan insan davranışları bunlar

Birbirinize tahammülünüz yok bence eğer bu anlattıklarını bire bir boyle yaşıyorsan çocuk falan düşünme bence ya düzelmesini bekle öyle çocuk düşün yada kendine daha fazla yazık etme Allah yardımcın olsun

Pislik herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…