Sanırım gerçekten bitti

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.031
48
34
uzun zamandır düşünüyorum ve sonunda karar verdim icimde hiçbirşey kalmamış sadece boş yasıyormuşum evlendigim gumdnr beri tartışmalar beni degsitmeye çalışmalar nereye kadar...

peki eşiniz sizin her sözünüze anlamsız bakiyormu benim fikirlerim hep saçma geliyor esime beni ben olduğum gibi kabul ettiremedim kendimi evliyim ve cocugum yok ama sevdiğim için bazı şeyleri görmemezlikten geldim buzamana kadar ama yanlış yapmışım hep sustum o kızdı ben susutum korkuttu susutum dövdü yine sustum cocukkende böyleydim kendimi savunmazdim ama artık bitti içimdeki sevgi herşey ama herşey bitti buz gibiyim giden yıllarım gençliğim oldu sadece bir insani olduğu gibi kabul etmeyen insandan ne bekleyebilirimki sadece evden gitmem kaldı oda olacak inşalalh eşime karşı haykırmak istediğim okadar çok şey varki ama ufacık cesaretim yok öyle şeyler olduki icimde erkeklere heleki evliliğe karsi baya duvar ördüm icimde ben eski beni özledim gülen neşe kaynağı kendimi ozledim korkarak yaşamaya biktim artık...

Geçmiş olsun. İyi ki çocuk yapmamışsınız. Bunları soylarının kuruması gerekiyor ama malesef çoğalıp duruyolar.. Ağır bi travma gercekten korkutulup sindirilmek ama ayrıldıktan hemen sonra olmasa da bigün nefes aldıgınızı hissedeceksiniz. Zaman alacak ama olacak umudunuzu yitirmeyin. Burda sizinle aynı duyguları yaşayan cok fazla insan var yalnız olmadıgınızı bilin.. Allah yardımcınız olsun..

Şiddet, sindirme, değer vermeme. Mutsuz olmak için yapılmıyor evlilikler. Sırf evli kalmak adına işkence çekmenin de anlamı yok. Çocuğunuz yokken daha kolay olur atlatmanız. Allah kolaylık versin. Yol yakınken dönülmeli.

Iyi güzel haklisinda gerçeğe dokmedikten sonra sadece mutsuz eder hislerin seni. Sürekli bitti bitti deyip yine aynı hayatına devam edersen o adam seni ciddiye almaz. Ayrıca dövdükten sonra bundan sonra düzelse ne düzelmese ne

Şiddet uygulayan biriyse konuşmaya uygun değil o evde yokken pılınızı pırtınızı toplayın ayrılın sonra hiç beklemeden gidip mahkemeye başvurun eğer avukatiniz yoksa calismiyorsani baro adli yardım talep edin ücretsiz avukat temin ederler size ama evden ayrilacaginiz güne kadar delil toplayın

evet en büyük sorun korkutulup sindirilmek şuan nefes alamıyorum hayattan hiçbişeyden tat alamıyorum sürekli beni değiştirmeye çalışan kendi doğrularında katı biri var

dur bir sakin ol daha 18 dk olmuş konuyu açalı burda yaşamıyor kimse 7/24.dövdü kısmından başka bir şeye dikkat etmedim zaten.döven adamla ne işin var daha o dk bitmesi gerekiyordu.
orada 7 24 diye bişey yazmadım

evet iyiki yok hep olumlu bakama çalıştım ama anlayan biri yoktu karşımda bir insan bir insani neden olduğu gibi kabul etmez neden bişeyleri zorla yaptırır ki

malesef çalışmıyorum ama onlarında zamanı gelicek yeterli yaşadığının farkına varayım kurtulayım yeter

insan bir insani neden olduğu gibi kabul etmez neden bişeyleri zorla yaptırır ki
Çünkü sosyopat, piskopat yada narsisttir. Kişilik bozukluğu var yani o yüzden anlaşılmayı sakın beklemeyin.. Nette bu tür kişiliksizlerin özelliklerini bulabilirsiniz birebir uyuyodur eminim ordaki tanımlara.. Okudukca kafanızdaki soru işaretleri birbir yanıt bulacak..

Kızmış,korkutmuş, dövmüş.. kızmış,korkutmuş, dövmüş..kızmış, korkutmuş, dövmüş..
Bu üçleme böyle gider.
Evinizde eşinizle güvende hissetmiyorsanız olmaz.
Boşanma davası açın, darp raporu alın, maddi ve manevi tazminat talep edin.
Kabullenip susmayın.
Çocukluk da bahane değil, 28 yaşındasınız artık bireysiniz.
Kurban psikolojisinden acilen çıkın.
Geçmiş olsun.

Hiçbir şey haykırmaya değmez. En büyük haykırma , boşanma davası açıp önüne bakmaktır.

Ailen , mesleğin var mi ? Bundan sonraki planın ne?
ailem var evet annem babam değil ama anne baba gibi ve dahada üstün tutan amcam ve yengem var eşim olacak beyefendi aklına geleni kalbinden gecen herşeyi söylemekte serbest ama ben söylemeye kalksam hirpalandigimla kalirim belki daha kötüsü ama usandım artık yoruldum.bunun farkına vardim

dün instgramdan bişey okudum tam beni anlatıyor ve tam sorumsuz bencil eşimi anlatiyor hayat çok anlamsiz evet hep ben hep ben diyor karşımdaki ve benim kişiliğim dusuncelerim hareketlerim ona saçma geliyor bu nasıl birseydir beni en çok yoran da değiştirmeye çalışması ve bunu sonucunda çıkan sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…