- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
evet bu böyle devam ediyor birşeyler yapmak istiyorum ama ya daha kötü olursa diye dusunuyorum tabiki artık istemiyorum nr kendisini nede yanında durmayı çok teşekkür ederim buarada kendimi gerçekten güvende hissetmiyorum yaşım 28 ama ben çok yaşlı hissediyorum kendimiKızmış,korkutmuş, dövmüş.. kızmış,korkutmuş, dövmüş..kızmış, korkutmuş, dövmüş..
Bu üçleme böyle gider.
Evinizde eşinizle güvende hissetmiyorsanız olmaz.
Boşanma davası açın, darp raporu alın, maddi ve manevi tazminat talep edin.
Kabullenip susmayın.
Çocukluk da bahane değil, 28 yaşındasınız artık bireysiniz.
Kurban psikolojisinden acilen çıkın.
Geçmiş olsun.
darp raporu yok malesef evet iyikide olmamis@Zemin 'e katiliyorum. Siddet olan evlilik bitmeli.
İnsallah darp raporunuz filan vardir da o adamın karşısinda son kez güclü durarak haklarınizı alirsiniz. Cocuk olmaması isabet olmus.
Gecmis olsun
işte bunuda yaptıktan sonra gorusmemmiz lazim okdr doluki icimBirebir konusamıyor olabilirsiniz ama bize yaptıgınız gibi bir mektup yazıp verseniz eşinize ?
En azından bir ic bosaltma olur
gidecek ailem var evet malesef mesleğim yok ama çalıştım daha önce tecrübem var evet çok sindirildim anlatacak konular çok aslında kötü yaşanmışlıklar fazla nasıl anlatsam beni her konuda degistrmeye çalışan biri yaptığım hicbir isten memnun olmaz demek istediğim lafi okdr çok düşünürümki acaba desemmi demssemmi dieyHepimiz zor dönemler geçirdik, geçiriyoruz ve geçireceğiz de..
Fakat siz niye bu kadar sindiniz?
Asıl olan sorunlar ne? Nasıl değiştirmeye çalışıyor? Biraz örneklendirseniz ??? Çok üstü kapalı.
Boşanmaya karar verdiyseniz; daha fazla beklemeyin. Çalışıyor musunuz ya da mesleğiniz var mı?
Aile vs gidecek bir yeriniz yoksa önce bir iş bulun, maddi imkan sağlayın.
evet haklısın ama sadece bu evden cikmak benim için zor olan onu basarsam gerisi gelicekIyi güzel haklisinda gerçeğe dokmedikten sonra sadece mutsuz eder hislerin seni. Sürekli bitti bitti deyip yine aynı hayatına devam edersen o adam seni ciddiye almaz. Ayrıca dövdükten sonra bundan sonra düzelse ne düzelmese ne
Lütfen yanlış anlamayın ama sizin de psikolojinizi iyi görmedim ben.gidecek ailem var evet malesef mesleğim yok ama çalıştım daha önce tecrübem var evet çok sindirildim anlatacak konular çok aslında kötü yaşanmışlıklar fazla nasıl anlatsam beni her konuda degistrmeye çalışan biri yaptığım hicbir isten memnun olmaz demek istediğim lafi okdr çok düşünürümki acaba desemmi demssemmi diey
Psikolojik bozukluk değil de dediğiniz gibi özgüvensiz ve boyun eğmeye eğilimli diyelim. Zaten bu tür kişiliksizler boyun eğdiremeceği kişileri on metre uzaktan tanır uzak dururlar, kendilerine saf iyi niyetli, hayır diyemeyen, afffedici, merhametli, uyumlu kişileri kurban olarak seçerler. Benim eş kişisi ailemdeki bütün safları farketmişti ve bana cok saf ve iyi niyetliler diye onları övüyordu. Cin gibiler insanların içini, zaaflarını, korkularını cok iyi görüyolar. Çocukluğunda yalnız hissetmiş, sevgi eksikliği yaşamış kişilerde bu tür insanların verdiği sevgiye kayıtsız kalamayıp, hatalarını görmezden gelip sineye çekiyolar.. Filmlerdeki kurban rolünü oynayan kişilerde genelde ailesi tarafından eksik bırakılmış kişiler hep.. Fi dizisindeki Duru, You dizisindeki Beck hep anne baba sevgisinden uzak büyümüşler.. Psikologların neden cocukluga inmeye calıstıgını artık daha iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım çünkü.. Bundan sonra yapılacak şey zaaflarımızdan, güvensizliğimizden, korkularımızdan kurtulmak.. Bu tür kişilere karşı kendimiz daha iyi koruyabilmek adına hatalarımızdan ders çıkarmak..Ama sizinde çocukluğunuzdan kalma ağır psikolojik rahatsızlığınız varmış gibi geldi yazdıklarınızdan.
Sanki kendinizi daha çok kapatmışsınız gibi, melankolik, özgüvensiz, değiştirilmeye müsait gibisiniz. Bu kadar boyun eğmenize anlam veremedim yanı.
Aynen dediklerinize katılıyorum. Ama boyun eğmemek lazım işte. Bir süreden sonrası gerçekten hastalığa giriyor. Gidebilme imkanı ve gidebilecek yeri varken; dayak yeyip yeyip susmak, normal bir davranış şekli değil. Acıdan zevk alır hale gelip, melankolik, nasıl olsa öldüm ben gençliğim gitti tarzında devam etmek... İnsanın, bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük bu olsa gerek.. Adama bildiğin gibi gel daha çok hırpala ez beni diyor resmen.Psikolojik bozukluk değil de dediğiniz gibi özgüvensiz ve boyun eğmeye eğilimli diyelim. Zaten bu tür kişiliksizler boyun eğdiremeceği kişileri on metre uzaktan tanır uzak dururlar, kendilerine saf iyi niyetli, hayır diyemeyen, afffedici, merhametli, uyumlu kişileri kurban olarak seçerler. Benim eş kişisi ailemdeki bütün safları farketmişti ve bana cok saf ve iyi niyetliler diye onları övüyordu. Cin gibiler insanların içini, zaaflarını, korkularını cok iyi görüyolar. Çocukluğunda yalnız hissetmiş, sevgi eksikliği yaşamış kişilerde bu tür insanların verdiği sevgiye kayıtsız kalamayıp, hatalarını görmezden gelip sineye çekiyolar.. Filmlerdeki kurban rolünü oynayan kişilerde genelde ailesi tarafından eksik bırakılmış kişiler hep.. Fi dizisindeki Duru, You dizisindeki Beck hep anne baba sevgisinden uzak büyümüşler.. Psikologların neden cocukluga inmeye calıstıgını artık daha iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım çünkü.. Bundan sonra yapılacak şey zaaflarımızdan, güvensizliğimizden, korkularımızdan kurtulmak.. Bu tür kişilere karşı kendimiz daha iyi koruyabilmek adına hatalarımızdan ders çıkarmak..
yanlış anlamadim ve evet bu yazdiklarinizin aynısı ni yaşadım ama işte hazmedemiyorum ama sesimde ciksramiyorumLütfen yanlış anlamayın ama sizin de psikolojinizi iyi görmedim ben.
Evet eşiniz zaten bencil katı kuralları olan şiddete eğimli birisiymiş. Haklısınız yanı.
Ama sizinde çocukluğunuzdan kalma ağır psikolojik rahatsızlığınız varmış gibi geldi yazdıklarınızdan.
Sanki kendinizi daha çok kapatmışsınız gibi, melankolik, özgüvensiz, değiştirilmeye müsait gibisiniz. Bu kadar boyun eğmenize anlam veremedim yanı.
aynen öyle korumak istiyorum artık kendimi boğuluyorum nefes almak ıstiyorum korkularımı yenmek istiyorumPsikolojik bozukluk değil de dediğiniz gibi özgüvensiz ve boyun eğmeye eğilimli diyelim. Zaten bu tür kişiliksizler boyun eğdiremeceği kişileri on metre uzaktan tanır uzak dururlar, kendilerine saf iyi niyetli, hayır diyemeyen, afffedici, merhametli, uyumlu kişileri kurban olarak seçerler. Benim eş kişisi ailemdeki bütün safları farketmişti ve bana cok saf ve iyi niyetliler diye onları övüyordu. Cin gibiler insanların içini, zaaflarını, korkularını cok iyi görüyolar. Çocukluğunda yalnız hissetmiş, sevgi eksikliği yaşamış kişilerde bu tür insanların verdiği sevgiye kayıtsız kalamayıp, hatalarını görmezden gelip sineye çekiyolar.. Filmlerdeki kurban rolünü oynayan kişilerde genelde ailesi tarafından eksik bırakılmış kişiler hep.. Fi dizisindeki Duru, You dizisindeki Beck hep anne baba sevgisinden uzak büyümüşler.. Psikologların neden cocukluga inmeye calıstıgını artık daha iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım çünkü.. Bundan sonra yapılacak şey zaaflarımızdan, güvensizliğimizden, korkularımızdan kurtulmak.. Bu tür kişilere karşı kendimiz daha iyi koruyabilmek adına hatalarımızdan ders çıkarmak..
Psikologların dediği gibi gerçek hastalar psikologa gitmiyor, hastaların hasta ettikleri gidiyor. Adamlar kademeli olarak sindiriyorlar karsısındakileri, bi arkadasım var öğretim görevlisi üniyi birincilikle bitirmiş, kızda özgüven falan kalmamış çocuk ugruna kalıyor, gitmeye cesareti yok.. Zor gercekten..Aynen dediklerinize katılıyorum. Ama boyun eğmemek lazım işte. Bir süreden sonrası gerçekten hastalığa giriyor. Gidebilme imkanı ve gidebilecek yeri varken; dayak yeyip yeyip susmak, normal bir davranış şekli değil. Acıdan zevk alır hale gelip, melankolik, nasıl olsa öldüm ben gençliğim gitti tarzında devam etmek... İnsanın, bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük bu olsa gerek.. Adama bildiğin gibi gel daha çok hırpala ez beni diyor resmen.
Toplumumuzda böyle kadınlar çok maalesef üstelik birçoğu da meslek sahibi..
haklısınız gerçekten birşeyleri görmezden gelmek bana hayatına daha çok zarar veriyor bende insanım bir kadınım bu kadarını yasaamk çok fazla ağır korku su içimdeki korkuyu nasıl bastırabilirim allah askina yardımcı olunHamile kalmak için epey uğraşmışsınız ama verilmiş sadakanız varmış ki böyle bir ayıdan çocuk sahibi olmamışsınız afedersiniz.. hemen dilekçe verin boşanın kurtulun... sahip çıkın hayatınıza
haklısınız gerçekten birşeyleri görmezden gelmek bana hayatına daha çok zarar veriyor bende insanım bir kadınım bu kadarını yasaamk çok fazla ağır korku su içimdeki korkuyu nasıl bastırabilirim allah askina yardımcı olun
uygulamak istedigimsey bu soy adından ve bu evden kurtulmak aileme eski çocukluğumdaki insanların yanına koşmak evden çıkarsam yolda yaşlanırım korkusu var sadece icimde okadrKendinize güvenin, Allah'a sığınıp yola çıkın.
Sizi sindiren, korkutan neler varsa koyun önünüze ve bakış açınızı değiştirin onlara karşı.
En fazla ne olabilir, olsun deyin.
Siz olabileceklerden korkuyorsunuz, adım atarsam başıma şunlar şunlar gelir diyorsunuz.
Gelse bile en fazla ne olabilir deyin.
Siz korkusuz oldukça karşı taraf korkacak bu sefer.
Cesaretinizi bakış açınız artıracak.
Sinmiş, korkak birisi olmadığınıza ve başarabileceğinize inanmak zorundasınız.
Hiçbir şey için geç değil sadece artık değişmek için çaba gösterin yeni bir yol haritası çizin ve uygulayın.
uygulamak istedigimsey bu soy adından ve bu evden kurtulmak aileme eski çocukluğumdaki insanların yanına koşmak evden çıkarsam yolda yaşlanırım korkusu var sadece icimde okadr
yakalanirimNasıl yolda yaşlanırım korkusu var? Anlamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?