Sanırım gerçekten bitti

Ben kimseye boşanınca kelimesini kullanmam çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.Fakat sizin durumunuz çok farklı kesinlikle ayrılmalısınız o kişinin yanında 1 dakika bile durmayın

Ailenizin haberi var mı bu yasadıklarınızdan, siz gitmekten korkuyorsanız onlar gelip sizi alsın o cehennemden, yapmayın kendinize bunu, adim atmaya başlayın bir an önce
evet haberleri var ama onlar gelince tutamazlar kendilerini daha kötü şeyler olsun iştemiyorm

Ben kimseye boşanınca kelimesini kullanmam çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.Fakat sizin durumunuz çok farklı kesinlikle ayrılmalısınız o kişinin yanında 1 dakika bile durmayın
bende durmak istemiyorum ama giderken yakalanmaktan korkuyorum

Gecen yılları boşverin gelecek yıllarınizi kurtarın. Şükredin çocuğunuz yok.

evet haberleri var ama onlar gelince tutamazlar kendilerini daha kötü şeyler olsun iştemiyorm
E ne yapacaksınız o zaman ne gidebiliyorsunuz ne onların gelmesini istiyorsunuz, oturduğunuz yerde kurtulamazsınız. Eşiniz isteyken gelip alsınlar sizi.

E ne yapacaksınız o zaman ne gidebiliyorsunuz ne onların gelmesini istiyorsunuz, oturduğunuz yerde kurtulamazsınız. Eşiniz isteyken gelip alsınlar sizi.
ben gidebilirim ama yakalanmaktan korkuyorum sadece inşalalh yakalanmam

Her ne kadar su an farkında olmasanizda; yaralariniz iyilesmeye basladiginda, bu evliligin size kattığı tecrübenin önemini anlayacaksınız. Güneş batmadan tekrar doğmaz..
evet öyle benm icon en zoru evden cikmak sagsaglim aileme varmak

ben gidebilirim ama yakalanmaktan korkuyorum sadece inşalalh yakalanmam
Bu korkular bana cok tanıdık.. Bende abimleri çağırmıştım o işteyken gelip aldılar şükür kurtuluyorum sizde kurtulacaksınız emin olun. Kendisi ne iş yapıyor eğer saygınlığı vs varsa ifşa olmaktan korkar hiç bişi yapamaz dışarıdan kötü insan olduklarının belli olmasını istemezler çünkü.

Nasil bastırmış esiniz sizi, yakalanmaktan korkacak kadar, yakalanmazsınız insallin, isteyken çıkıp girerseniz nasıl habrih olabilir ki
oda doğru ama işte başarıcam inşalalh yapicam gidicem yapmam lazım kendim için nefes almam için tekrardan hayatla barismam için işteyken en guzeli gitmek

adliyede memur kendisi evet fazlasıyla saygınlığı var şuan icimde öyle acaip bir korku varki sanki midem yerinden çıkacak gibi nefesim.kesiliyor

Öyleyse amcanız gelip alsa, onlara masum numarası yapar en fazla amcanızda sizi alıp çıkar ne yapabilir ki onlara..
amcam bişey yapmaz ama burdakilere güvenim yok benim ama bisekilde kendimi korkumu yenip çıkacağım en fazla yakalanip dovulurum oda elinden alan çıkar insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…