- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Ailenizin haberi var mı bu yasadıklarınızdan, siz gitmekten korkuyorsanız onlar gelip sizi alsın o cehennemden, yapmayın kendinize bunu, adim atmaya başlayın bir an önceyakalanirim
Gideceginizi anlamasın siz plan yapın aileniz alsın siziyakalanirim
Ben kimseye boşanınca kelimesini kullanmam çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.Fakat sizin durumunuz çok farklı kesinlikle ayrılmalısınız o kişinin yanında 1 dakika bile durmayınuzun zamandır düşünüyorum ve sonunda karar verdim icimde hiçbirşey kalmamış sadece boş yasıyormuşum evlendigim gumdnr beri tartışmalar beni degsitmeye çalışmalar nereye kadar...
peki eşiniz sizin her sözünüze anlamsız bakiyormu benim fikirlerim hep saçma geliyor esime beni ben olduğum gibi kabul ettiremedim kendimi evliyim ve cocugum yok ama sevdiğim için bazı şeyleri görmemezlikten geldim buzamana kadar ama yanlış yapmışım hep sustum o kızdı ben susutum korkuttu susutum dövdü yine sustum cocukkende böyleydim kendimi savunmazdim ama artık bitti içimdeki sevgi herşey ama herşey bitti buz gibiyim giden yıllarım gençliğim oldu sadece bir insani olduğu gibi kabul etmeyen insandan ne bekleyebilirimki sadece evden gitmem kaldı oda olacak inşalalh eşime karşı haykırmak istediğim okadar çok şey varki ama ufacık cesaretim yok öyle şeyler olduki icimde erkeklere heleki evliliğe karsi baya duvar ördüm icimde ben eski beni özledim gülen neşe kaynağı kendimi ozledim korkarak yaşamaya biktim artık...
evet haberleri var ama onlar gelince tutamazlar kendilerini daha kötü şeyler olsun iştemiyormAilenizin haberi var mı bu yasadıklarınızdan, siz gitmekten korkuyorsanız onlar gelip sizi alsın o cehennemden, yapmayın kendinize bunu, adim atmaya başlayın bir an önce
şuan izmirdeyim ve ailem istanbuldaburdan gitsem alirlarGideceginizi anlamasın siz plan yapın aileniz alsın sizi
bende durmak istemiyorum ama giderken yakalanmaktan korkuyorumBen kimseye boşanınca kelimesini kullanmam çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.Fakat sizin durumunuz çok farklı kesinlikle ayrılmalısınız o kişinin yanında 1 dakika bile durmayın
Onlar izmire gelemezler mibende durmak istemiyorum ama giderken yakalanmaktan korkuyorum
Gecen yılları boşverin gelecek yıllarınizi kurtarın. Şükredin çocuğunuz yok.uzun zamandır düşünüyorum ve sonunda karar verdim icimde hiçbirşey kalmamış sadece boş yasıyormuşum evlendigim gumdnr beri tartışmalar beni degsitmeye çalışmalar nereye kadar...
peki eşiniz sizin her sözünüze anlamsız bakiyormu benim fikirlerim hep saçma geliyor esime beni ben olduğum gibi kabul ettiremedim kendimi evliyim ve cocugum yok ama sevdiğim için bazı şeyleri görmemezlikten geldim buzamana kadar ama yanlış yapmışım hep sustum o kızdı ben susutum korkuttu susutum dövdü yine sustum cocukkende böyleydim kendimi savunmazdim ama artık bitti içimdeki sevgi herşey ama herşey bitti buz gibiyim giden yıllarım gençliğim oldu sadece bir insani olduğu gibi kabul etmeyen insandan ne bekleyebilirimki sadece evden gitmem kaldı oda olacak inşalalh eşime karşı haykırmak istediğim okadar çok şey varki ama ufacık cesaretim yok öyle şeyler olduki icimde erkeklere heleki evliliğe karsi baya duvar ördüm icimde ben eski beni özledim gülen neşe kaynağı kendimi ozledim korkarak yaşamaya biktim artık...
maddi imkansızlıklar var suararlar ama zaten annem babam yok beni annr baba gibi seven amcam yengem varOnlar izmire gelemezler mi
aynen çok sukurGecen yılları boşverin gelecek yıllarınizi kurtarın. Şükredin çocuğunuz yok.
E ne yapacaksınız o zaman ne gidebiliyorsunuz ne onların gelmesini istiyorsunuz, oturduğunuz yerde kurtulamazsınız. Eşiniz isteyken gelip alsınlar sizi.evet haberleri var ama onlar gelince tutamazlar kendilerini daha kötü şeyler olsun iştemiyorm
ben gidebilirim ama yakalanmaktan korkuyorum sadece inşalalh yakalanmamE ne yapacaksınız o zaman ne gidebiliyorsunuz ne onların gelmesini istiyorsunuz, oturduğunuz yerde kurtulamazsınız. Eşiniz isteyken gelip alsınlar sizi.
Her ne kadar su an farkında olmasanizda; yaralariniz iyilesmeye basladiginda, bu evliligin size kattığı tecrübenin önemini anlayacaksınız. Güneş batmadan tekrar doğmaz..aynen çok sukur
evet öyle benm icon en zoru evden cikmak sagsaglim aileme varmakHer ne kadar su an farkında olmasanizda; yaralariniz iyilesmeye basladiginda, bu evliligin size kattığı tecrübenin önemini anlayacaksınız. Güneş batmadan tekrar doğmaz..
Nasil bastırmış esiniz sizi, yakalanmaktan korkacak kadar, yakalanmazsınız insallin, isteyken çıkıp girerseniz nasıl habrih olabilir kiben gidebilirim ama yakalanmaktan korkuyorum sadece inşalalh yakalanmam
Bu korkular bana cok tanıdık.. Bende abimleri çağırmıştım o işteyken gelip aldılar şükür kurtuluyorum sizde kurtulacaksınız emin olun. Kendisi ne iş yapıyor eğer saygınlığı vs varsa ifşa olmaktan korkar hiç bişi yapamaz dışarıdan kötü insan olduklarının belli olmasını istemezler çünkü.ben gidebilirim ama yakalanmaktan korkuyorum sadece inşalalh yakalanmam
oda doğru ama işte başarıcam inşalalh yapicam gidicem yapmam lazım kendim için nefes almam için tekrardan hayatla barismam için işteyken en guzeli gitmekNasil bastırmış esiniz sizi, yakalanmaktan korkacak kadar, yakalanmazsınız insallin, isteyken çıkıp girerseniz nasıl habrih olabilir ki
adliyede memur kendisi evet fazlasıyla saygınlığı var şuan icimde öyle acaip bir korku varki sanki midem yerinden çıkacak gibi nefesim.kesiliyorBu korkular bana cok tanıdık.. Bende abimleri çağırmıştım o işteyken gelip aldılar şükür kurtuluyorum sizde kurtulacaksınız emin olun. Kendisi ne iş yapıyor eğer saygınlığı vs varsa ifşa olmaktan korkar hiç bişi yapamaz dışarıdan kötü insan olduklarının belli olmasını istemezler çünkü.
Öyleyse amcanız gelip alsa, onlara masum numarası yapar en fazla amcanızda sizi alıp çıkar ne yapabilir ki onlara..adliyede memur kendisi evet fazlasıyla saygınlığı var şuan icimde öyle acaip bir korku varki sanki midem yerinden çıkacak gibi nefesim.kesiliyor
amcam bişey yapmaz ama burdakilere güvenim yok benim ama bisekilde kendimi korkumu yenip çıkacağım en fazla yakalanip dovulurum oda elinden alan çıkar insalalhÖyleyse amcanız gelip alsa, onlara masum numarası yapar en fazla amcanızda sizi alıp çıkar ne yapabilir ki onlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?