- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
evet korkarak dahada kötüye gidiyor bazen bana öyle bir bakiyorki ödüm kopuyor ama dedim ya yakalanmadan çıksam evden gerisi çok kolayOkurken size kıyamadım.
Cesaretlenin lütfen , kalkın ayağa ve hemen iyi bir avukat tutun.
Sonrasında ise söylemek istediklerinizi ona söyleyin.
Böyle korkmakla elinize bir şey geçmez.
Sonuçta bu adam işe gidiyordur mutlaka. En kötü markete gideceğim de ve çık . Kendine bahane arama lütfenevet korkarak dahada kötüye gidiyor bazen bana öyle bir bakiyorki ödüm kopuyor ama dedim ya yakalanmadan çıksam evden gerisi çok kolay
evet gidiyor isebahane aramıyorum korkuyorum sadece yada hayal gucumu fazlasıyla kullanıyorum ondanda cesaretleniyorken ama olacak elbet olacakSonuçta bu adam işe gidiyordur mutlaka. En kötü markete gideceğim de ve çık . Kendine bahane arama lütfen
her yönden huylarım kendim benliğim olduğum gibi kabul edilmiyorum ama bu sadece eşim tarafından böyleNe yönde değiştirilmek isteniyorsunuz? Detaylı yazar mısınız.
En zoru karar vermek. Uygulamaya baslayinca gerisi corap sokugu gibi geliyor.evet ama uygulamak dahada cesaret istiyor
kurtulduktan sonra ilk isim psikologa gitmek zatenEn zoru karar vermek. Uygulamaya baslayinca gerisi corap sokugu gibi geliyor.
Ilk zamanlar duzen degistigi icin gelgitler yasaniyor. Her ayrilik bir travma yasatiyor. Ancak bir sure sonra toparlayinca verilen en dogru karar oldugunu anliyorsun. Bir psikologdan yardim almani oneririm.
ise gidiyor evet ama işte var bi korku icimde yava s yavaş yeniyorum ama az kaldı ve keisnlikle bahane etmiyorumBahane korkuyorumlar.
İse gitmiyor mu bu adam ?
Ne ara yakalayacak seni ?
yarın çıkıyorum evden evet bitiyor artikSessizce uzaklaş....
Çok ediyorum...evet kızlar yarın gidiyorum evden dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?