- 2 Şubat 2019
- 237
- 448
- 18
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Amcanızla anlaşın öyleyse izmire gelip yengenizin rahatsız oldugunu ona bakmanızı istedigini falan söylesin. İstanbula gelince herseyi anlatıcagınızı söyleyin amcanıza da. O anlamayacak şekilde biraz eşya alırsınız yanınıza gidince de bosanmak istediginizi söylersiniz.amcam bişey yapmaz ama burdakilere güvenim yok benim ama bisekinde kendimi korkumu yenip çıkacağım en fazla yakalanip dovulurum oda elinden alan çıkar insalalh
mantıklı evet konuşayım en iyisi ama birakmaz evdeki göndermez bi şekilde çıkmam lazım artık yakalanmam inşalalhAmcanızla anlaşın öyleyse izmire gelip yengenizin rahatsız oldugunu ona bakmanızı istedigini falan söylesin. İstanbula gelince herseyi anlatıcagınızı söyleyin amcanıza da. O anlamayacak şekilde biraz eşya alırsınız yanınıza gidince de bosanmak istediginizi söylersiniz.
En fazla yakalanip dovulurum elinden alan biri çıkar inşallah mi? Durum o kadar vahimse; adama bisey caktirmayin, koruma kararı çıkarılıyor mu böyle durumlarda acaba? Siz sabah saatlerine bir bilet alın o işten çıkınca, gidin evden amcanızin yanına, onlarla bulustugunuzda anlatirsiniz konuyu.amcam bişey yapmaz ama burdakilere güvenim yok benim ama bisekilde kendimi korkumu yenip çıkacağım en fazla yakalanip dovulurum oda elinden alan çıkar insalalh
belki çok korkuyuldugum için böyle dusunuyorum bilmiyorum ama sanki evden çıkınca heran önüme çıkacak gibi hissediyorimEn fazla yakalanip dovulurum elinden alan biri çıkar inşallah mi? Durum o kadar vahimse; adama bisey caktirmayin, koruma kararı çıkarılıyor mu böyle durumlarda acaba? Siz sabah saatlerine bir bilet alın o işten çıkınca, gidin evden amcanızin yanına, onlarla bulustugunuzda anlatirsiniz konuyu.
Sogukkanlı olmanız lazım açık vermeyin hiçbişekilde, cok detaycı oldugu için hareketlerinizden vs süphelenmemesi lazım. Korkularınızı askıya alın bisüre korkarsanız hata yaparsınız. Biletleri otogarı arayıp sorun boş yer varmı saatlerini vs. son aramalardan silin aradıgınızı görmesin. Esya hazırlama hepsini o gidince yapın. Ama sabah işe gidince evden uzaklaştıgına emin olun. O uzaklaşmadan çıkmayın.mantıklı evet konuşayım en iyisi ama birakmaz evdeki göndermez bi şekilde çıkmam lazım artık yakalanmam inşalalh
en dikkat etmem gereken nokta hareketlerim burdan otogara 1 saat sürüyorSogukkanlı olmanız lazım açık vermeyin hiçbişekilde, cok detaycı oldugu için hareketlerinizden vs süphelenmemesi lazım. Korkularınızı askıya alın bisüre korkarsanız hata yaparsınız. Biletleri otogarı arayıp sorun boş yer varmı saatlerini vs. son aramalardan silin aradıgınızı görmesin. Esya hazırlama hepsini o gidince yapın. Ama sabah işe gidince evden uzaklaştıgına emin olun. O uzaklaşmadan çıkmayın.
Adam korkutmus sizi haliyle boyle dusunuyorsunuz, aklınıza kötü şeyler getirmeyin, cesaretini kırılmasın. Bunca zamandır iyi bile dayanmissiniz.. Her ihtimale karşı; dediğim gibi, sessiz sedasız çıkın o evden. Kendinizi sağlama alın, kalanı ayrıntı, sonra halledilir hepsi..belki çok korkuyuldugum için böyle dusunuyorum bilmiyorum ama sanki evden çıkınca heran önüme çıkacak gibi hissediyorim
dediğim gibi en zoru şehirden çıkana kadr sonrası cokkolay benm icinAdam korkutmus sizi haliyle boyle dusunuyorsunuz, aklınıza kötü şeyler getirmeyin, cesaretini kırılmasın. Bunca zamandır iyi bile dayanmissiniz.. Her ihtimale karşı; dediğim gibi, sessiz sedasız çıkın o evden. Kendinizi sağlama alın, kalanı ayrıntı, sonra halledilir hepsi..
boşanmak kolay benm için zor olan evden gitmek o korkumu yenmem gerek bu yüzden sizden fikir istiyorumSizi doven adamla durmayin.
Cocuk da yokmus.
Ne diye kendine bu kotulugu yapiyorsun ya?
Elin adamindan dayak yiyin diyemi geldiniz sanki dunyaya?
Bosan
O gitsin.boşanmak kolay benm için zor olan evden gitmek o korkumu yenmem gerek bu yüzden sizden fikir istiyorum
olmuyor öyle herşey onun ve ben burda değil ailemin yanında kalmak istyrmO gitsin.
Sen gitme
Bitti bu is.
Topla esyalarini git de.
Valla canim hayat cesaret istiyor bazenolmuyor öyle herşey onun ve ben burda değil ailemin yanında kalmak istyrm
Su psikopotlarin, bunları yetiştiren anne babalarin kokleri kurusa, soylari tukense. Korkmayın, sakin olun geçecek hepsi. https://www.narsistlemucadele.com/2018/08/narsist-eski-sevgiliyi-unutma-yollari.html?m=1, Amcaniza ihtiyacınız olduğunu söyleseniz, hesabınıza bir miktar havale isteyebilir misinisiniz? 50 TL ile yola cikamazsiniz.haklısınız gerçekten birşeyleri görmezden gelmek bana hayatına daha çok zarar veriyor bende insanım bir kadınım bu kadarını yasaamk çok fazla ağır korku su içimdeki korkuyu nasıl bastırabilirim allah askina yardımcı olun
bende bu evden çıksam gerisi çok güzel.olacak ama yakalanmak korkututorValla canim hayat cesaret istiyor bazen
Kolay degildir eminim
Ne diyim .
Valizini toplayip giden cok kisi gordum.
Aglaya aglaya ciktilar evden ama simdi..iyi ki cikmisim o evden o gun..diyor benim sahit olduklarim
Karar yine de senin
Hakkinda hayirlisi olsun
burdan garaja gidecek kadr param var gerisi yüzüğün var bozdururum acaba otogarlarda kuyumcu yada altin bozan yerler varmdrSu psikopotlarin, bunları yetiştiren anne babalarin kokleri kurusa, soylari tukense. Korkmayın, sakin olun geçecek hepsi. https://www.narsistlemucadele.com/2018/08/narsist-eski-sevgiliyi-unutma-yollari.html?m=1, Amcaniza ihtiyacınız olduğunu söyleseniz, hesabınıza bir miktar havale isteyebilir misinisiniz? 50 TL ile yola cikamazsiniz.
bu adamdan kurtulduktan sonra. gzuelce .bir ise girin kendi halinzde gezin tozun ama. evlenmeyin hayatinizi yasayin cunku. boyle. aramizda canli olrak yasiyor malesef kansere care var boyle odunlarin caresi yok umarim. kimsenin ahi kimsede kalmazda. boyle kaba tabiri var i.. gibi pisman olurda sizde ona soylemediklerinizi hepsini tokat gibi yuzune catt catt.. vurunuzun zamandır düşünüyorum ve sonunda karar verdim icimde hiçbirşey kalmamış sadece boş yasıyormuşum evlendigim gumdnr beri tartışmalar beni degsitmeye çalışmalar nereye kadar...
peki eşiniz sizin her sözünüze anlamsız bakiyormu benim fikirlerim hep saçma geliyor esime beni ben olduğum gibi kabul ettiremedim kendimi evliyim ve cocugum yok ama sevdiğim için bazı şeyleri görmemezlikten geldim buzamana kadar ama yanlış yapmışım hep sustum o kızdı ben susutum korkuttu susutum dövdü yine sustum cocukkende böyleydim kendimi savunmazdim ama artık bitti içimdeki sevgi herşey ama herşey bitti buz gibiyim giden yıllarım gençliğim oldu sadece bir insani olduğu gibi kabul etmeyen insandan ne bekleyebilirimki sadece evden gitmem kaldı oda olacak inşalalh eşime karşı haykırmak istediğim okadar çok şey varki ama ufacık cesaretim yok öyle şeyler olduki icimde erkeklere heleki evliliğe karsi baya duvar ördüm icimde ben eski beni özledim gülen neşe kaynağı kendimi ozledim korkarak yaşamaya biktim artık...
tam olarak hayallerimi siz yazdınız su anda evlenmekmi asla neslime ceddime tövbe olsun kesinlikle birdaha evlenmem erkek derdi ceklilmiyor heleki böylelerinin evden çıkınca kurtulucam ama evden cikmak gerek yakalanmadan korkum orasibu adamdan kurtulduktan sonra. gzuelce .bir ise girin kendi halinzde gezin tozun ama. evlenmeyin hayatinizi yasayin cunku. boyle. aramizda canli olrak yasiyor malesef kansere care var boyle odunlarin caresi yok umarim. kimsenin ahi kimsede kalmazda. boyle kaba tabiri var i.. gibi pisman olurda sizde ona soylemediklerinizi hepsini tokat gibi yuzune catt catt.. vurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?