Sanırım gerçekten bitti

amcam bişey yapmaz ama burdakilere güvenim yok benim ama bisekinde kendimi korkumu yenip çıkacağım en fazla yakalanip dovulurum oda elinden alan çıkar insalalh
Amcanızla anlaşın öyleyse izmire gelip yengenizin rahatsız oldugunu ona bakmanızı istedigini falan söylesin. İstanbula gelince herseyi anlatıcagınızı söyleyin amcanıza da. O anlamayacak şekilde biraz eşya alırsınız yanınıza gidince de bosanmak istediginizi söylersiniz.

mantıklı evet konuşayım en iyisi ama birakmaz evdeki göndermez bi şekilde çıkmam lazım artık yakalanmam inşalalh

amcam bişey yapmaz ama burdakilere güvenim yok benim ama bisekilde kendimi korkumu yenip çıkacağım en fazla yakalanip dovulurum oda elinden alan çıkar insalalh
En fazla yakalanip dovulurum elinden alan biri çıkar inşallah mi? Durum o kadar vahimse; adama bisey caktirmayin, koruma kararı çıkarılıyor mu böyle durumlarda acaba? Siz sabah saatlerine bir bilet alın o işten çıkınca, gidin evden amcanızin yanına, onlarla bulustugunuzda anlatirsiniz konuyu.

belki çok korkuyuldugum için böyle dusunuyorum bilmiyorum ama sanki evden çıkınca heran önüme çıkacak gibi hissediyorim

mantıklı evet konuşayım en iyisi ama birakmaz evdeki göndermez bi şekilde çıkmam lazım artık yakalanmam inşalalh
Sogukkanlı olmanız lazım açık vermeyin hiçbişekilde, cok detaycı oldugu için hareketlerinizden vs süphelenmemesi lazım. Korkularınızı askıya alın bisüre korkarsanız hata yaparsınız. Biletleri otogarı arayıp sorun boş yer varmı saatlerini vs. son aramalardan silin aradıgınızı görmesin. Esya hazırlama hepsini o gidince yapın. Ama sabah işe gidince evden uzaklaştıgına emin olun. O uzaklaşmadan çıkmayın.

en dikkat etmem gereken nokta hareketlerim burdan otogara 1 saat sürüyor

belki çok korkuyuldugum için böyle dusunuyorum bilmiyorum ama sanki evden çıkınca heran önüme çıkacak gibi hissediyorim
Adam korkutmus sizi haliyle boyle dusunuyorsunuz, aklınıza kötü şeyler getirmeyin, cesaretini kırılmasın. Bunca zamandır iyi bile dayanmissiniz.. Her ihtimale karşı; dediğim gibi, sessiz sedasız çıkın o evden. Kendinizi sağlama alın, kalanı ayrıntı, sonra halledilir hepsi..

dediğim gibi en zoru şehirden çıkana kadr sonrası cokkolay benm icin

Sizi doven adamla durmayin.
Cocuk da yokmus.

Ne diye kendine bu kotulugu yapiyorsun ya?
Elin adamindan dayak yiyin diyemi geldiniz sanki dunyaya?

Bosan

Sizi doven adamla durmayin.
Cocuk da yokmus.

Ne diye kendine bu kotulugu yapiyorsun ya?
Elin adamindan dayak yiyin diyemi geldiniz sanki dunyaya?

Bosan
boşanmak kolay benm için zor olan evden gitmek o korkumu yenmem gerek bu yüzden sizden fikir istiyorum

olmuyor öyle herşey onun ve ben burda değil ailemin yanında kalmak istyrm
Valla canim hayat cesaret istiyor bazen
Kolay degildir eminim

Ne diyim .

Valizini toplayip giden cok kisi gordum.
Aglaya aglaya ciktilar evden ama simdi..iyi ki cikmisim o evden o gun..diyor benim sahit olduklarim

Karar yine de senin
Hakkinda hayirlisi olsun

Su psikopotlarin, bunları yetiştiren anne babalarin kokleri kurusa, soylari tukense. Korkmayın, sakin olun geçecek hepsi. https://www.narsistlemucadele.com/2018/08/narsist-eski-sevgiliyi-unutma-yollari.html?m=1, Amcaniza ihtiyacınız olduğunu söyleseniz, hesabınıza bir miktar havale isteyebilir misinisiniz? 50 TL ile yola cikamazsiniz.

bende bu evden çıksam gerisi çok güzel.olacak ama yakalanmak korkututor

burdan garaja gidecek kadr param var gerisi yüzüğün var bozdururum acaba otogarlarda kuyumcu yada altin bozan yerler varmdr

bu adamdan kurtulduktan sonra. gzuelce .bir ise girin kendi halinzde gezin tozun ama. evlenmeyin hayatinizi yasayin cunku. boyle. aramizda canli olrak yasiyor malesef kansere care var boyle odunlarin caresi yok umarim. kimsenin ahi kimsede kalmazda. boyle kaba tabiri var i.. gibi pisman olurda sizde ona soylemediklerinizi hepsini tokat gibi yuzune catt catt.. vurun

tam olarak hayallerimi siz yazdınız su anda evlenmekmi asla neslime ceddime tövbe olsun kesinlikle birdaha evlenmem erkek derdi ceklilmiyor heleki böylelerinin evden çıkınca kurtulucam ama evden cikmak gerek yakalanmadan korkum orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…