- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
kacmayi dusunuyorsunuz .peki nereye gidecksiniz peki yanas miyor mu ayrilmayatam olarak hayallerimi siz yazdınız su anda evlenmekmi asla neslime ceddime tövbe olsun kesinlikle birdaha evlenmem erkek derdi ceklilmiyor heleki böylelerinin evden çıkınca kurtulucam ama evden cikmak gerek yakalanmadan korkum orasi
cesaret daha yok canm hala bu evdeyim çıkmam gerek gitmem gerek o korkumu yenmem lazmGecmus olsun. Cesaretin icin tebrik ederim. Bundan sonrasi yarakarini sarmak. Birgun nefes aldigini hissedeceksin. Eskisi gibi...
kaçmak değil aslında çok kovuldum ama gidemedim çünkü korkutuyor ailemin yanına gidecegimkacmayi dusunuyorsunuz .peki nereye gidecksiniz peki yanas miyor mu ayrilmaya
Bilgim yok ama sanmiyorum.burdan garaja gidecek kadr param var gerisi yüzüğün var bozdururum acaba otogarlarda kuyumcu yada altin bozan yerler varmdr
evet bu böyle devam ediyor birşeyler yapmak istiyorum ama ya daha kötü olursa diye dusunuyorum tabiki artık istemiyorum nr kendisini nede yanında durmayı çok teşekkür ederim buarada kendimi gerçekten güvende hissetmiyorum yaşım 28 ama ben çok yaşlı hissediyorum kendimi
yola çıkmaya cesaret toplamam lazım yakalanmamam gerekiyorYaşadığınız şeylerle alakalı duygusal yıpranma var.
Kimsenin kum torbası değilsiniz, size sevgi ve saygı ile davranmak zorunda.
Bu olmuyorsa bir çözüm bulmanız lazım, ama bu çözüm kesinlikle sinip susmak değil.
Bir yola çıkın, devamı gelecektir..
ben yakalanırsan döver evet kötü olur ondan korkuyorum canmin yanmasını istemiyorum ailem var tabikiAileniz yok mu ? Onlara gitseniz ve bosanma davasi acsaniz, siddet war isin icinde. Durmayin o evde hem fiziksel hem piskolojik siddet.
O evden gitme cesaretiniz neden yok mesela ? Ilk.ordan baslamak lazim.
Mesela aileniz mi yok, yada dovsede sovsede kocan diyen, Bir ailen mi, yada gidersin diye esin mi tehtid edior ilk bunu solemeniz gerekior.
Bunlarin hic biri yoksa ve sen hala ordaysan, oda senin problemin bence.
ben yakalanırsan döver evet kötü olur ondan korkuyorum canmin yanmasını istemiyorum ailem var tabiki
O karari vermek de bir cesaret.cesaret daha yok canm hala bu evdeyim çıkmam gerek gitmem gerek o korkumu yenmem lazm
düzelmez düzelmiyor gitgide dahada kötü oluyorEvliligimde psikolojik baski var. Senden farkimiz şiddet henuz olmadi. Umarimda olmaz. Cunku bizimde pamuk ipligine bagli gidiyor hele şu siralar cok kotuyuz. Dun gece 2 saat kadar konuştuk. Bir sonuca baglanamiyoruz. Mevzu keşke erken evlenmeseydik demeye kadar geldi. Ve eşim gulerek yarin sabah kalkip bosanalim demeyelim birde dedi. Yani sakayla da olsa boşanma kelimesi ilk kez gecti. Son kez olcagini sanmam. Cocuk yoksa iyice dusunup karar ver heleki siddet varsa düzelmez
evet ama uygulamak dahada cesaret istiyorO karari vermek de bir cesaret.
kurtarmak istemiyorumda zaten okadr yoruldumŞiddet varsa kurtarılıcak bir taraf göremedim bu iliskide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?