Sanırım hata yaptım ..

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Öncelikle herkese iyi geceler .. Fazla uzatmadan direk konuya girip meseleyi özetle anlatmak istiyorum .. Ben İstanbul da yaşıyorum ve burda akraba olarak sadece teyzem var ... Şimdi hanımlar teyzemin komşusunun bı erkek kardeşi var benimle aynı yaşta dolayısıyla esimlede aynı yaşta ... Ayrıca eşimle aynı memleketten oldukları için iyi anlaşırlar .. Şimdi bu çocuk bizim eve yakın bir yerde çalışıyor .. Bı iki kere buluştuk teyzem vardı eşim vardı falan .. Buraya kadar problem yok ... Eşim saat 3 de işe gidip gece 12 de Eve geliyor ... Neyse bugün saat 10 gibi falan bu çocuk bana mesaj attı ufuk la gelinde size bir çay ismarlayayim dedi .. Bende ufuk evde yok dedim ... Ya öyle mi falan derken .. Çok istiyorsan bana ısmarla dedim .. Neyse hemen bizim evin çok yakınında ki bı cafede birer tane çay içtik biraz sohbet ettik ama toplasan yarım saat falan oturmusumdir ... Saat 11 oldu işte eşim erken çıkmis aradı bişey lazım mı diye dışarda oldugumu anladı araba seslerinden ben de eve gidiyordum o ara .. Eve gelince anlatırım dedim eşim inşallah bu saatte dışarda olman için mantıklı bı sebebin vardır dedi .. Neyse ben eve geldim ama içim hiic rahat değil çok huzursuzum tamam kötü bişey yapmadım vicdanım rahat çocukla tokalasmadim bile sohbet ederken de çoğu zaman eşimden konuştuk Diyarbakır'dan falan ..Ama benim icim rahat değil .. Neyse eşim geldi ben herşeyi anlattım o saatte dışarı cikmama çok kızdı Bidaha olmasın dedi konu kapandı tavır yapmadı .. Ama ben şimdi düşünüyorum yanlıştı bence .. Yani aynı şeyi eşimin yapmasını istemezdim .. Bu arada evden çıkmadan eşimi arayamazdim çünkü iş yerinde telefonu emanet e veriyor yasak ... Şimdi ben o çocukla Bidaha konuşmayı düşünmüyorum WhatsApp da falan .. Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri eşimin bana olan güvenini kaybetmek ..

Bu durumun yanlis veya doğru olması kişiye göre değişir ama bence çok gereksiz bi davranış olmuş. Kendi samimi arkadaşınız olur anlarım ama elini bile sikmadiginiz samimiyette biriyle dışarda başbaşa bulunmanın çok mantıklı bi tarafı yok. Eşiniz ses çıkarmamış ama bunu aklının bi köşesine yazmıştır. Evet yanlış yapmissiniz

Sohbet falan ederiz ama öyle çokta samimi değiliz onu demek istedim .. El kol şakaları falan olmaz yani

Bence çok gereksiz bir şey yapmışsınız. Tekrarlamayın olsun bitsin.

Atıyorum iş yerinde mola da çaya kahveye çıksanız arkadaşınızla o anlık gelişir normal derdim.

Msjla, çaya kahveye gitmek. Yanlış. Eşiniz olgunmuş. Tebrik ederim. Kafanıza takmayın bir daha düşünerek hareket edersiniz. vicdanende rahat olursunuz.

Bidaha kesinlikle yapmam zaten ilk ve son .. Ama yakın oldukları için o an bı sakınca göremedim .. Bide çocuk bana sürekli kardeşim falan diye hitap eder yani hiç yanlış bı hareketini görmedim .. Tabi nolursa olsun sacmaydi gerçekten .. O an canım sıkılıyor diye saçmaladım ..

Çocuk bana kardeşim der arabeskliğini lütfen bir tarafa bırakın. İnsanın karşı cinsten arkadaşı olur onu flörtçü bir şekilde görmediğini kardeşim ablam bacım laflarıyla göstermez. Ayrıca ben aşırı rahatımdır çıkar erkek arkadaşlarımla gönül rahatlığıyla buluşur otururum ama gecenin bir vakti eski arkadaşınız değil birşey değil gidip çay içmek nedir yav. Cidden eşiniz olgun bir insanmış yapmayın böyle şeyler eşiniz size yapsa aşırı bozulursunuz

Sizin cevabınız çok manidar olmuş “çok istiyorsan bana ısmarla” biraz cevap çok gereksiz olmuş yanlış anlamayın beni.
Ayrıca fazla samimiyette yokmuş, tokalaşmamışsınız neden böyle dediniz ki?
Ayrıca her kardeşim hitaplarında birşey çıkmasaydı işimiz varmış.
Eşiniz çok anlayışlı davranmış. Umarım bir daha olmaz.

Yani bana kötü bı niyeti olsa anlardim demek istedim .. Buradaki bütün kadınlarda karşıdaki kişinin size ne niyetle baktığını anlar yada hisseder .. Ben öyle bişey hissetmedim.. Ne olursa olsun yanlış olduğunun farkındayım zaten ..

Eşiniz aynı şeyi yapsa, çok kizardiniz ve burda konu acsaniz herkes eşinizin hareketini çok gereksiz bulurdu. Yanlış davranmissiniz, o saatte çok da samimi olmadığınız biri ile buluşup çay içmeye gerek yoktu. Belki bir anlık boslugunuza geldi canınız sıkılmıştı, olabilir öyle. Bir daha dikkat edin. Hatta bence eşinize kendiniz söyleyin ya ben evde oturmaktan sıkıldım ondan bir anlık bosluguma geldi çıktım, kendim de farkindayim hata yaptim diyerek.

Bütün gün evde yalnız olmanın verdiği sıkılmaya bu kadar saçmaladım sanırım .. Ama kesinlikle Bidaha asla olmayacak zaten .. Yani normal bı ortam da karşılaşırsak tabi surat falan yapmam sonuçta bişey olmadı ama artık asla mesajlaşmam

Eşime herşeyi anlattım zaten .. özür de diledim .. Senin kocanda benim arkadasinda sıkılırsn az bekle ben işten geleyim nereye istersen gideriz o saatte başına bişey gelse bende yokum telefonda yok napicam ben dedi ... Zaten en çok da onun tavrı beni bu hale getirdi .. Yoksa yemin ederim evli bı kadın oldugumu hiç bı zaman unutmadım yanlış hiç birşey yapmadım .. Ama yinede eşimin beni düşünmesi bana güvenmesi beni daha çok vicdan azabı çektirdi .. Bidaha asla böyle saçmalık ar olmicak
arGercekklon, post: 56815868, member: 887864"]Eşiniz aynı şeyi yapsa, çok kizardiniz ve burda konu acsaniz herkes eşinizin hareketini çok gereksiz bulurdu. Yanlış davranmissiniz, o saatte çok da samimi olmadığınız biri ile buluşup çay içmeye gerek yoktu. Belki bir anlık boslugunuza geldi canınız sıkılmıştı, olabilir öyle. Bir daha dikkat edin. Hatta bence eşinize kendiniz söyleyin ya ben evde oturmaktan sıkıldım ondan bir anlık bosluguma geldi çıktım, kendim de farkindayim hata yaptim diyerek.[/QUOTE]

Şimdi pat adamın mesajlarına cevap vermezseniz ayıp edersiniz. Hani gerek yok buna bence. Yazarsa çoook geç cevap yazın sonra zamanla mesajlarını soru dışında yanıtlamazsınız görüldü yaparsanız. Ararsa da açmazsınız meşgul olduğunuzu söylersiniz. Bahane bol. Böyle belli eder ve uzaklaşırsınız.
Sık sık görüşme, buluşma olmasın beyler kendi aralarında devam etsin iletişimlerine evinize gelmeye gerek yok. Böylelikle herşey rayına oturur.

Haklısınız

[/QUOTE]
Bu kadar da yüklenmeyin kendinize , kötü bir niyetiniz yokmuş Allah biliyor kalbinizi. Eşiniz de size guveniyormuş açıklama da yapmışsınız; aklına onun da kötü bir şey gelmez merak etmeyin.

Bu kadar da yüklenmeyin kendinize , kötü bir niyetiniz yokmuş Allah biliyor kalbinizi. Eşiniz de size guveniyormuş açıklama da yapmışsınız; aklına onun da kötü bir şey gelmez merak etmeyin.[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim gerçekten birilerinin beni rahatlatmasina ihtiyacım olduğu için burda konu açtım sanırım ..

T

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…