Sanırım hata yaptım ..

Eşinizle arkadaşmış, sizle değil. Yanlış mı anladım? Akşamın o saatinde size yazması? Hoş mu şimdi bu? Bir de teyzenin komşusunun kardeşi. Teeeeee bilmem kim. Çok da lazım insan. Lazımsa bile sana değil bacım.

Yani mesajlarda yazılanlar çok başka anlaşılabiliyor. Şu cümlelere ve baksanıza:
“Kocam evde yok”
“Çok istiyorsan bana ısmarla”

:) Allah aşkına bu kadar düz iyi niyetli olmayın. Şanslıymışsınız ki eşiniz epey olgun karşılamış. Adamın alnından öpünnnnn

Sanır mısın hata yaptın? gerçekten eşiniz çok iyi niyetliymiş, benim eşim bir kadına çok istiyosan bana ısmarla diyecek saat 10 da? bütün güvenim sarsılırdı.

Çok istiyorsan bana ısmarla dedim" derkeeen !! Resmen adama kuyruk sallamışsınız çok komiksiniz gerçekten hem eşiniz olmadan eşinizin arkadaşıyla dışarda ne işiniz var allah aşkına. Bi de erken çıkmış aradı dışard olduğumu anladı yazmışsınız galiba erken çıkmasa sizin hiç söyleme gibi bi niyetiniz yoktu siz bana hiç masum gelmediniz evlisiniz evli kendinize gelin !!

Ben olagan karsiladim. Siz birlikte iyi gecirdiginiz zamani dusunup o anda yalniz sıkıldiginizdan ya da bos bulunup ciktiniz ama otururken kendinizi rahatsiz hissettiniz galiba. Bizde boyle birsey yasansaydi esim kizmazdi hos degil derdi ben de onaylar kendimi rahatsiz hissettigimi birdaha olmayacagini soyler konu kapanirdi sanirim. Bulustugunuz arkadasinizla da ekstra bir sogukluga gerek yok cok samimi davranmayin yeter

Hata mı bilmem ama çok gereksiz bir davranış olmuş.
Bir daha yapmazsınız olur biter, kendinizi yiyip bitirmenin bir anlamı yok.

eşimin hiçbir arkadaşı doğrudan beni aramaz.
işim gereği bana soracakları birşeyler olabilir, o zaman da eşimi arar beni isterler.
evli olanların zaten eşleriyle iletişim kurarız.
ama bu bizim iletişim tarzımız. bu benim doğrum.

sizin arkadaşlık ilişkileriniz içinde araşmanız doğalsa bilemeyiz.
doğal olsaydı, rahatsız olmazdınız, konu açacak kadar.
ya da şu an bir anketin içindeyiz bilemedim

ben zaten evliliğim içinde erkek arkadaşlarımla başbaşa akşam görüşmem.
öğrenci hayatı yaşamıyoruz.
erkek arkadaşım dediklerim de zaten,
liseden üniversiteden ya da iş arkadaşlarım. onlarla da toplu bir organizasyon vs durumunda biraraya geliyoruz.

ama tekrar söylüyorum, bu benim doğrum.
sizin doğrunuz ne?

benim arkadaşım gece 10 da kocama mesaj atacak, kocam da karım evde yok gel bana çay ısmarla gibi bir laf edecek...
dışarı çıkıp çay içecekler ve ben erken çıktığım için haberim olacak.
olay bu yani.

öyle büyük olay çıkarırdım ki sülalesinin burnundan getirirdim.
bence çok yanlış.

evli bir kadın gibi davranmamışsın.

Col istiyorsan bana ismarla..diyecek kadar samimi ama elini sıkmayacak kadar mesafelisiniz..himm

Esinin kiymetini bil bence

Neyse.
Gereksiz bir bulusma olmus bence.
Sen de tat almamissin esin de onay vermemis bence.

Bir daha yalnizken gorusmemeni tavsiye ederim
Komsunun kardesi.
Olmasa da olur

Konu sahibini tenzih ederek konuşuyorum.Ama "Ben aslında iyi niyetliydim ama şöyle böyle oldu" tarzı konuların özellikle açıldığını düşünüyorum.Konu sahipleri,bizden destek ya da görüş istemiyolar.KOCAlarının açtıkları konuyu görüp, "Aa benim iyi niyetli ,sadık karıcım bir hata yapmış ama beni aldatmamış" diye düşünmelerini istiyorlar.

zekaya bak alkış valla

Kardeşim diyen erkek bana art niyetli tehlikeli gelir açıkçası.

Yanlış anlamayın ama bana pekte masum ve samimi gelmediniz.
Bunu yapan erkek olsaydı , bi bayanla o saatte çay içseydi burdaki herkes saydırırdı.
Bizim kk kadınları da bir garip
Erkek yapınca demediğini bırakmaz, kadın yapınca niyet önemli.
Hiç iyi bir niyet gibi gelmedi bana "çok istiyorsan bana ısmarla" cümlesi

Hahh işte buu.
Konuyu okur okumaz bunu hissettim.
Bu kadar kötü hissetmesinin sebebi de bu zaten.
Farklı bir duygu olmasaydı bu kadar takmazdı

Gündüz olsa hadi neyse de akşam olmuş ne bileyim evli değilim ama ben o saatte dışarı çıkmaya çekinirdim yine de eşim olmadan (evli olsam yani)
Bir de bana ısmarla kısmı biraz fazla samimi olmuş siz kendinizden eminsiniz de karşınızdaki bir erkek, yanlış yorumlayabilir

Bir üyenin de dediği gibi eşiniz bunu aklına yazmıştır.

Dikkatli olun.

Ayrıca ne demek bana çay ısmarla? Çok yersiz olmuş.

Cocuk Kafasında sizi bir yere koymaz inşallah.

hiç masum gelmediniz bana, çok istiyorsan bana ısmarla lafınız bile flörtleşme gibi geldi bana.
size çay ısmarlamayı istiyorsa eşinizi arayıp ona sorabilirdi evdemisin diye, kaldıki birdaha whatsaptan yazışmam diyorsunuz. Elin adamaıyla öncesinde ne yazışıyordunuz ki çok saçma gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…