• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hata yaptım ..

Eşinizle arkadaşmış, sizle değil. Yanlış mı anladım? Akşamın o saatinde size yazması? Hoş mu şimdi bu? Bir de teyzenin komşusunun kardeşi. Teeeeee bilmem kim. Çok da lazım insan. Lazımsa bile sana değil bacım.

Yani mesajlarda yazılanlar çok başka anlaşılabiliyor. Şu cümlelere ve baksanıza:
“Kocam evde yok”
“Çok istiyorsan bana ısmarla”

:) Allah aşkına bu kadar düz iyi niyetli olmayın. Şanslıymışsınız ki eşiniz epey olgun karşılamış. Adamın alnından öpünnnnn

Öncelikle herkese iyi geceler .. Fazla uzatmadan direk konuya girip meseleyi özetle anlatmak istiyorum .. Ben İstanbul da yaşıyorum ve burda akraba olarak sadece teyzem var ... Şimdi hanımlar teyzemin komşusunun bı erkek kardeşi var benimle aynı yaşta dolayısıyla esimlede aynı yaşta ... Ayrıca eşimle aynı memleketten oldukları için iyi anlaşırlar .. Şimdi bu çocuk bizim eve yakın bir yerde çalışıyor .. Bı iki kere buluştuk teyzem vardı eşim vardı falan .. Buraya kadar problem yok ... Eşim saat 3 de işe gidip gece 12 de Eve geliyor ... Neyse bugün saat 10 gibi falan bu çocuk bana mesaj attı ufuk la gelinde size bir çay ismarlayayim dedi .. Bende ufuk evde yok dedim ... Ya öyle mi falan derken .. Çok istiyorsan bana ısmarla dedim .. Neyse hemen bizim evin çok yakınında ki bı cafede birer tane çay içtik biraz sohbet ettik ama toplasan yarım saat falan oturmusumdir ... Saat 11 oldu işte eşim erken çıkmis aradı bişey lazım mı diye dışarda oldugumu anladı araba seslerinden ben de eve gidiyordum o ara .. Eve gelince anlatırım dedim eşim inşallah bu saatte dışarda olman için mantıklı bı sebebin vardır dedi .. Neyse ben eve geldim ama içim hiic rahat değil çok huzursuzum tamam kötü bişey yapmadım vicdanım rahat çocukla tokalasmadim bile sohbet ederken de çoğu zaman eşimden konuştuk Diyarbakır'dan falan ..Ama benim icim rahat değil .. Neyse eşim geldi ben herşeyi anlattım o saatte dışarı cikmama çok kızdı Bidaha olmasın dedi konu kapandı tavır yapmadı .. Ama ben şimdi düşünüyorum yanlıştı bence .. Yani aynı şeyi eşimin yapmasını istemezdim .. Bu arada evden çıkmadan eşimi arayamazdim çünkü iş yerinde telefonu emanet e veriyor yasak ... Şimdi ben o çocukla Bidaha konuşmayı düşünmüyorum WhatsApp da falan .. Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri eşimin bana olan güvenini kaybetmek ..

Sanır mısın hata yaptın? gerçekten eşiniz çok iyi niyetliymiş, benim eşim bir kadına çok istiyosan bana ısmarla diyecek saat 10 da? bütün güvenim sarsılırdı.

Öncelikle herkese iyi geceler .. Fazla uzatmadan direk konuya girip meseleyi özetle anlatmak istiyorum .. Ben İstanbul da yaşıyorum ve burda akraba olarak sadece teyzem var ... Şimdi hanımlar teyzemin komşusunun bı erkek kardeşi var benimle aynı yaşta dolayısıyla esimlede aynı yaşta ... Ayrıca eşimle aynı memleketten oldukları için iyi anlaşırlar .. Şimdi bu çocuk bizim eve yakın bir yerde çalışıyor .. Bı iki kere buluştuk teyzem vardı eşim vardı falan .. Buraya kadar problem yok ... Eşim saat 3 de işe gidip gece 12 de Eve geliyor ... Neyse bugün saat 10 gibi falan bu çocuk bana mesaj attı ufuk la gelinde size bir çay ismarlayayim dedi .. Bende ufuk evde yok dedim ... Ya öyle mi falan derken .. Çok istiyorsan bana ısmarla dedim .. Neyse hemen bizim evin çok yakınında ki bı cafede birer tane çay içtik biraz sohbet ettik ama toplasan yarım saat falan oturmusumdir ... Saat 11 oldu işte eşim erken çıkmis aradı bişey lazım mı diye dışarda oldugumu anladı araba seslerinden ben de eve gidiyordum o ara .. Eve gelince anlatırım dedim eşim inşallah bu saatte dışarda olman için mantıklı bı sebebin vardır dedi .. Neyse ben eve geldim ama içim hiic rahat değil çok huzursuzum tamam kötü bişey yapmadım vicdanım rahat çocukla tokalasmadim bile sohbet ederken de çoğu zaman eşimden konuştuk Diyarbakır'dan falan ..Ama benim icim rahat değil .. Neyse eşim geldi ben herşeyi anlattım o saatte dışarı cikmama çok kızdı Bidaha olmasın dedi konu kapandı tavır yapmadı .. Ama ben şimdi düşünüyorum yanlıştı bence .. Yani aynı şeyi eşimin yapmasını istemezdim .. Bu arada evden çıkmadan eşimi arayamazdim çünkü iş yerinde telefonu emanet e veriyor yasak ... Şimdi ben o çocukla Bidaha konuşmayı düşünmüyorum WhatsApp da falan .. Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri eşimin bana olan güvenini kaybetmek ..
Çok istiyorsan bana ısmarla dedim" derkeeen !! Resmen adama kuyruk sallamışsınız çok komiksiniz gerçekten hem eşiniz olmadan eşinizin arkadaşıyla dışarda ne işiniz var allah aşkına. Bi de erken çıkmış aradı dışard olduğumu anladı yazmışsınız galiba erken çıkmasa sizin hiç söyleme gibi bi niyetiniz yoktu siz bana hiç masum gelmediniz evlisiniz evli kendinize gelin !!

Ben olagan karsiladim. Siz birlikte iyi gecirdiginiz zamani dusunup o anda yalniz sıkıldiginizdan ya da bos bulunup ciktiniz ama otururken kendinizi rahatsiz hissettiniz galiba. Bizde boyle birsey yasansaydi esim kizmazdi hos degil derdi ben de onaylar kendimi rahatsiz hissettigimi birdaha olmayacagini soyler konu kapanirdi sanirim. Bulustugunuz arkadasinizla da ekstra bir sogukluga gerek yok cok samimi davranmayin yeter

Hata mı bilmem ama çok gereksiz bir davranış olmuş.
Bir daha yapmazsınız olur biter, kendinizi yiyip bitirmenin bir anlamı yok.

eşimin hiçbir arkadaşı doğrudan beni aramaz.
işim gereği bana soracakları birşeyler olabilir, o zaman da eşimi arar beni isterler.
evli olanların zaten eşleriyle iletişim kurarız.
ama bu bizim iletişim tarzımız. bu benim doğrum.

sizin arkadaşlık ilişkileriniz içinde araşmanız doğalsa bilemeyiz.
doğal olsaydı, rahatsız olmazdınız, konu açacak kadar.
ya da şu an bir anketin içindeyiz bilemedim En Büyük KK

ben zaten evliliğim içinde erkek arkadaşlarımla başbaşa akşam görüşmem.
öğrenci hayatı yaşamıyoruz.
erkek arkadaşım dediklerim de zaten,
liseden üniversiteden ya da iş arkadaşlarım. onlarla da toplu bir organizasyon vs durumunda biraraya geliyoruz.

ama tekrar söylüyorum, bu benim doğrum.
sizin doğrunuz ne?

benim arkadaşım gece 10 da kocama mesaj atacak, kocam da karım evde yok gel bana çay ısmarla gibi bir laf edecek...
dışarı çıkıp çay içecekler ve ben erken çıktığım için haberim olacak.
olay bu yani.

öyle büyük olay çıkarırdım ki sülalesinin burnundan getirirdim.
bence çok yanlış.

evli bir kadın gibi davranmamışsın.

Col istiyorsan bana ismarla..diyecek kadar samimi ama elini sıkmayacak kadar mesafelisiniz..himm

Esinin kiymetini bil bence;)

Neyse.
Gereksiz bir bulusma olmus bence.
Sen de tat almamissin esin de onay vermemis bence.

Bir daha yalnizken gorusmemeni tavsiye ederim
Komsunun kardesi.
Olmasa da olur

Konu sahibini tenzih ederek konuşuyorum.Ama "Ben aslında iyi niyetliydim ama şöyle böyle oldu" tarzı konuların özellikle açıldığını düşünüyorum.Konu sahipleri,bizden destek ya da görüş istemiyolar.KOCAlarının açtıkları konuyu görüp, "Aa benim iyi niyetli ,sadık karıcım bir hata yapmış ama beni aldatmamış" diye düşünmelerini istiyorlar.

Konu sahibini tenzih ederek konuşuyorum.Ama "Ben aslında iyi niyetliydim ama şöyle böyle oldu" tarzı konuların özellikle açıldığını düşünüyorum.Konu sahipleri,bizden destek ya da görüş istemiyolar.KOCAlarının açtıkları konuyu görüp, "Aa benim iyi niyetli ,sadık karıcım bir hata yapmış ama beni aldatmamış" diye düşünmelerini istiyorlar.

zekaya bak alkış valla:KK52:

Çocuk bana kardeşim der arabeskliğini lütfen bir tarafa bırakın. İnsanın karşı cinsten arkadaşı olur onu flörtçü bir şekilde görmediğini kardeşim ablam bacım laflarıyla göstermez. Ayrıca ben aşırı rahatımdır çıkar erkek arkadaşlarımla gönül rahatlığıyla buluşur otururum ama gecenin bir vakti eski arkadaşınız değil birşey değil gidip çay içmek nedir yav. Cidden eşiniz olgun bir insanmış yapmayın böyle şeyler eşiniz size yapsa aşırı bozulursunuz
Kardeşim diyen erkek bana art niyetli tehlikeli gelir açıkçası.

Yanlış anlamayın ama bana pekte masum ve samimi gelmediniz.
Bunu yapan erkek olsaydı , bi bayanla o saatte çay içseydi burdaki herkes saydırırdı.
Bizim kk kadınları da bir garip
Erkek yapınca demediğini bırakmaz, kadın yapınca niyet önemli.
Hiç iyi bir niyet gibi gelmedi bana "çok istiyorsan bana ısmarla" cümlesi

Bence o kisi sizin hosunuza gidiyor ve size onunla cay icme fikri hos geldi, ama sonradan ne yaptığınızın farkina vardınız..yoksa tüm bu durumun ve seçtiğiniz sözlerin heleki baska aciklamasi yok. Dua edin esiniz sakin karsiladi
Hahh işte buu.
Konuyu okur okumaz bunu hissettim.
Bu kadar kötü hissetmesinin sebebi de bu zaten.
Farklı bir duygu olmasaydı bu kadar takmazdı

Gündüz olsa hadi neyse de akşam olmuş ne bileyim evli değilim ama ben o saatte dışarı çıkmaya çekinirdim yine de eşim olmadan (evli olsam yani)
Bir de bana ısmarla kısmı biraz fazla samimi olmuş siz kendinizden eminsiniz de karşınızdaki bir erkek, yanlış yorumlayabilir

Bir üyenin de dediği gibi eşiniz bunu aklına yazmıştır.

Dikkatli olun.

Ayrıca ne demek bana çay ısmarla? Çok yersiz olmuş.

Cocuk Kafasında sizi bir yere koymaz inşallah.

hiç masum gelmediniz bana, çok istiyorsan bana ısmarla lafınız bile flörtleşme gibi geldi bana.
size çay ısmarlamayı istiyorsa eşinizi arayıp ona sorabilirdi evdemisin diye, kaldıki birdaha whatsaptan yazışmam diyorsunuz. Elin adamaıyla öncesinde ne yazışıyordunuz ki çok saçma gerçekten

Back
X