Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle herkese iyi geceler .. Fazla uzatmadan direk konuya girip meseleyi özetle anlatmak istiyorum .. Ben İstanbul da yaşıyorum ve burda akraba olarak sadece teyzem var ... Şimdi hanımlar teyzemin komşusunun bı erkek kardeşi var benimle aynı yaşta dolayısıyla esimlede aynı yaşta ... Ayrıca eşimle aynı memleketten oldukları için iyi anlaşırlar .. Şimdi bu çocuk bizim eve yakın bir yerde çalışıyor .. Bı iki kere buluştuk teyzem vardı eşim vardı falan .. Buraya kadar problem yok ... Eşim saat 3 de işe gidip gece 12 de Eve geliyor ... Neyse bugün saat 10 gibi falan bu çocuk bana mesaj attı ufuk la gelinde size bir çay ismarlayayim dedi .. Bende ufuk evde yok dedim ... Ya öyle mi falan derken .. Çok istiyorsan bana ısmarla dedim .. Neyse hemen bizim evin çok yakınında ki bı cafede birer tane çay içtik biraz sohbet ettik ama toplasan yarım saat falan oturmusumdir ... Saat 11 oldu işte eşim erken çıkmis aradı bişey lazım mı diye dışarda oldugumu anladı araba seslerinden ben de eve gidiyordum o ara .. Eve gelince anlatırım dedim eşim inşallah bu saatte dışarda olman için mantıklı bı sebebin vardır dedi .. Neyse ben eve geldim ama içim hiic rahat değil çok huzursuzum tamam kötü bişey yapmadım vicdanım rahat çocukla tokalasmadim bile sohbet ederken de çoğu zaman eşimden konuştuk Diyarbakır'dan falan ..Ama benim icim rahat değil .. Neyse eşim geldi ben herşeyi anlattım o saatte dışarı cikmama çok kızdı Bidaha olmasın dedi konu kapandı tavır yapmadı .. Ama ben şimdi düşünüyorum yanlıştı bence .. Yani aynı şeyi eşimin yapmasını istemezdim .. Bu arada evden çıkmadan eşimi arayamazdim çünkü iş yerinde telefonu emanet e veriyor yasak ... Şimdi ben o çocukla Bidaha konuşmayı düşünmüyorum WhatsApp da falan .. Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri eşimin bana olan güvenini kaybetmek ..
hhahahah ya yorumunuza bayıldımTeyzen neden komşusunun kardeşiyle sizi tanıştırdı ki? Neden teyzenin komşusunun kardeşiyle teyzenin de olduğu ortamda buluşuyorsunuz? Komşusunun kardeşiyle buluşup sizi de mi çağırıyor yani? Teyzen ve o kişi yaşıt mı? Teyzenin amacı ne? O kişi kadın olsa size arkadaşlık etmesi için tanıştırmasını anlarım ama erkekse niye tanıştırdı? Teyzemin evinde denk gelsek bile orda kalırdı bizim için. Ha eşimle çok iyi anlaşsalar görüşseler bile bana ne. Ne oldu da numaranı verdin sen? Eşin demedi mi senin numaran neden onda var diye? Eşine yazdı ve eşin görmediyse neden birde sana yazıyor? O kişiyle samimiyseniz eşinin iş saatlerini biliyordur. Mesajlara cevap vermeyince anlamadı mı sanki işte olduğunu? İşte olduğunu anlamadı diyelim eşin cevap yazmadı, o saatte sana niye yazıyor. Evlisiniz sonuçta müsait olmayabilirsiniz. Rahatsız ederim diye düşünmedi mi? Çok dürüst biri olsaydı bana ısmarla dediğinde kabul etmezdi. Ve tüm bunlardan bana ne. Ben niye bu kadar düşündüm :)
İnsan herkesi kandırır ama kendini kandıramaz. Senin başından beri huzursuz hissetmen zaten yanlış bişey yaptığını gösteriyoÖncelikle herkese iyi geceler .. Fazla uzatmadan direk konuya girip meseleyi özetle anlatmak istiyorum .. Ben İstanbul da yaşıyorum ve burda akraba olarak sadece teyzem var ... Şimdi hanımlar teyzemin komşusunun bı erkek kardeşi var benimle aynı yaşta dolayısıyla esimlede aynı yaşta ... Ayrıca eşimle aynı memleketten oldukları için iyi anlaşırlar .. Şimdi bu çocuk bizim eve yakın bir yerde çalışıyor .. Bı iki kere buluştuk teyzem vardı eşim vardı falan .. Buraya kadar problem yok ... Eşim saat 3 de işe gidip gece 12 de Eve geliyor ... Neyse bugün saat 10 gibi falan bu çocuk bana mesaj attı ufuk la gelinde size bir çay ismarlayayim dedi .. Bende ufuk evde yok dedim ... Ya öyle mi falan derken .. Çok istiyorsan bana ısmarla dedim .. Neyse hemen bizim evin çok yakınında ki bı cafede birer tane çay içtik biraz sohbet ettik ama toplasan yarım saat falan oturmusumdir ... Saat 11 oldu işte eşim erken çıkmis aradı bişey lazım mı diye dışarda oldugumu anladı araba seslerinden ben de eve gidiyordum o ara .. Eve gelince anlatırım dedim eşim inşallah bu saatte dışarda olman için mantıklı bı sebebin vardır dedi .. Neyse ben eve geldim ama içim hiic rahat değil çok huzursuzum tamam kötü bişey yapmadım vicdanım rahat çocukla tokalasmadim bile sohbet ederken de çoğu zaman eşimden konuştuk Diyarbakır'dan falan ..Ama benim icim rahat değil .. Neyse eşim geldi ben herşeyi anlattım o saatte dışarı cikmama çok kızdı Bidaha olmasın dedi konu kapandı tavır yapmadı .. Ama ben şimdi düşünüyorum yanlıştı bence .. Yani aynı şeyi eşimin yapmasını istemezdim .. Bu arada evden çıkmadan eşimi arayamazdim çünkü iş yerinde telefonu emanet e veriyor yasak ... Şimdi ben o çocukla Bidaha konuşmayı düşünmüyorum WhatsApp da falan .. Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri eşimin bana olan güvenini kaybetmek ..
"Çok istiyorsan bana ısmarla" cümlesi dışında garip bir durum yok bence.
Eşiniz zaten adamla görüşmenize değil gece çıkmanıza laf söylemiş. Bana göre buna bile gerek yoktu ama gece vakti bir şey olur diye korkmasını da normal karşılıyorum.
Siz neden adamla ilgili tedirgin oldunuz? Bana sizin aklınıza başka şeyler düşmüş ve burada içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi.
Adam size yanlış bir davranışta bulunmamış ki, neden görüşmeyi keseceksiniz?