Sanirim hic bir zaman evlenemicem

Yalnız gitmek tercihim zaten, böyle olunca dilediğini yapabiliyor insan. Diğer türlü bir başkasının zevklerine ayak uydurmak angarya gibi geliyor. :)
Aynen canım ya
Yada iki kişi gidicen ama ayrı takılıcan
Benim arkadaşın İngilizcesi yoktu ondan bırakamadım yalnız anlamıyordu çünkü
Ama çok mızmız nazlıydı sıktı beni
Neyse artık bidahakine tek giderim
Ama eğl nceli oluyor
Ben seviyorum gezmeyi

Sunu boylece yazdigim icin afedersiniz ama evlenen erkek bir tanidigimin annesi, sohbet ederken "gelin dedigin guzel olsun da isterse o..u olsun onemli degil" demisti. Ben de yapmayin etmeyin, edep, ahlak, duzgun olmak bunlarin hic mi onemi yok demistim. Ne oldu derseniz 6 ay sonra kavga dovus bosandilar:olamaz:

Edep, ahlak, duzgun olmak bunlar tabi ki onemli ama anlayanlara, kiymetini bilenlere. Kiymetini bilmeyen tiplerle zaten mutlu olamayiz. Duzgun insan olmayi takdir eden erkekler de var eminim sadece ben rast gelmedim:KK30:
Mantığa bak
Güzel olsun oğlumu boynuzlayabilir:KK70:

Valla benim cevreden ve kk nin dertlerini gordugumden beri tek dusundugum sey millet bir gözünü kapatip kendini kandirarak evleniyor.

Ben kapatamiyorum. Hatta fal tasi gibi aciliyor :KK70:su erkek bunu derse kafasi boyle ilerde soyle olur diye gozumun onunde canlaniyor gelecegim.

Valla sonunda evlenirsem ya cok iyi bir evliligim olacak bukadar sorgulanmalarinin sonucu. Yada bende pes edip cevre baskisindan dolayi bir gozumu kapatip bir hodukle evlenecegim :KK51:

Evlenemiyorum diyenlere sasiriyorum.
Evlenecek erkek cok ki... Siz benim gibi secici olmalisiniz kizlar. Yoksa illa kismetleriniz vardir.

Bende 31 yasındayım burda buyudum sayılır:KK70:evlenemedıgıme cok uzuluyordum artık uzulmuyorum .En son bır görucu cıktı kadın bana denizde görusme ayarlıyo ailecek adam artık nereme bakacaksa ailesıyle:oha:dedım artık göruculukte nirvana :KK53:bakınız sımdı yasasın bekarlık dıye bagırasım var oh be ....

Herkes senin aslında bir ilişkin olduğunu düşündüğü için gelmiyor olabilir.Erkeklerin bulunduğu bir ortamda kız arkdaşlarınla ilişkilerinden bahset ve bir şekilde aslında yalnız olduğunu söyle.Mesajı alan erkek sana gelicektir.

Komedi gercekten:olamaz::olamaz:

Bosverin ya su kart horozlari, kendilerini ne saniyorlarsa artik. Benim Turk erkekleriyle isim olmaz bu saatten sonra acikcasi hepsi dediginiz cins.
Ya zaten bozulmamıştım.sen bu kafayla zor evlenirsin demiştim.hakkatende evmenemedi 3 yıldırbenim hala umudum var :))))

Ben "evlenemicem"diye konu acmam asla buraya, emin olabilirsin. Zaten egitim seviyen actigin basliktan belli "sanirim hic bir zaman evlenemicem" Biraz dilbilgisi ogren, senin de hayatta basaracagin en az bir seyin olsun. Sonra baslik acarsin.
büyük konuşmasaydınız keşke... ne olacağını bilmediğimiz sırlarla dolu bir hayat yaşıyoruz

Bende 31 yasındayım burda buyudum sayılır:KK70:evlenemedıgıme cok uzuluyordum artık uzulmuyorum .En son bır görucu cıktı kadın bana denizde görusme ayarlıyo ailecek adam artık nereme bakacaksa ailesıyle:oha:dedım artık göruculukte nirvana :KK53:bakınız sımdı yasasın bekarlık dıye bagırasım var oh be ....
vay be daha neler duyacağız

Ben uyeyi neden elestirdiginizi acikcasi hic anlamadim. 31 yasinda genc bir kadin, hayatinda belli ki birini istiyor, belli ki anne olmak istiyor, cok mu zor anlamak bunu.Belki mutsuz bir evliligi olmayacak, belki cok daha mutlu ve mesut olacak. Herkes kendi hayat deneyiminden yola cikarak, "gez toz demis" de eh yani cocuk sahibi olmak istiyor kadin, belki bir hastaligi var, onun icin yillarca tedavi olmasi lazim cocuk icin vs. Bunlarin hic birini bilemeyiz...Beraber yasamanin, insanin esi sevgilisi vs olmasininin gicik taraflari var evet ama anlasabilecegin biriyse esin, guzel taraflari da var. Bunlari goz ardi etmemek lazim bence.

Son düzenleme:
kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
Hemen bakayım falına!
Sol elini aç, ortasında üç çizgi göreceksin. Ortadaki çizgi ile en altdaki çizgi, bitiş moktasında birleşiyorsa evlilik var. çizgiler ayrı ayrı takılıyorlarsa evlilik yok. Ne demişler fala inanma falsız da kalma.

Bugün biri daha buna benzer bir konu açmıştı. Erken evlendim yaşım ilerledikçe derdin neydi de erkenden evlendin diyorum. Annemin baskılarından kaçabilmek için erkenden evlendim. Şimdide diyorum ki annen sonucta idare etseydin onu karşıma niceleri çıkardı. İnsan hep ulaşamadığını istiyor. Senin yerinde olmak isterdim. Bide şuraya sabah gördüğüm karikatürü ekliyim cok güldüm :)

IMG_20180502_235110_111.webp

neden konu sahibinin dertlendiği bir durumu bu kadar tiye aldığınızı anlayamıyorum derdini paylaşmış gelecekten bilgi mi istemiş ki fala bağladınız
Hemen bakayım falına!
Sol elini aç, ortasında üç çizgi göreceksin. Ortadaki çizgi ile en altdaki çizgi, bitiş moktasında birleşiyorsa evlilik var. çizgiler ayrı ayrı takılıyorlarsa evlilik yok. Ne demişler fala inanma falsız da kalma.

Ben uyeyi neden elestirdiginizi acikcasi hic anlamadim. 31 yasinda genc bir kadin, hayatinda belli ki birini istiyor, belli ki anne olmak istiyor, cok mu zor anlamak bunu.Belki mutsuz bir evliligi olmayacak, belki cok daha mutlu ve mesut olacak. Herkes kendi hayat deneyiminden yola cikarak, "gez toz demis" de eh yani cocuk sahibi olmak istiyor kadin, belki bir hastaligi var, onun icin yillarca tedavi olmasi lazim cocuk icin vs. Bunlarin hic birini bilemeyiz...Beraber yasamanin, insanin esi sevgilisi vs olmasininin gicik taraflari var evet ama anlasabilecegin biriyse esin, guzel taraflari da var. Bunlari goz ardi etmemek lazim bence.

++++
++++

kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
Uğraştıkça olmaz ne zaman uğraşmayı bırakırsan oluyor hayatta her sey:(

Turkiye'de mutsuz kadinlar ordusu var cherry. Bazilari ciddi sinirini asiyor.Ben evlilik karari verirken bana gelen onerileri soyleyeyim, hic birini de erkekler soylemedi hepsi kadinlardan geldi.

1. Gez toz eglen, parani kazan ye (18 yasindan beri yalniz yasiyorum, bunun 10 yili yurtdisinda yalniz yasamak).

2.Daha gencsin cok mu acalesi var(30larimda yol aliyorum ve cocuk sahibi olmak istiyorum , sanirim 60 yasina kadar dogurabilecegimi saniyorlar).

3.Cocuk icin evleniyorsan evlenme (cidden mi sana mi soracagim, soyleyenlerin hepsinin cocugu var).

4.39 yasina kadar bekle, olmadi evlatlik alirsin ya da sperm bankasindan aliriz, sorun olmaz beraber buyuturuz(sana mi
sordum ben bunu, soyleyenin anlasamadigi nefret ettiigi bir kcoasi ama cocuk sahibi olmak istedigi icin surdurdugu bir evliligi var, benim cocugumun yasayasagi toplumsal baski onun icin sorun degil bunu gogusle diyor, ama kendisi aynisini yapmiyor)

5.Niye acele ediyorsun ki, biz evlendik de ne oldu( soyleyen 21 yasinda evlenmis insan).

6.Ya sanki kafan karisik gibi, bence evlenme (ehh yuh yani tabi ki kafam karisik olur, yasim geregi daha mantikli bakiyorum olaya , deli dumrul gibi dalmiyorum isin icine, arti eksi degerlendiriyorum).

7. Nisanlin kedi gibi hic pesinden ayrilmiyor. ne gicik bir durum (soyleyenin esi evde hic degil gece gunduz calisiyor, pazar gunleri bile evde degil, tek basina yalniz cocuk buyutuyor)

Ee arkadas herkes sizin esinize benzemez, belki mutsuz olacak belki de mutlu ama birakin bunu o deneyimlesin hele 30 yasindaki kadina evlilik icin erken demek kimseye dusmez bence.

Turkiye'de mutsuz kadinlar ordusu var cherry. Bazilari ciddi sinirini asiyor.Ben evlilik karari verirken bana gelen onerileri soyleyeyim, hic birini de erkekler soylemedi hepsi kadinlardan geldi.

1. Gez toz eglen, parani kazan ye (18 yasindan beri yalniz yasiyorum, bunun 10 yili yurtdisinda yalniz yasamak).

2.Daha gencsin cok mu acalesi var(30larimda yol aliyorum ve cocuk sahibi olmak istiyorum , sanirim 60 yasina kadar dogurabilecegimi saniyorlar).

3.Cocuk icin evleniyorsan evlenme (cidden mi sana mi soracagim, soyleyenlerin hepsinin cocugu var).

4.39 yasina kadar bekle, olmadi evlatlik alirsin ya da sperm bankasindan aliriz, sorun olmaz beraber buyuturuz(sana mi
sordum ben bunu, soyleyenin anlasamadigi nefret ettiigi bir kcoasi ama cocuk sahibi olmak istedigi icin surdurdugu bir evliligi var, benim cocugumun yasayasagi toplumsal baski onun icin sorun degil bunu gogusle diyor, ama kendisi aynisini yapmiyor)

5.Niye acele ediyorsun ki, biz evlendik de ne oldu( soyleyen 21 yasinda evlenmis insan).

6.Ya sanki kafan karisik gibi, bence evlenme (ehh yuh yani tabi ki kafam karisik olur, yasim geregi daha mantikli bakiyorum olaya , deli dumrul gibi dalmiyorum isin icine, arti eksi degerlendiriyorum).

7. Nisanlin kedi gibi hic pesinden ayrilmiyor. ne gicik bir durum (soyleyenin esi evde hic degil gece gunduz calisiyor, pazar gunleri bile evde degil, tek basina yalniz cocuk buyutuyor)

Ee arkadas herkes sizin esinize benzemez, belki mutsuz olacak belki de mutlu ama birakin bunu o deneyimlesin hele 30 yasindaki kadina evlilik icin erken demek kimseye dusmez bence.
Çok haklısın.Akıllarınca tavsiye veriyorlar işte,ne zamana gelmişiz ya eskiden evlenmiyor diye başının etini yerlerdi devamlı rencide etmeler falan şimdi evlilikten vazgeçirmeye çalışıyorlar.Evli ve çocuklu birisi olarak tavsiyem gezin tozun diyenleri dinlemeyin,huzur,mutluluk aile hayatında tabii doğru kişiyi bulmuşsanız

Back
X