sanırım kendimi tutamayacağım

Yaşın kaç bilmiyorum ama hayat instagram ekranında bir erkeği stalk yapacak kadar değersiz değil.
Kitap oku, film izle, belgesel izle, seyahat et, sinemaya git...
80 yaşında yatağında iki seksen uzandığın zaman hatırlayacağın şey telefon ekranı mı olsun istiyorsun?

ben de kararsız kaldım valla bence yazarsan olumsuz cevap verebilir ama en azından kafanda netleştirmiş olursun. yazmazsan onun yazma ihtimali çok daha yüksek ama o zaman da araya zaman girdiği için eski tutku yakalanamayabilir. hiç böyle 1-2 ay ayrıldığınız olmuş muydu mesela? tüm ihtimalleri düşünmek lazım.

Aman sakın tutma dünyada başka erkek yok nasılsa sıkı tut kaçmasın. Bu adam sizi sevmiyor hoşlanmıyor ki başka limanlara demir atmaya çalışıyor.
Sizi azıcık bile değer verseydi emin olun sizinle olmak için çabalardı. Bu adam işe yaramaz bir tip belli bununla vakit kaybetme sende açıl limanlara biri gider diğeri gelir.

Adamda uyumamiştir tabi, yirtik don, çamasır su lekeli pijama ile kolaymi o? Rosseynin fotosu bir nebze rahatlatmişti ama ses seda olmayinca.

Ayyy gerçekten dram kizlar yaaaa

Yazmadım yazmadım daha rahat et görümce. Ama hala çok yazasım var bilmiyorum ne kadar tutabilirim kendimi. Adamı da o sefaletten kurtarayım diyorum

O size ulaşmak istese bir yolunu bulurdu değil mi? Numarasını tekrar eklemeniz fotonuzun çıkması vs. bunların hiçbir önemi yok ulaşmak istese yazmak istese bir sürü yolu var bunun. O belli ki bittiğini kabul etmiş yoluna bakıyor kaldı ki bunun için ona kimse kızamaz çünkü doğru olanını yapıp hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Sizde öyle yapın bırakın kimi eklemiş ne yapmış ne etmiş niye yazmıyor diye. Ona harcayacağınız enerjiyi önünüze bakmak için harcasanız sizin için daha hayırlı olmaz mı?

Bende öyle idim. Erkekler düz varlıklardır ve hemen hemen hepsi aynıdır. Aylarca blok yaptığım adam her geçen vakitte bana gelirken adım atarken uzaklaşmış benden. En son bitti dediğimiz de seni sevmiyorum beynim de bitti dedi ve bir daha ne aradı ne sordu 2,5 yıl oldu ve evlendi. Bu adam benim tırnağıma kıymık batsa kendine dert ederdi. Erkekler bizim gibi birden öfkeye kapılip bitirmiyor her yaptığımiz hakaret de biraz daha uzaklaşıyor. Bunu kabul et bence artik

Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.

Bak kabul etmek sana zor geliyor ama kk kadınları söyledi diyeceksin. Bu hikayenin yanani sen olacaksın. Adamlar tripsiz bir hayata alışınca bu hayatı seviyor . Birşeyleri kabul et ki, daha fazla üzülme

bana da tam tersi sen enerjiyi hissediyorsun gibi geldi. o hep seni düşünüyordu, seni istiyordu, ama sen 4-5 gün cevap vermeyince, senin bitirmek istediğini düşündü ve sonunda o kafasında bitirdi ve bunu sen hissedip panikledin gibi. enerji sonuçta sadece ona yok sana da var

Hahahaha

Yav "bişey yollamayim, dötü kalkacak" dedin, şimdide yollamadan dötü kalkmişmiş bile. Eh madem döt havada, niye yazmiyorsun? Ne değişecek?

Yaa gerçekten trollsen, harika trollsün. Enerji kanalize oldu ahaaha muhteşem bir bahane

Yazıyım mı ne diyosun?

Yazıyım mı ne diyosun?

O sorunun cevabini sadece sen verebilirsin. Ben bişey değişmeyeceğini diyorum sadece. Sen onu bile özlemiyorsun çünkü, ilgiyi özluyorsun.

Ve artik oda onu biliyor. Sana şans verdi, bakti ergenlik yapip, yüksek egoya bağliyorsun herseyi, birakti seni hakli olarak.

Işin kötüsü, halen bu olaydanda ders çikarmadin. Kendinde hata görmedikce, 10000 defa bu olayin çesitli versyonlari yaşarsin farkli insanlar ile.

Size eklemeyin demisti herkes ,siz burda söylenenleri dinlemiyorsunuz halen niye soruyorsunuz?

Hani foto atmıştı da fotodaki tırtıl mi el mi demiştiniz o üye misiniz? Adam zaten atacağı adımı atmıştı siz de ilgi kesilince boşlukta kalmışsınız yakında geçer yazmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…