Yaşın kaç bilmiyorum ama hayat instagram ekranında bir erkeği stalk yapacak kadar değersiz değil.belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım
hayırılısı.
Yaz; "Uyudun mu? Ben uyumadım da" yaz.
Beth senden baska beni ipleyen yok haoylamama bi tek sen katildin
Adamda uyumamiştir tabi, yirtik don, çamasır su lekeli pijama ile kolaymi o? Rosseynin fotosu bir nebze rahatlatmişti ama ses seda olmayinca.
Ayyy gerçekten dram kizlar yaaaa
Adamı bir sal. Takıntılı gibi davranıyorsunhayır henüz değil. yollayım mı :)
Bende öyle idim. Erkekler düz varlıklardır ve hemen hemen hepsi aynıdır. Aylarca blok yaptığım adam her geçen vakitte bana gelirken adım atarken uzaklaşmış benden. En son bitti dediğimiz de seni sevmiyorum beynim de bitti dedi ve bir daha ne aradı ne sordu 2,5 yıl oldu ve evlendi. Bu adam benim tırnağıma kıymık batsa kendine dert ederdi. Erkekler bizim gibi birden öfkeye kapılip bitirmiyor her yaptığımiz hakaret de biraz daha uzaklaşıyor. Bunu kabul et bence artikbu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
şuan sadece ben çok özlüyorum diye bunu hissediyor. döneceğine inan o kadar eminim ki. ama ben sabredemiyorum sanki geçen zaman vakit kaybı gibi geliyor.
daha önceki engelliyken bana yazdıklarının ekran görüntüsüne bakıyorum bana yollamıştı. resmen okudukça diyorum bu adam nasıl şuan dayanıyor. bi açıklaması yok resmen ya
Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.Bende öyle idim. Erkekler düz varlıklardır ve hemen hemen hepsi aynıdır. Aylarca blok yaptığım adam her geçen vakitte bana gelirken adım atarken uzaklaşmış benden. En son bitti dediğimiz de seni sevmiyorum beynim de bitti dedi ve bir daha ne aradı ne sordu 2,5 yıl oldu ve evlendi. Bu adam benim tırnağıma kıymık batsa kendine dert ederdi. Erkekler bizim gibi birden öfkeye kapılip bitirmiyor her yaptığımiz hakaret de biraz daha uzaklaşıyor. Bunu kabul et bence artik
Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin
Bak kabul etmek sana zor geliyor ama kk kadınları söyledi diyeceksin. Bu hikayenin yanani sen olacaksın. Adamlar tripsiz bir hayata alışınca bu hayatı seviyor . Birşeyleri kabul et ki, daha fazla üzülme
Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.
Bak kabul etmek sana zor geliyor ama kk kadınları söyledi diyeceksin. Bu hikayenin yanani sen olacaksın. Adamlar tripsiz bir hayata alışınca bu hayatı seviyor . Birşeyleri kabul et ki, daha fazla üzülme
bana da tam tersi sen enerjiyi hissediyorsun gibi geldi. o hep seni düşünüyordu, seni istiyordu, ama sen 4-5 gün cevap vermeyince, senin bitirmek istediğini düşündü ve sonunda o kafasında bitirdi ve bunu sen hissedip panikledin gibi. enerji sonuçta sadece ona yok sana da varHepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.
Hepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.
Yazıyım mı ne diyosun?Hahahaha
Yav "bişey yollamayim, dötü kalkacak" dedin, şimdide yollamadan dötü kalkmişmiş bile. Eh madem döt havada, niye yazmiyorsun? Ne değişecek?
Yaa gerçekten trollsen, harika trollsün. Enerji kanalize oldu ahaaha muhteşem bir bahane
Yazıyım mı ne diyosun?
Size eklemeyin demisti herkes ,siz burda söylenenleri dinlemiyorsunuz halen niye soruyorsunuz?belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım
hayırılısı.
Hani foto atmıştı da fotodaki tırtıl mi el mi demiştiniz o üye misiniz? Adam zaten atacağı adımı atmıştı siz de ilgi kesilince boşlukta kalmışsınız yakında geçer yazmayın benceHepsi için geçerli değil tabiki bu. Arada ne yaşndığına da bağlı. Tabi ki şuan istese yazar ben de biliyorum. Sadece eskiden ona karşı içimde beklenti ve özlem yoktu ve yazıyordu. Şuan ona karşı içinde nir enerji akışı var. Ve o da bunun fatkında bilinçli olmasa dahi egosu ve bilinçaltı bu enerjiyi hissediyor bence hepsi bu. Eğer şuan başkalarına kanlize olabilseydim eminim yazacaktı. Ama şuan k.çı havada beyimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?