- 10 Nisan 2021
- 652
- En iyi cevaplar
- 1
- 806
- 18
Ondan böyle gaz veriyorsuuunAy ben bütün eksinli kavgali konulari kaciriyorum ama ben geliyorum aaa konu kavgadan kilit, benim ne sucum var yaaa
Gaz vermiyim adami kacirsin mi? Pesinden uctu kuşum diye aglasin mi? Adam kronometre kurmus, dakka basi max. kac kiz ekleyebiliyorum diye, siz daha hala kakara kikiriOndan böyle gaz veriyorsuuunkk da her an her şey oluyor her güne ayrı olay access sen biraz şanssızsın işte ekşın istediğin için kaçırıyorsun
bu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.Belki kein ilaci olsa kendi basina sürer misali olacak ama yazma..kesinlikle yazma. Tek bir adim bile atma. Hatta numarasini madem sildin geri eklemeseydin keske.
Bu arayis icinde olmasi erkeklerin ayrildiktan sonra mutlaka gecirdikleri bir evresidir. Birkac evre var onlari atlattikdan sonra mutlaka dönecektir. Ama birkac hafta belki ay sürer.
Iradeli ol ve bekle. Ben sana garanti bile veririm. Eger pesinden kosmazsan döner.
Fazla nazbu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
şuan sadece ben çok özlüyorum diye bunu hissediyor. döneceğine inan o kadar eminim ki. ama ben sabredemiyorum sanki geçen zaman vakit kaybı gibi geliyor.
daha önceki engelliyken bana yazdıklarının ekran görüntüsüne bakıyorum bana yollamıştı. resmen okudukça diyorum bu adam nasıl şuan dayanıyor. bi açıklaması yok resmen ya
Kaçırmasın tabiGaz vermiyim adami kacirsin mi? Pesinden uctu kuşum diye aglasin mi? Adam kronometre kurmus, dakka basi max. kac kiz ekleyebiliyorum diye, siz daha hala kakara kikiri
E bacim özleyecegin Adama neden böyle yaptin ki?bu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
şuan sadece ben çok özlüyorum diye bunu hissediyor. döneceğine inan o kadar eminim ki. ama ben sabredemiyorum sanki geçen zaman vakit kaybı gibi geliyor.
daha önceki engelliyken bana yazdıklarının ekran görüntüsüne bakıyorum bana yollamıştı. resmen okudukça diyorum bu adam nasıl şuan dayanıyor. bi açıklaması yok resmen ya
E bacim özleyecegin Adama neden böyle yaptin ki?
bu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
bu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
E bu durumda adam hic yazmazsa hakli yani. Ozaman cekinmeden yazin bencebu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
Bıkmış adam neyini anlamıyorsunuz demek ki ilişkinin bir kırılma noktası varmış onu da siz yine kırıp atmışsınız ben olsam görüldü yapar asla size geri dönmem çocuk oyuncağı gibi küsüp küsüp adamın gelmesini beklemişsiniz bence daha çok beklersiniz bu saate kadar gelmediysebu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
Ozaman isin rengi degisir bak. Ayriligi o istediyse yazsanda o adam gidici yazmasanda gidici ama yazmazsan aradigini bulamayip geri dönme ihtimali var.iyide bu sefer ayrılığı adam istemiş.
Bende bunu anlamıyorum ilişki bitmiş adamın hayatı ne yaptığı ettiği ile ilgilenmek bana garip geliyor üstelik instagramda kimle ne yapıyor nasıl bir hayatı var illaki paylaşacak yorgan gitmiş kavga bitmiş silmemek aşırı saçma geliyor kusura bakmayın. Zaten oldum olası bu ilişki bitmiş niye sileyim diyen güruhla adam aranıyor ha bire birini ekliyor hayıflanması çok çelişkili madem öyle tamamen silin ve çıkarın hayatınızdankeşke öyle olsa habire instagramdan birilerini ekliyor. wp da çevrimiçi.
ayrı olanlara tek önerim. SAKIN TAKİP ETMEYİN. takip etmeseydim bu halde olmazdım
Oylama yapsaydin, anketli konu, yoklama mi alcaz simdikızlar herkes ayrı birşey yazmış :) çok rica ediyorum oy birliği sağlayın. herkese ayrı hak veriyorum. yaz diyenlere heyecanla katılıyorum yazma diyenlere de son kalan bir damla gururumla katılıyorum.
şimdilik yazmadım. güncel bilgi
Bence yaz yani ama cevap vermeyecek çok yüksek ihtimal yada sizi istemediğini söyleyecekkızlar herkes ayrı birşey yazmış :) çok rica ediyorum oy birliği sağlayın. herkese ayrı hak veriyorum. yaz diyenlere heyecanla katılıyorum yazma diyenlere de son kalan bir damla gururumla katılıyorum.
şimdilik yazmadım. güncel bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?