sanırım kendimi tutamayacağım

Ay ben bütün eksinli kavgali konulari kaciriyorum ama ben geliyorum aaa konu kavgadan kilit, benim ne sucum var yaaa
Ondan böyle gaz veriyorsuuun kk da her an her şey oluyor her güne ayrı olay access sen biraz şanssızsın işte ekşın istediğin için kaçırıyorsun

Bence o öpücüğu yolla, heycanli konu olur. En azindan ilk 15 dakika. Adam görüldü yapip, bişey yollamayacak tabi ve tüm heycan gider.

Ama yinede olsun, yolla sen. Haa yaninda şeyde olabilir, gözlerini kapatan maymun.

Ondan böyle gaz veriyorsuuun kk da her an her şey oluyor her güne ayrı olay access sen biraz şanssızsın işte ekşın istediğin için kaçırıyorsun
Gaz vermiyim adami kacirsin mi? Pesinden uctu kuşum diye aglasin mi? Adam kronometre kurmus, dakka basi max. kac kiz ekleyebiliyorum diye, siz daha hala kakara kikiri

bu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
şuan sadece ben çok özlüyorum diye bunu hissediyor. döneceğine inan o kadar eminim ki. ama ben sabredemiyorum sanki geçen zaman vakit kaybı gibi geliyor.
daha önceki engelliyken bana yazdıklarının ekran görüntüsüne bakıyorum bana yollamıştı. resmen okudukça diyorum bu adam nasıl şuan dayanıyor. bi açıklaması yok resmen ya

Ayy çok aşk dolu bir akşam bence de yazmalısın, hem zaten şimdiye kadar sana yazmamasının sebebi sana değer vermesi. Sen o kadar değerlisin ki, eğer bir şeyler başlayacaksa bile bu senin kararınla, senin adım atmanla olmalı, o öyle düşünüyor yani... son sözü sen söyle ve bu sizin ilkiniz olsun istiyor. İnstagramda takip sayısı artmasının sebebi de, bak ben sensizlikten savruluyorum, gel de senin limanında demirleyeyim, dinleneyim gülüm demek istemesi bugün de lovelandık

Fazla naz

E bacim özleyecegin Adama neden böyle yaptin ki?

iyide bu sefer ayrılığı adam istemiş.

E bu durumda adam hic yazmazsa hakli yani. Ozaman cekinmeden yazin bence

Bıkmış adam neyini anlamıyorsunuz demek ki ilişkinin bir kırılma noktası varmış onu da siz yine kırıp atmışsınız ben olsam görüldü yapar asla size geri dönmem çocuk oyuncağı gibi küsüp küsüp adamın gelmesini beklemişsiniz bence daha çok beklersiniz bu saate kadar gelmediyse

kızlar herkes ayrı birşey yazmış :) çok rica ediyorum oy birliği sağlayın. herkese ayrı hak veriyorum. yaz diyenlere heyecanla katılıyorum yazma diyenlere de son kalan bir damla gururumla katılıyorum.
şimdilik yazmadım. güncel bilgi

keşke öyle olsa habire instagramdan birilerini ekliyor. wp da çevrimiçi.
ayrı olanlara tek önerim. SAKIN TAKİP ETMEYİN. takip etmeseydim bu halde olmazdım
Bende bunu anlamıyorum ilişki bitmiş adamın hayatı ne yaptığı ettiği ile ilgilenmek bana garip geliyor üstelik instagramda kimle ne yapıyor nasıl bir hayatı var illaki paylaşacak yorgan gitmiş kavga bitmiş silmemek aşırı saçma geliyor kusura bakmayın. Zaten oldum olası bu ilişki bitmiş niye sileyim diyen güruhla adam aranıyor ha bire birini ekliyor hayıflanması çok çelişkili madem öyle tamamen silin ve çıkarın hayatınızdan

Oylama yapsaydin, anketli konu, yoklama mi alcaz simdi

Bence yaz yani ama cevap vermeyecek çok yüksek ihtimal yada sizi istemediğini söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…