Ozaman isin rengi degisir bak. Ayriligi o istediyse yazsanda o adam gidici yazmasanda gidici ama yazmazsan aradigini bulamayip geri dönme ihtimali var.
ayrılmayı istemesi kısmı bu şekilde. yani belki de blöftü bilemiyorumama bir süre öyle böyle iletişimi sürdürdüm ama açıkçası içimdeki kızgınlık geçmeyince yazdıklarına cevap vermedim. sanırım 4-5 gün wp her gün yazmasına rağmen mavi tik bıraktım ama cevap yazmadım. o da en sonun yazmamı istemiyorsan yazmam, bitsin dedi. ben de sadece tamam yazdım. bu kadar.
Adam aşk istemiyor meşk istiyorAnca gülün siz, burda aşk icin uğraşıyorum ben
eğer ben yazarsam. biz de evlenirsek. temelindeki tuğlasın aşk yuvamızınAnca gülün siz, burda aşk icin uğraşıyorum ben
vallahi gülerek takip ediyorumAy kendimi begenemedimbeni +1 sayin, gulenlerin oyu bos oy atmis sayiliyo mistik, valla oyunu gecersiz saycam hshahhs
Anca guluyosunuz, sayim yapamiyorum, seçimleri gecersiz sayicam bu gidisle, kiziniz olursa adini access koyun barieğer ben yazarsam. biz de evlenirsek. temelindeki tuğlasın aşk yuvamızın
Yaz kiz demiyorum bisey, retçi bu belli oldu hshshshvallahi gülerek takip ediyorum
senin için yorumumu yazmadım
halbuki hiç belli etmezdimYaz kiz demiyorum bisey, retçi bu belli oldu hshshsh
Beth senden baska beni ipleyen yok hayaz artıııııık
yok hala yazmadım.Bence yazdı ama cevap gelmedi
bu zamana kadar hep döndü. engelledim. mesaj attı. yazma dedim lütfen engeli kaldır diye mesajlar attı.
şuan sadece ben çok özlüyorum diye bunu hissediyor. döneceğine inan o kadar eminim ki. ama ben sabredemiyorum sanki geçen zaman vakit kaybı gibi geliyor.
daha önceki engelliyken bana yazdıklarının ekran görüntüsüne bakıyorum bana yollamıştı. resmen okudukça diyorum bu adam nasıl şuan dayanıyor. bi açıklaması yok resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?