- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Baslik parasi ne istersin deseydin, agam pasam sen iste yeterki, sülalene takim giydiririm, senin gibisini nereden bulurum bir daha diye ekleseydin.Hatırlattım ben hiçbirsey yaptırmadım dedim oda bizim adetlerimiz agır dedi.
Bu mesajı 10000 kere beğenmek istiyorum, imkanı var mı? Bırak ilk elini tutmayı; beraberde olsan kaç; senin maaşın bir sülaleyi bakmaz. e akıllı kocada yok ortada. bir de çocuk olursa yandı gülüm keten helva.okudukca sinir olcam galiba.
gel birde surdan bak cnm istersen.
20 yasinda lise bile okuyamamis (okumamais degil okuyamamis, kafa yok cunku), evde kadin programi ve dizi izlemekten baska isi olmayan kizlar neler neler yaptirabiliyorlar bunu dusun.
sanki dunyada tek prenses oymusta herseyin en iyisine layikmis havalarindalar.
sen okumus kendini gelistimis is guc sahibi olmus, bunun icin kafa patlatmis birisiniz.
Allah askina kendini ezdirme. ne gerekiyorsa soyle. nisanlin olacak kisi (erkek diyemedim) once evlilik sorumlulugunu bir alsin ustune.
herseyi beraber yapariz buna layik olana soylenir. sizinkiler bu noktayi coktan asmis.
lutfen otur bir guzel dusun ve ne sekilde bunlardan kurtulursun bunun planini yap.
verdigin emekler bosa gidecek gibi cunku.
hemen hemen benzer seyleri yasadim. tek fark utamadan alinacaklar listesi vermediler elimize, ama onlarda hic birsey almadilar. o zmn esimde hicbir evlilik sorumlulugu adina birsey yapmadi, butun isteklerim kursagimda kaldi.
ama sukurki ailesinden binlerce kilometre uzaktayiz ve merhabadan ileri muhabbetimiz yok.
ama lan bana oldu hersey icimde kaldi. simdi esim ah keske yapsaydik modunda ama giden gitti artik.
hele senin durumunda asla kendini ezdirme. lutfen ezdirmeee
Hiç korkma annedir; sahip çıkar. Biraz söylenir belki bizi kimlerle muhatap ettin diye ama bir kaç ay çekmek ömür boyu çekmekten daha iyidir. Hayırlısı olsun.Yarın ilk işim ailemle konuşmak hersseyi anlatacam iyi niyet merhamet bu devirde işe yaramıyormus onu anlamış olduk bakalım yarın annem ne diyecek dua edin olur mu hayırlısı neyse Rabbim onu nasıp etsin diye.
Ben salaklık etmişim annemle az kavga etmedim kendisi için ama nişanlım degıl aılesı yapıoyr benı istemiyorlar sanırım o yüzden nişanlımın aklına sokuyorlar bunları
Yokmus demek ben anlamadım ya da benim tanıdıgım adam bu degıl ondan emınım artık benım bu kadar umursayan adam bu hale dusurebiliyorsa ileride neler yapmaz bunu göze almayacam kısasa kısas istemiyorsa hayırlısı degılmıs.kusura bakmayın ama nişanlınızın aklı yok mu?annesi kardeşi her kimlerse akıl verenler onlara hadlerini bildiremiyor da utanmadan size saçma sapan sözde adet listesini vermeye utanmıyor ,çok sinirlendim.
Bence bu bi işaret sana. Gelinliğe de onca para döktüm vs dememen için bir fırsat. Lütfen bu adamla evlenme, çok mutsuz olursun.Bir kere giyilecek gelınlıge bu kadar para verılmez dıyınce bende kiralattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?