Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off Allah'ım nasıl insanlar. Resmen şok içinde okudum. Resmen kara geçmeye çalışıyorlar. Sizin yerinizde olsam kesinlikle ailemle konuşurdum. Birde anneniz arasın bakalım. Eee dünür düğünde neler yapacakmışız sormamız gerekiyormuş desin. Sonra da versin erkek tarafına bir liste. Görelim bakalım erkek tarafının şanını desin.

Bu mesajı 10000 kere beğenmek istiyorum, imkanı var mı? Bırak ilk elini tutmayı; beraberde olsan kaç; senin maaşın bir sülaleyi bakmaz. e akıllı kocada yok ortada. bir de çocuk olursa yandı gülüm keten helva.

Ben burada üst baş isteyen kızlara kezban diye kızıyordum senin nişanlı ne oluyor bu durumda?

Bak bir arkadaş yazmış ben diyarbakırlıyım bizde öyle adetler yok diye. Asıl sorun sen ben bunları aileme diyemem dedikten sonra teli suratına kapatması. Bak canım 3 yıllık evliyim ondan önce de bir sene çıktık. Tartıştık biz de ama hiç teller surata kapanmadı. Hiç saygısızlık yapılmadı. Fotoğraf sevmeyen adam ben istiyorum diye dış mekan çekimi yaptırdı. Niye? Hayatı benimle paylaşacağı için. İçimde eksik kalmasın diye. Annen arasın biz düğün istiyoruz 10 tane de burma desin. Bakalım biraz da onlar tutuşsun. Bizi de haberdar et. Sevgiler.

ben kendi adetlerimi yapmadim sizin adetlerinizide yapmicam diyever. ayrica bir erkek dugun adetlerini bu kdr ince detay bilecegni sanmiyorum. annesinin gazina gelmis. msallah ne yuzsuzlermis ya yedi sulaleye kiyafet istemisler

Ayrılmak için neyi bekliyorsun?!
Böyle şark kurnazı adam olmayan saçma sapan adamlara değer verip ,bi taraflarını kaldırıyorsunuz.
Sonrada bisürü kız burda ağlıyor, "yok ben anlamıyorum okumayan ev kızları kendini prenses zannediyor , nişanlısı herşeyi alıyor,peşinde 4 dönüyor "diye.Sizde zannedin, ne demeye böyle adamlara haddini bildirmiyorsunuz.
Bana yapacak kapı orda ,senide ailenide görmek istemiyorum derdim.
Bile bile böyle biriyle evlenip sonra ağlamayın buralarda.Sonunuz başından o kadar belli ki.Yazık ...

Kaynanam ne aldıracaksanız en pahalılarından aldırın kıymetin artar demişti bana. Şok olmuştum. Kendi oğlu sonuçta.
Diyeceğim o ki ayarını tutturmak kaydıyla karşıdakinden ne gerekiyorsa talep edin. kimseye iyilik yaramıyor bu arkadaştan da görüldüğü gibi.

Böyle adet falan yok bi taraflarından uydurmus canım benim bildiğim kıza alınır böyle şeyler damadada alınır tabide yedi sulalesine değil bence hemen at nişanı yoluna bak aç gözlü bunlar ve bir okadarda yuzsuz yol ver gitsin

yandın canım sen yaaa...
içim almadı bu nişanlının tavrını dön desem olmaz evlen desem olmaz
ailenle konuş en iyisi onlar ne derse istişare et bi bakalım

Yarın ilk işim ailemle konuşmak hersseyi anlatacam iyi niyet merhamet bu devirde işe yaramıyormus onu anlamış olduk bakalım yarın annem ne diyecek dua edin olur mu hayırlısı neyse Rabbim onu nasıp etsin diye.

Yarın ilk işim ailemle konuşmak hersseyi anlatacam iyi niyet merhamet bu devirde işe yaramıyormus onu anlamış olduk bakalım yarın annem ne diyecek dua edin olur mu hayırlısı neyse Rabbim onu nasıp etsin diye.
Hiç korkma annedir; sahip çıkar. Biraz söylenir belki bizi kimlerle muhatap ettin diye ama bir kaç ay çekmek ömür boyu çekmekten daha iyidir. Hayırlısı olsun.

Ben salaklık etmişim annemle az kavga etmedim kendisi için ama nişanlım degıl aılesı yapıoyr benı istemiyorlar sanırım o yüzden nişanlımın aklına sokuyorlar bunları

kusura bakmayın ama nişanlınızın aklı yok mu?annesi kardeşi her kimlerse akıl verenler onlara hadlerini bildiremiyor da utanmadan size saçma sapan sözde adet listesini vermeye utanmıyor ,çok sinirlendim.

Annene bir sey demene gerek yok. Nişanlına eyvallah de . ole adama adam demem ben. O ne karı gibi vır vır vır istekler

kusura bakmayın ama nişanlınızın aklı yok mu?annesi kardeşi her kimlerse akıl verenler onlara hadlerini bildiremiyor da utanmadan size saçma sapan sözde adet listesini vermeye utanmıyor ,çok sinirlendim.
Yokmus demek ben anlamadım ya da benim tanıdıgım adam bu degıl ondan emınım artık benım bu kadar umursayan adam bu hale dusurebiliyorsa ileride neler yapmaz bunu göze almayacam kısasa kısas istemiyorsa hayırlısı degılmıs.

Ayyy pis görgüsüz !!
Erkeğin ağzında öyle eğreti duruyor ki bu 'bize bunu alın şunu alın dedeme abime babama'
Ay senin babana dedene ben neden takım elbise alıyorum?
Senin halan kim ya bana ne senin halandan ona bohça hazırlıyorum?
Maddiyatçı görmemiş ! At nişanı hemen at kurtul gitsin seni kazıklamaya çalışıyor bu adam.
Ailesini bedavaya giydirecek kuşattıracak karnını doyurup sana tekmeyi basacak sonra.
İtici !

Halen bohça hazırlığı içindemisin yoksa nişanı attın mı?aile çok görgüsüz ve çıkarcıymış ,
birşeyler fazlasıyla istememekle hata yapmışsın , kızlarımıza her zaman istemelerini tavsiye ederim,

Bu saatten sonra sizde şunları yapin kisasina bile girme. Sen gelinlik masrafı icin bile mahcubiyet duyacak kadar hassasken, nişanlı bey basit agizla immm halama da takim alicaksin, anneme basma fistan.. diyebilecek kadar ucuz ve karaktersizmis. Boyle bisi ilk kez duyuyorum.
Umarim nisani attiktan sonra yaptığı geri vitese aldanip kendini yakmazsin.
Ilk askin olabilir cok seviyo olabilirsin ama evlilikler sadece sevgi ve aşkla yürümüyor. Bunu hic bir zaman unutma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…