Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dupeduz soyguna çıkmışlar sulalecek. Bence siz de daha astronomik bir liste verin.

Sende ağırlığınca altın boyun kadar altın zincir beline de altın kemer iste adetten. Millet de işine geleni adet işine geleni bosver yapma. Adet yapıyorsa tam yapsın

Terbiyesiz gelinliğine dahi laf söylemiş her zaman onun dediği olacak , tam bir odun , bu adamın seni mutlu edeceğini sanmıyorum
herşeye müdahale edeceksen evlenmesin bence annesinin eteğinin arkadına sığınmasın ,evlenecek kadar yeterince olgunlukta değil , seni epey üzücekelr gibi , pek kıymetin anlaşılmamış , sen istemedikçe bunlar şımarmış kız tarafı onlar erkek tarafıda sen olmuşsun gibi

Hatırlattım ben hiçbirsey yaptırmadım dedim oda bizim adetlerimiz agır dedi.
bu iste bi terslik var arkadaasim
erkek uyeysen karsi taraf gelinse bu sozde hakli
senin nisanlin olacak adam , senin yapmadigin gelinligi yapiyor vatana millete hayirli ugurlu olsun
nikhatn niye gidiyorsun dul kadinmisin sen ? annen buna bisey demedimi ?

butun sartlari degistirsin annen
evi dosesinler dugun yapsinlar,altin taksinlar , az uzda isteme
al sana adet de ..

sen cok rahat davranmissin.bak millet nasil.istiyo pat pat.ah ahh gozleri doysun gerci doymazki.sen evlen ozamanda bi suru baska istekleer istekleer .daha evlenme arefesinde.boyleyse

Bu nasil adet ilk kez duyuyorum boylesini
Siz acik acik dugun ve bohca icin ne yapmayi dusundugunuzu soyleyin, hala bunlari istiyoruz diye tuttururlarsada atin nisani, olacak sey degil...

İsteklerini neden kısıtlı tuttun kendisi mi tembihledi?

muhakkak söyleyen olmuştur ama bir erkeğin benim akrabalara bohça yapacaksınız demesi ne kadar çirkin . annesi annene dese belki anlarım . hakkında hayırlısı olsun .

Peki şimdi böyleyse ileride ne olur?
Ne düşünüyorsun peki?

Essek sakasi olmasi gerek.
Olamaz bu.
Sende ona sirala bakalim adetlerinizi birazda ballandir abart.
Bakalim ne yapicak beyimiz.

Yaslar kac bu arada?

Ben şunu anlamıyorum hayir yani nediye herseye boyun egmissin ayrica gelinlik kira ?? Kusura bakmada cook yüz vermissin. Biraz kendinizin kıymetini bilin.

Ben şunu anlamıyorum hayir yani nediye herseye boyun egmissin ayrica gelinlik kira ?? Kusura bakmada cook yüz vermissin. Biraz kendinizin kıymetini bilin.
Ya ben insanları zor duruma sokmayayım istedim oğlu evlenecek diye ailenn sıkıntıya düşmesi sacma geldi iki kişi evlenecek bütün yük bizim üstümüze olsun istedim baktım nişanımında birikmiş bir parası yok para yuzunden sıkıntıya dusuyor strese giriyor bende birseylerı kolaylastırmak istedim ikimiz adına evlenince aylarca borc ödemeyiz diye dusundum ne bilim sonuc boyle olacak.

Af edersin ama eşek kadar olmuş birikim yok , anneciğine mi harcamış?

Benim sahsi fikrim maddi manevi herseyi yerine oturmus biri ile evlen. Elhamdullilah iyi ki esimle evlenmisim. Sadece damatlik ve yatak odasini ben aldim mutfak ivir zivirini ben aldim. Geriye kalan Herseyi esim ve ailesi aldi. Aldigi mobilya istikbal beyaz esyalarim Bosch . Arkadaşım da sizin gibi herseye he dedi evlendi bisey yapmadılar. Sonra kayni evlendi herseyi yaptılar ve kiz daha cok değer gördü . Arkadasima da sen bişe bilmiosn dendi. O yüzden yok yük bizde olsun falan cok alakasiz buluyorum. Aile ne gunler icin yapacak elbette. Ufaktan yardim edilir orasi da ayrı. Ama herseyine he demeyin. Sıralayin isteklerinizi. Ayrica tayincisiniz esya almayin da nedir ? Bizde tayinciyiz . Esyasiz gelin mi olurmus. Kusura bakmasin kimse de sözüm meclisten dışarı dul kadinmisin? Yasayacagin en guzel zevkleri de köreltmisler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…