Hehehehgelinden kocasının 7 ceddine yetecek bir kıyafet tüükanı
bu iste bi terslik var arkadaasimHatırlattım ben hiçbirsey yaptırmadım dedim oda bizim adetlerimiz agır dedi.
sen cok rahat davranmissin.bak millet nasil.istiyo pat pat.ah ahh gozleri doysun gerci doymazki.sen evlen ozamanda bi suru baska istekleer istekleer .daha evlenme arefesinde.boyleyseKarsı taraf sadece bana bohca getırdı oda ben ıstemedım içinde işte nevresim takımı ,atlet takımı, pıjama, lif takımı, seccade vardı baska birsey yoktu annemle ananemede anneler gunuydu diye seccade getirmişlerdi.
Kız evi naz evidir diyordu kendsi ablasını verirken cok cektırmısler bana da naz yapmak surada kalsın kendilerinin nazını cekıyorum birşeyde diyemiyorum desem suratıma telefon kapatılıyor aranmıyor sonra bir arama biz herseyi bastan düşünelim moduna giriyor sonra kendi kendine barısıyor.
ben 25 O 31 yasındaEssek sakasi olmasi gerek.
Olamaz bu.
Sende ona sirala bakalim adetlerinizi birazda ballandir abart.
Bakalim ne yapicak beyimiz.
Yaslar kac bu arada?
Ben şunu anlamıyorum hayir yani nediye herseye boyun egmissin ayrica gelinlik kira ?? Kusura bakmada cook yüz vermissin. Biraz kendinizin kıymetini bilin.Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
İleride ne olur tahmın edemıyorum sürekli aman bosmayalım diye altan aşa taraf olacam sanırım.Peki şimdi böyleyse ileride ne olur?
Ne düşünüyorsun peki?
Ya ben insanları zor duruma sokmayayım istedim oğlu evlenecek diye ailenn sıkıntıya düşmesi sacma geldi iki kişi evlenecek bütün yük bizim üstümüze olsun istedim baktım nişanımında birikmiş bir parası yok para yuzunden sıkıntıya dusuyor strese giriyor bende birseylerı kolaylastırmak istedim ikimiz adına evlenince aylarca borc ödemeyiz diye dusundum ne bilim sonuc boyle olacak.Ben şunu anlamıyorum hayir yani nediye herseye boyun egmissin ayrica gelinlik kira ?? Kusura bakmada cook yüz vermissin. Biraz kendinizin kıymetini bilin.
ben 25 O 31 yasında
Ya ben insanları zor duruma sokmayayım istedim oğlu evlenecek diye ailenn sıkıntıya düşmesi sacma geldi iki kişi evlenecek bütün yük bizim üstümüze olsun istedim baktım nişanımında birikmiş bir parası yok para yuzunden sıkıntıya dusuyor strese giriyor bende birseylerı kolaylastırmak istedim ikimiz adına evlenince aylarca borc ödemeyiz diye dusundum ne bilim sonuc boyle olacak.
Benim sahsi fikrim maddi manevi herseyi yerine oturmus biri ile evlen. Elhamdullilah iyi ki esimle evlenmisim. Sadece damatlik ve yatak odasini ben aldim mutfak ivir zivirini ben aldim. Geriye kalan Herseyi esim ve ailesi aldi. Aldigi mobilya istikbal beyaz esyalarim Bosch . Arkadaşım da sizin gibi herseye he dedi evlendi bisey yapmadılar. Sonra kayni evlendi herseyi yaptılar ve kiz daha cok değer gördü . Arkadasima da sen bişe bilmiosn dendi. O yüzden yok yük bizde olsun falan cok alakasiz buluyorum. Aile ne gunler icin yapacak elbette. Ufaktan yardim edilir orasi da ayrı. Ama herseyine he demeyin. Sıralayin isteklerinizi. Ayrica tayincisiniz esya almayin da nedir ? Bizde tayinciyiz . Esyasiz gelin mi olurmus. Kusura bakmasin kimse de sözüm meclisten dışarı dul kadinmisin? Yasayacagin en guzel zevkleri de köreltmislerYa ben insanları zor duruma sokmayayım istedim oğlu evlenecek diye ailenn sıkıntıya düşmesi sacma geldi iki kişi evlenecek bütün yük bizim üstümüze olsun istedim baktım nişanımında birikmiş bir parası yok para yuzunden sıkıntıya dusuyor strese giriyor bende birseylerı kolaylastırmak istedim ikimiz adına evlenince aylarca borc ödemeyiz diye dusundum ne bilim sonuc boyle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?