seviştiğinizi niye belirttiniz ki :26:
bütün yazdıklarını geç
24 yaşında,amcan yaşındaki adamla ne işin var.bide seviştim onunla diyorsun..
ne alaka ya şimdi hepsını geçmiş en takılmamak es geçmek gereken yerın altını çizmişsın 15 yaş farkla evlenen bı sürü insan var mesela ben 12 yaşa yakın fark var eşimle çok da aşık olarak severek evlendık ne aradakı yas nede sevişmiş olması değil önemlı olan bizi ilgilendırmez.. önemlı olan adamın ne kadar işe yaramaz yuva kurulamaz bı adam olması ve kızcagızın da bu adama inanması gerceklere ragmen hala onunla bırlıkte olması......
konu sahıbı arkadasım adamın evlenmış ayrılmış olması degıl mesele herkes ayrılabılır ve yenıden evlenebılır ancak çok problemlı ayrılmış ve çocuguyla ılgılenmıyomus ve baska anlattıgın seyler var hiç bi işte istikrarlı olmamış süreklı iş bırakmış degıstırmış eger kötü olduguna kanaat getırdıysen ayrıl ve üzülmemeye calış.........
Ben gerçek anlamda psikolojim bozuldu yüzüm hep asık moralim hep bozuk daha bu sene atandım onun tadını bile çıkartamıyorum ayrılırsam eğer ondan intihar edeceğini söylüyor yaşı problem etmedim hiç amca demenize bile kızmadım insanın başına neler geliyor büyük konuşmamak lazım hiç bir zaman başıma geldi çekiyorum zor durumdayım cahil değilim haklısınız ama diyelim ben başkasıyla evlendim ya onu unutamazsam ben ne yapıcam ne diyeceğim eşime ben ne yapıyım nerelere gidiyim anlayamıyorum
amacı neymiş amacı başka türlü olsaydı annemle tanışmazdı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?