Sanırım psikolojım bozuk

brtl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
5
0
16
İçel Mersin
merhabalar hemen konuya başlayacağım ben 24 yasında bız kızım ve öğretmenım ben 40 yasında bır adamla tanıstım evlenıp ayrılmış çocuğu var internette tanıstık ve görüştük ben ilk başta aşık değildim ama sonunda aşık ettı benı kendısıne daha önce 22 yasında bır kızla tanısmıs hatta kıza tek tas yüzük bıle almıs ama kızın ailesi istememıs kız ortaokul mezunuymus vs vs ama ben yinede aşık oldum bu adama bana yüzük almadı hiç onu bır kere terk ettım bana ben babam öldüğünde bile ağlamadım benı bırakma dedı dayanamadım affettım ailemın maddı durumu çok ıyı herseyım var ama onun evı arabası yok ama okumus hemde köklü bir üniversiteden evlenırsek 1 sene ailesıyle yasıcaz bende kabul ettım hatta evıne gıttım ama o şeyı yapmadım sadece sevişdim ve ben her hafta günde bir defa evıne gıttım annesı evde yokken ve sonra annemle tanıstırdım annem ben şeker hastasıyım diyor istemıyorum deyi bana bağırdı sonra arkadaslarım bana bu adam neden boşanmıs gıt ara eskı karısını dedi bende buldum nosunu aradım ve eşi bana dediki bende öğretmenım dedi sakın hata yapma dedi çocuguna bile bakmıyor boşancagımız zaman çocugunu değilde ev sinema sistemını istedi bende camdan aşağı attım dedi marka hastasıymış sana bakamaz sürekli işten çıkıyor dedi şimdi evden çalısıyor bilgisayar mühendısı olarak dedi bende biliyorum evden çalıştığını dedim bana çocuguna bakmayan adam sana nasıl bakcak dedi akıllı bır kızsan hata yapmazsın dedi sonra benım psikolojım ciddi anlamda bozuldu gercekten uyuyamıyordum başım ağrıyordu verımlı olamyordum hiç biryerde ve şimdi biz hala çıkıyoruz eğer ailem vermezse mayısta gizlıce evlencez ne olur bana yardım edın ben neyapıyım ne olur yardım

bütün yazdıklarını geç

24 yaşında,amcan yaşındaki adamla ne işin var.bide seviştim onunla diyorsun..

15 sene sonra sen hala cıtir, o muhtaç biri olcak:)
adamin amacı belli, pedofilmi ne:s

Senin yaşında bazi kizlarin babası sevgilinin yaşındalar

İyi düşün canım!!

Bu arada eski eşini hiç ciddiye almamışsin! Bari uzun bir süre çıkın, tanımaya çalış! pat diye evleniyorsun, hiç akili degilmisin demek!

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesele ayan beyan ortada zaten, daha bize ne asoruyorsun sekerim? Eski es sana bizim soyleyecegimiz her seyi soylemis zaten, daha da bile bile bu hatayi yapmak istiyorsan durma git yap.

Canım koşarak uzaklas aklını kullan.
Eski karısı söylemiş ya haklı olabilir 40 yasında bir öğretmen tek maaşı olsa ki oyle değilmiş ek iste var bi sekilde parasını biriktirir ev sahibi olurdu hala annesiyle yasıyormuş. Yapma bunu kendine bak benim durumum iyi diyorsun kaldırabilecek mısın ileride yaşadığın ortamı? Ailene sırtını döndüğüne değecek mi?
Yas farkına girmiyorum bile cok büyük yasanmisliklariniz farklı iyi dusun. Psikolojim bozuldu demissin bu durumda sakin karar verme. Gelecegini dusun ve aklını kullan.

kusura bakma ama anlam veremiyorum.arkadaşın söylediği gibi amcan olacak adam, sen bunla nasıl gelecek planı kurucaksın.çocuk diycem değilsin 24 yaşına gelmiş koca kızsın. ne zengin ne karakterli başka erkekmi kalmadı yahu.Bereket arkadaşın uyarmış da bilgilendirmiş seni hem ailende istemiyor amcan olacak adam için ailendne gizli evlilik yapıcaksın çok yazık sana ne diyim

bütün yazdıklarını geç

24 yaşında,amcan yaşındaki adamla ne işin var.bide seviştim onunla diyorsun..

ne alaka ya şimdi hepsını geçmiş en takılmamak es geçmek gereken yerın altını çizmişsın 15 yaş farkla evlenen bı sürü insan var mesela ben 12 yaşa yakın fark var eşimle çok da aşık olarak severek evlendık ne aradakı yas nede sevişmiş olması değil önemlı olan bizi ilgilendırmez.. önemlı olan adamın ne kadar işe yaramaz yuva kurulamaz bı adam olması ve kızcagızın da bu adama inanması gerceklere ragmen hala onunla bırlıkte olması......
konu sahıbı arkadasım adamın evlenmış ayrılmış olması degıl mesele herkes ayrılabılır ve yenıden evlenebılır ancak çok problemlı ayrılmış ve çocuguyla ılgılenmıyomus ve baska anlattıgın seyler var hiç bi işte istikrarlı olmamış süreklı iş bırakmış degıstırmış eger kötü olduguna kanaat getırdıysen ayrıl ve üzülmemeye calış.........

Bilmiyorum ya şimdi bişey dieyceğim de banlanmaktan da sıkıldım

Neyse...

Amcan o senin güzelim, böyle kart zamparalara kendinizi kullandırmaktan vaz geçin artık..

hepsini geç dedim,çünkü yazdıkları evlenmemesi için,o kadar olumsuz şeylerdiki ne cevap vericem ne yazıcam düşünemedim bile..

ayrıca sizin için yaş farkı önemli olmayabilir ama benim için 24 yaşındaki bir kızın kendinden 16 yaş büyük biriyle evlenmesi yanlıştı.

sevişme kısmını bende anlayamadım niye yazma gereği duymuş orası düşünülür??

ve konu inandırıcı gelmedi bana,umarımda yanılmıyorumdur.(kib butonuna bastım konunun takip edilmesi için)

Son düzenleme:
Canım haklı olabilirsin ama mesella 15 yaşında bir kızı 30 yaşında bir adamla düşünmek normal değil.
Bunlarin arasında 16 yaş var, eyer senin dediğin hesaplamayı yaparsak ozaman 20 yaşda olur, çünkü 16 yaş 20 yaşa cok yakın ve bu böyle gider.

Benim eski komşum iranlıydı adam 80 yaşlarında eşi ise 42 fallan olmalı, en fazla! Valla bana hiç normal gelmiyordu, mis gibi iki küçük cocukları var ama hergün kafga ederlerdi( adam cok kıskancdı)

Ben gerçek anlamda psikolojim bozuldu yüzüm hep asık moralim hep bozuk daha bu sene atandım onun tadını bile çıkartamıyorum ayrılırsam eğer ondan intihar edeceğini söylüyor yaşı problem etmedim hiç amca demenize bile kızmadım insanın başına neler geliyor büyük konuşmamak lazım hiç bir zaman başıma geldi çekiyorum zor durumdayım cahil değilim haklısınız ama diyelim ben başkasıyla evlendim ya onu unutamazsam ben ne yapıcam ne diyeceğim eşime ben ne yapıyım nerelere gidiyim anlayamıyorum

kimler kimleri unutmada ki..

kk hatunları yazsa eski aşklarını cilt cilt roman çıkar ortaya..

hem sen şanslısın,o adamı unutmak için o kadar çokkkkk sebebin varki..

herseyı gectımde 24 yasında hayatının baharında kolunda 40 y asında adam ne demek ya az daha zorlasan kı bende senle aynı yasıtım babam yasında bırı olacak karısıdakı
herseyıı gectım yanı 5 sene sonra 45 yasında olan bu amcadan utanacaksın

amacı neymiş amacı başka türlü olsaydı annemle tanışmazdı diye düşünüyorum

Amaci ne biliyormusunuz sizin gibi genc bi citirla evlenmek isine gelmezse de bosanmak adam zaten cocugunun annesinden bile kolayca bosanmis.sizden bosanmasi da zor olmayacaktir.sonra 22 yasinda birine yine ayni sekilde kapak atmaya calismis olmamis.sonra da siz.hic dusundunuz mu neden hep 20 yas civari.belki de hevesini almaya bakiyor.bu saatten sonra yapacagi tek sey mutlu bi yuva kurmaya calismak oldugunu sanmiyorum uzgunum.oyle olsaydi varolan ailesine deger verirdi ki cocuguna bile bakmiyormus.sorumsuz zaman gecirmeye calisan bi insan belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…