Sanırım psikolojım bozuk

Canım öncelikle gerçekten pskolojin bozulmuş kafan karışmış
belkide ilk defa birşeyler yaşadığın kişi olduğu için şuanda çok aşıksın , insan aşık olunca mantıklı düşünemiyor bende zamanında aşık olmuştu bu sebeple anlayabiliyorum ama bir süre sonra aşk bitiyor ve gerçekler görünüyor , bu sebeple hemen evlenme çok seviyorsun ayrılamıyorsun ama bir müddet sonra sende kendine şaşıracaksın o kişinin şuanki çekiciliği gözünde bitecek belkide sen ayrılacaksın
bu mayıs ayında gizlice evleneceğiz demişsin, kesin onun fikridir çünkü 40 yaşında bir adam işini biliyor senin bir süre sonra kendine geliceğini gerçekleri görüp onu başından savıcagını biliyor o sebeple acele ediyor , sende o acele ettikçe bir şeyleri bahane edip süreyi uzat
sana sunacağım diğer bir alternatifimde şuki adamdan ayrıl , sana neden ayrılman gerektiğine dair bir liste yapacağım
1) adam evlenip ayrılmış sen hiç evlenmemişsin bir süre sonra sen onun evliliğini dile getireceksin ister istemez kıskanabileceksin
2) adam kendi çocuğuna bakmamış senden olacak çocuklarınada bakmayacak
3) belkide adam senin öğretmenliğine takıldı çünkü düzenli bir gelirin var adamda çalışmıyormuş , sen çalışıcaksın oda evde internette başka kadınlarla yazışıp buluşacak
4) ailenin karşı olduğu bir kişiyle asla evlenme çünkü eş herzaman bulunur ama aile bir tanedir , kimse için aileni üzme
5)en önemlisi adam senden 20 yaş büyük , çok fark var düşünsene sen 35 - 40 yaşlarında daha genç hareketli bir kadınken eşin 60 yaşında hasta yaşlı bir adam olucak sana nasıl ayak uydurucak , çocuklarınız olursa eşin rahat 50 lerine gelmiş olucak o yaştan sonra nasıl çocuklarıyla ilgilenecek

Son düzenleme:
senaristler çok canım aramızda. maşallah

Bu siteye sadece arkadaş tavsiyesi ile üye olmuştum öğretmen olmadığımı nasıl anladınız ki bu konum bile değil bir hademe bile olabilirdim bu sitede bana gerçekten derdimi olduğumu anlayıp yorum yazmışlar Allah razı olsun sizden diyorum

canım senin gerçekten kafan karışmış adam seni tatlı diliyle kandırmış ve kullanıyor lütfen alet olma ve ilerde pişman olacağın şeyler yapma eğer ki ailen onaylamıyorsa bir bildikleri vardır zaten herşey ortada biz bayanlar bir güzel lafa hemen tav oluruz baban yaşındakı adamla ne yapacaksın seni maddi ve manevi sömürecek senide bırakır o adam çocuklarına bakmayan bir babadan ne beklenirki eğer düzgün birisi olsaydı ilk eşiyle boşanmazdı birde bu adamın öğretmenlere takıntısı var galiba eski eşide öğretmenmiş benden abla tavsiyesi uzak dur hayatını karartma....

Altı üstü sevişmiş canım ne olacak ...
Şaka mı bu yaa? Bu kadar mı basit .
Ben gidip balta girmemiş bir ormanda ev yapıp oraya yerleşeceğim . Katii kararım ...

Lütfen başka yorumlar yapmayın istemiyorum hata bende gelip buraya dert anlattım hiç bu sorunu görmediniz sayın rica ederim

Yorumcular,
Konuyu dağıtmaktan ceza almak istemiyorsanız konulara fake, senaryo iyi ama inandırıcı değil vs. yazmak yerine bildirim yapın Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…