Sanırım psikolojım bozuk

nerdeyse babanız yaşında!!!!
nıye evıne gıdıp sızı kullanmasına ızın verıyorsunuz.
dahası ailenizden gızlı saklı nıkah yapmaya ailenıze bunu yaşatmaya hakkınız var mı ..yok.... aile çok onemlıdır ailenızı arkanıza almayın daha 24 yaşında gencecık bır kızken babanız yaşında bır adamın sızı kullanmasına ızın vermeyın nıkah yapıpta hayatınızıda mafetmeyın.

üyelik yeni..
konu fake..
yoksa çocuklarımıza eğitim veren bir öğretmenin kendini bu kadar aşağıladığını düşünmek istemiyorum.

Lütfen başka yorumlar yapmayın istemiyorum hata bende gelip buraya dert anlattım hiç bu sorunu görmediniz sayın rica ederim

yanlıs yolda oldugunuzu düşündum bı an cunku adamın eskı eşi ıle konusmussunuz sıze onu en ıyı tarıf edebılecek ınsan odur cunku daha once aynı evı paylasmıslar ne guzel bı meslegınız var ılerde daha ıyılerını bulursunuz bence aılenıze buunu yapmayın kımse ıcın degmez sımdı belkı bna kızarsınız ama ılerde evlendıgınız kısıden bı darbe yedınız zaman aılenızın ne kadar haklı olduklarını goruceksınızz tavsıyem bıran once ayrlın ve kendınıze temz bı sayfa acın

Lütfen başka yorumlar yapmayın istemiyorum hata bende gelip buraya dert anlattım hiç bu sorunu görmediniz sayın rica ederim
Bak gülüm, sana abla tasfiyesi verdik, fikirlerimizi sunduk! Şimdi sen evine gidip, seni kulanmazsini ve kaçma pilanlarınımi destekleyecegimizi bekledin?
Yapma gözünü sevdiğim! Ac şu yumdugn gözünü yoksa aileni ve kendini mahvedeceksin!

bari ne olur kaçma! En az ikisine bekle, daha iyi tanımaya çalış! Bu süre içerisinde daha sağlıklı karar verirsin!
ve sakın teslim olma! Evinden gitme bir daha yoksa seni cok yakında pişmanlıklarınla tekrar görürüz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam evlenmiş boşanmış çocuğuda var üstelik. Eski eşiyle de konuşmuşsunuz işte hala neden soru soruyorsunuz ki? Burdaki insanlar objektif gözle size yardımcı olmaya çalışıyor, biz sizi tanımayız sizde bizi tanımazsınız. Ama doğru-yanlış diye bir kavram var ve sizinki yanlış malesef. Siz daha gençsiniz, böyle bir hata yapmayın derim.

40 yaşındaki adamla evlen sonra çoluk çocuğa karış adamın yarı ömründen fazlası gitmiş zaten 10 sene sonra hem çocuk hem de yaşlı bakarsın evinde bide öğretmenim diyosun sadece işin için bile gelecek bi sürü nasibin olur yazık etme kendine

ne zor evlat sahibi olmak
Allahim sen koru

konu basligina göre söyleyim
evet psk bozuk gibi görünüyor burdan

Anlatım şeklinden dolayı aklıma Müge Anlı'nın programına konuk olan Vicdan adında bir hanım vardı (Al Dedi Git Dedi) o geldi.

Mantıklı olanı yap diyeceğim ama sen mantığı çoktan alt etmişsin,24 yaşındasın 16 yaş büyük bir insan seni ne kadar kaldırabilir, onu geçtim kendini 10 yıl sonrasında hayal et , sen 34 o 50 yaşında olacak. Acilen ayrıl yoluna bak . Birde evlenmeyi düşünüyorsun 1 sene ailesiyle yaşayacağız diyorsun . Ne yapmışta böyle kandırmış seni çok merak ettim. Ayrıl kurtar kendini

Adam sizden önce yine 22 yaşındaki kıza yüzük alıyor, bırak evliliğini çocuğuna sahip çıkmamış, çalışmak zor gelen, marka takıntısı büyük ihtimal pedofili...
Birde seviştiğinizi geçtim "gizlice evleneceğiz" demeniz yok mu...
Evlenin tutan mı var? Ne desek boş olacağı için.

40 yaşına gelmiş evlenince ailesi ile yaşayacak.yas farkı o evlilik yapmış çocuğu var sen yapmamissin yaşıtları ile işi yok eski karısı adam olmaz demiş. Bence bu adamı kacirma dememizi mi bekliyorsun

Son düzenleme:
Anladıgım kadarıyla aşık olmuşsun seviyorsun kücük bir kız degilsin aklın ve mantıgın nihayetinde eger evlendiginizde sana bakabilecek ve en onemlısı mutlulugunu saglayabılecek bırıyse ona gerçekten güveniyosan tabıkı de vazgecme .. ki yazdıklarına göre zaten seviyosun kolay vazgecemezsın .yaşa falan takılmadım aşkın yaşı olmayacagına her zaman ınanırım ..ama evlenmeden hata yapma... ileriye gitme kendını kullandırtma derim... o zaman zaten onun da gerçek nıyetını ve karakterını daha ıyı görmüş olursun . eski esiyle irtibata geçmişsin ama eski eşi sana ne kadar dogru konusur ki eski eşinin yeni sevgilisine :) ? sen onu bunu bosver onu su an tanıyabılecek tek kısı sensın.....

Son düzenleme:

evlenme kesinlikle. buna benzer bi evlilik bende yaptım. pişman olursun kesinlikle. aileni de kendini de boşa üzme. düğünsüz derneksiz sana ait olmayan bi evde yaşamak seni asla mutlu etmez. kaldıramayacağın yükler alma üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…