Lütfen başka yorumlar yapmayın istemiyorum hata bende gelip buraya dert anlattım hiç bu sorunu görmediniz sayın rica ederim
seviştiğinizi niye belirttiniz ki :26:
Bak gülüm, sana abla tasfiyesi verdik, fikirlerimizi sunduk! Şimdi sen evine gidip, seni kulanmazsini ve kaçma pilanlarınımi destekleyecegimizi bekledin?Lütfen başka yorumlar yapmayın istemiyorum hata bende gelip buraya dert anlattım hiç bu sorunu görmediniz sayın rica ederim
hiç bir öğretmen gibi konuşmuyorsunuz. Bana inandırıcı gelmedi. Bir öğretmenin daha olgun düşünebilmesi gerek.
merhabalar hemen konuya başlayacağım ben 24 yasında bız kızım ve öğretmenım ben 40 yasında bır adamla tanıstım evlenıp ayrılmış çocuğu var internette tanıstık ve görüştük ben ilk başta aşık değildim ama sonunda aşık ettı benı kendısıne daha önce 22 yasında bır kızla tanısmıs hatta kıza tek tas yüzük bıle almıs ama kızın ailesi istememıs kız ortaokul mezunuymus vs vs ama ben yinede aşık oldum bu adama bana yüzük almadı hiç onu bır kere terk ettım bana ben babam öldüğünde bile ağlamadım benı bırakma dedı dayanamadım affettım ailemın maddı durumu çok ıyı herseyım var ama onun evı arabası yok ama okumus hemde köklü bir üniversiteden evlenırsek 1 sene ailesıyle yasıcaz bende kabul ettım hatta evıne gıttım ama o şeyı yapmadım sadece sevişdim ve ben her hafta günde bir defa evıne gıttım annesı evde yokken ve sonra annemle tanıstırdım annem ben şeker hastasıyım diyor istemıyorum deyi bana bağırdı sonra arkadaslarım bana bu adam neden boşanmıs gıt ara eskı karısını dedi bende buldum nosunu aradım ve eşi bana dediki bende öğretmenım dedi sakın hata yapma dedi çocuguna bile bakmıyor boşancagımız zaman çocugunu değilde ev sinema sistemını istedi bende camdan aşağı attım dedi marka hastasıymış sana bakamaz sürekli işten çıkıyor dedi şimdi evden çalısıyor bilgisayar mühendısı olarak dedi bende biliyorum evden çalıştığını dedim bana çocuguna bakmayan adam sana nasıl bakcak dedi akıllı bır kızsan hata yapmazsın dedi sonra benım psikolojım ciddi anlamda bozuldu gercekten uyuyamıyordum başım ağrıyordu verımlı olamyordum hiç biryerde ve şimdi biz hala çıkıyoruz eğer ailem vermezse mayısta gizlıce evlencez ne olur bana yardım edın ben neyapıyım ne olur yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?