- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
teşekkür ederim çook sağolunkendi kendine dert arama ozaman:) eskide kalmıs bir mevzu boyle yaparak olmayanı aklına dusurursun konusunu bile acma derim
sonuçta eski sevgili..Stalklamak diye birşeyde var çoğumuz yapıyoruz ki. Ondan olmasın
Kendimden yola çıkarsam hala eski sevgilimi ve bir dönem hayatımda uzun süre yer edinmiş kişiyi sosyal medyadan ara sıra gizli gizli takip ediyorum. Ha kesinlikle sevgimden aşkımdan değil ama gerçekten merak ediyorum ne yapmış ne etmiş diye. Erkek arkadaşınızın düşüncesini bilemem tabi ama benim fikrimde bir ihtimal olabilir diye düşündüm.sonuçta eski sevgili..
kendi telefonumdan baktım onunkinden bakmadım ki.. onunkine baktıgım zaman da tek benim ismim çıkıyor ama silmiş olabilir yani..Arama kısmına tıkla ama bişey yazma orda son arattığın kişiler çıkıyor
düşüncesini anlamanın bir yolu olsa keşkeKendimden yola çıkarsam hala eski sevgilimi ve bir dönem hayatımda uzun süre yer edinmiş kişiyi sosyal medyadan ara sıra gizli gizli takip ediyorum. Ha kesinlikle sevgimden aşkımdan değil ama gerçekten merak ediyorum ne yapmış ne etmiş diye. Erkek arkadaşınızın düşüncesini bilemem tabi ama benim fikrimde bir ihtimal olabilir diye düşündüm.
bazen 7.sırada bazen 3. bazen 2..Çok sık aratmış olsa ilk sırada çıkar. Altlarda çıkıyorsa çok aratılmamış demek
İlk sırada çıkıyor mu? Şuan arat bakalım ilk sırada çıkarsa sorun bence. Çok eskiden aratmış olsa bile çıkar :/bazen 7.sırada bazen 3. bazen 2..
biz barışalı 1 sene olcak. aratıyorum 3.sırada mesela şuanİlk sırada çıkıyor mu? Şuan arat bakalım ilk sırada çıkarsa sorun bence. Çok eskiden aratmış olsa bile çıkar :/
buraya gelince facesine bakicam.. baş harifini yazınca orda da cıkarsa büyük bir problemCanım kesin yargılama sakın; ben de eski öküz sevgililerimin hesaplarına bakıyorum arada, içimden sayıp sövüp kapatıyorummeraktan da olabilir yani.
yani bu biraz iç ferahlatıcı.. inşallah dediğiniz gibidirBakıyorsa bile bu ille de onu sevdiğini falan göstermez ben sırf meraktan bakıyorum mesela
sizce önemli bir nokta değil mi? inanın o kadar çok üzüldüm kiböyle şeyleri kafana takarsan ilişkinde mutsuz olursun
çok eskiden bakmışta olabilir ya bilemedimbiz barışalı 1 sene olcak. aratıyorum 3.sırada mesela şuan
eskiden baktıgı belli bir şey çünkü baya konuşuyolardı, hatta görüştüler bileçok eskiden bakmışta olabilir ya bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?