- 22 Kasım 2015
- 811
- 864
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
evet şimdi kendi kendime kurmamaya çalışcam o yuzdenFacebookta hareketler dökümü var.Orda kimleri hangi tarihte saat kaçta aradı onlara bakabiliyorsunuz.Ordan bakın.Arama kısmındada geçmişte arandığı için çıkabilir ama hareketler dökümünün yalanı yok.Tarihli saatli arananları filan gösteriyor.Net olur.
valla ne yalan söyleyim süper ötesi aşık olduğum sevdiğim sevildiğim bi ilişkim var ama ara sıra eskilere bakıyorum öldü mü kaldı mı, başına ne gibi belalar geldi falan diye... onu unutamadığımdan falan değil sonuçta bi paylaşım yaşadık biz bu eskilerle insan merak ediyo acaba hala allah belasını verdi mi diye :)
evetYaklasik 5 yildir cikiyorsunuz ve bu zamana kadar hep ayri sehirlerde mi kaldiniz?
Bence artık siz evlenin
nasıl ayrılık senin yüzünden ?? bu noktayı açmalı bence öncelikle...evet takipleşiyorlardı. ayrılık da benim yüzümden olmuştu. facebook üzerinden de bağlantılı hesabı. şuan çok kötüyüm acaba dediğiniz gibi olma ihtimali de var mı..
hayır. bizim ayrılıgımız benim yüzümden oldu yani.nasıl ayrılık senin yüzünden ?? bu noktayı açmalı bence öncelikle...
genelde şüphelenecek bir durum olmuyor aramızda ama bazı zaamanlar kendimizi ifade edemiyoruzBence artık siz evlenin
Böyle ayrı ayrı şehirlerde olunca insan daha çok kez şüpheye girer
haklısınız kendim de ilişkim de yıpranıyor böyle davranınca. ama kıskanıyorum aklında hala o mu var düşüncesi çok kötüSevgiline güven bak diğer arkadaşlarda yazmış meraktan bakmak normal bişey yıpratma ilişkini uzakta ilişki zaten zor kıymetini bil sevdiceğinin
bana davranışı iyi, iyiyiz genelde. ama ne bileyim instagramda böyle o kızın ismini hemen görünce böyle bi tuhaf oluyorum. ben de bakarım aslında nerdeyse herkese bakarım ama işte..Ama bircogumuz bakiyozki eski sevgilimizeölmüs mu mutlu mu napiyo vs.. genel olarak size davranisi nasil ona bakin.size iyiyse ortada aldatma yoksa sorun etmeyin bence
Anliyorum sizi.kendimize yapilinca farkli boyut kazaniyo olay :) sadece merak diyip gecin o zamanbana davranışı iyi, iyiyiz genelde. ama ne bileyim instagramda böyle o kızın ismini hemen görünce böyle bi tuhaf oluyorum. ben de bakarım aslında nerdeyse herkese bakarım ama işte..
bakıyorum ama yani niyetimi biliyorum ya sonuçta.. bilmiyorum kötü hissettim yine dePeki size bir soru siz kendi geçmişinize eski erkek arkadaşlarınıza felan bakıyor musunuz instagram ya da başka bir sosyal medya aracından?
teşekkür ederim, şimdilik öyle yapıyorum. yanıma gelince faceden de bakıyorsa o olay çıkacak. inşallah bakmıyordur yine de.Anliyorum sizi.kendimize yapilinca farkli boyut kazaniyo olay :) sadece merak diyip gecin o zaman
Belki sevgilinin de niyeti aynıdır sadece meraktan o yaa aranızda bir sorun yokken böyle şeyleri gündeme getirip gerilmeyin sen onun aklına düşürme bunları ortada birsey yokken alevlendirme aklına düşürme sahip çık ilişkine ve her fırsatta ona nekadar güvendiğini dile getir getir ki o da yaptığından utansın bidaha yapmasınbakıyorum ama yani niyetimi biliyorum ya sonuçta.. bilmiyorum kötü hissettim yine de
çok teşekkür ederim sağolun yardımcı oldunuzBelki sevgilinin de niyeti aynıdır sadece meraktan o yaa aranızda bir sorun yokken böyle şeyleri gündeme getirip gerilmeyin sen onun aklına düşürme bunları ortada birsey yokken alevlendirme aklına düşürme sahip çık ilişkine ve her fırsatta ona nekadar güvendiğini dile getir getir ki o da yaptığından utansın bidaha yapmasın
face şifresi bende yok istemedim gerek de duymadım ama gelince yanıma bakicam bu seferFace de hareket dokumu var birde oradan bak :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?