sanirim tum cinsellik bitti

arkadasım kusura bakma yazamadan edemedim bende 1 yıl 15 günlük evlıyım...
bizim aramızda cok kavga didişme bağırma olur ama hiç bir haftamız boş geçmez. ikimizde istekliyiz helede haftasonu falan.
haftaiçi en az 3 bak en az diyorum. haftasonu soylemıyorum bile ..şimdiye kadar böyleydi...

birde benim anlamadığım bir nokta var :tam ben yakınlaşacaktım ne demek ya... ben bunu anlamıyorum. yaınlaşma oyle robot gibi olmaz ki.
hadi dizimizi izleyelim diyoruz bi başlamışız öpüşmeye dizi mizi kalmamış kendimi yatak odasında buluyorum...

konu sahıbı kesinlikle şüphelen durumdan.

eşin de sürekli bahane içinde vega
farkettim ki seni biraz özlemesi lazım sanki
boşver o istemiyorsa sende üsteleme derim

yeni dogum yaptıgınız için böyle davranıyordur
zamanla normale döner
bebeginizi saglıkla büyütün

Esiniz sporcu mu? Benim esimde sporcu normal insandan daha fazla istekli olmasi lazim yuk biniyor vucutlarina yani en azindan esim bana boyle soyledi yada kandirdi bilemicem erkeklerde dogum sonrasi depresyona girebiliyolar sanirim diger her sey normal mi

ilişki istiyorum demiyorum adam yakınlaşmıyor yanı işine geliyor gibi diyorum ayrıca bebeği eşim istedi iyikide olmuş
Anladim cnm ben hormonel yaklastim dogumdan sonra genelde isteksizlik olur ve bi kac ayda geri gelir tabiki iyiki olmus masallah bebegine sana da ama iliski degil de ilgi beklemen cok normal ben iliski istiyorsun sandim cnm bide dogum sonrasi sendrom yasiyorsunuz sanirim ozellikle esin belki durumu kabulllenmesi gerekiyo tam olarak baba oldugununun farkinda da olmayabilir

maşaallah sizde aklınız fikriniz bu olmuş sizinki de çok normal görünmüyor başkalarını eleştirirken sizdekini görmüyorsunuz

neden bu kadar acele ediyorsunuz. önce bi kırkınız çıksın.

ben açıkçası aylarca eski halime dönememiştim kendimden şüphelenmeye başlamıştım hiç isteğim yoktu. annelik ağır basmıştı. sizi boyle görünce şaşırdım.

zamana bırakın.

En azindan burda okudugumuz diger konulara benzemiyor. Adam istemese de seni uzmemeye calisiyor. Bence cok ustune gitme duyarli bir esin var gibi. Duzelir umarim kısa zamanda.

Evlilikten once cinsellik yasayinca nasil tecrube ediniliyor anlamadim ? Dersi mi var bunun ? Esiyle ogrenemiyor mu?
İnsanlar 20 li yaşlarının ortasına kadar evlenmiyorlar artık. Evlilik ciddi bi mesele cünkü. Ekonomik ve egitim durumunu hazırlıcaksın, aileleri hazırlıcaksın, kendini hazırlıcaksın bunlar nerden baksan yıllar alıyo. Ama hormonlar çalışmaya başlamak için evlenmeyi beklemiyolar. Ergenlige girmekle beraber cinsel dürtüler başlıyo. Yani nerden baksanız 5-10 sene içgüdülerin bastırılması söz konusu.
Her seyi ögrenmenin bi zamanı bi yaşı var. 3 sene-5 sene çıkıp evlenen ciftler var. O kadar yıl bi duyguyu bi icgüdüyü bastıran insanda psikolojik bi arıza cıkmaması mümkün mü?

maşaallah sizde aklınız fikriniz bu olmuş sizinki de çok normal görünmüyor başkalarını eleştirirken sizdekini görmüyorsunuz

Once savasip arkasindan sevisiyor musunuz?

Bence 40 günün dolmasını bekle.
Sonra hala aynıysa artık bir sorun kalmadığını, hayatınızda bir şeyin değişmediğini anlatmaya çalış uygun bir dille.

Yani bu cikma sureci icinde cinsel egitim yapmis oluyorlar hemde maddi sıkıntı cekmeden, anladim.

Yani bu cikma sureci icinde cinsel egitim yapmis oluyorlar hemde maddi sıkıntı cekmeden, anladim.
Ben egitim gibi bakmamıstım aslında. Bi sey hissedildigi anda kisi icin de sartlar uygunsa kendisine zarar vermeyecekse yaşanmalıdır dedim. Yani karnımızın açlıgını bastırmakla cinsel açlığı bastırmak özünde aynı geliyo bana. Saglıklı bi sey degil ve bi sürü saglık sorununa yol acıyo hem psikolojik hem de bedensel acıdan.
Bi de maddi sıkıntı derken? Orayı pek anlamadım.

Kişi cinsel dürtülerini illa bi partnerle gidermek zorunda degil tabi ki. Ama istegini yıllar boyunca sadece mastürbasyonla ya da görsel uyaranlarla gideren biri de bu konuda bagımlılık gelistirirse bu son derece normal olur. Yani bagımlı olmasa şaşırırım asıl.

Yani iste evlilik icin maddi manevi olgunlasmayi beklemek gerekiyor, sart bu oluncada gec kaliniyor cinsellik yasamak icin. Bunu kastettiginiz yukarida, ona vucut verdim bende.

Bu konuda farkli düşünüyoruz. Bu konuda oldukca katiyim. Evlenmeden yasanan iliskinin verdigi zarari vermez dürtüler geregi bastirilmis duygular.

Simdi anladım. Tam da bunu anlatmaya calısmıstım.
Sizin görüsünüze de saygı duyarım. Neticede cok kisisel bi konu bu.

Zavalli yurdum kadınları. Dogumdan sonra sevişmek istemesi de ayiplanir olmus. Dinen 40 gun dolmadan sevisilememesini bir kenara bırakarak konuşuyorum;
hemen ertesi gun istese ne olur? Libidosu yüksek, akli fikri sevismede olan, bebegini sevmeyen bir kadin mi olur?
Etraftaki simarik ve terbiyesiz, surekli ağlayan cocuklarin tam olarak sebebi bu işte....
Bizim kadinlarimizin cocuk sahibi olunca kendini ve çocuğunu kaşıkçı elması zannetmesi.
Dogum yapmak dogal bir surec,sevişmek dogal bir süreç.
Kimsenin 32 gun sonra sevismek istemesi garip olmaz.

Sizin değiştirdiğiniz kimliğe uyum süreci yaşıyor olabilir. Fiziğiniz değişti, muhtemelen karakteriniz de değişti annelikle, öncelikleriniz değişti, belki pek çok şey.. Bedeninizi bebeği de olsa bir başkasıyla paylaşmaya başladı, sizi emzirirken gördü, annelik yaparken gördü.. Geçici bir süreçtir, daha çok erken. İleri safhalarda da devam ederse o zaman bir sorundan bahsedebiliriz. Ve ne olursa olsun 40 gün geçmeden zaten bir birliktelik kurmayın, sağlığınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…