Mrb.ben anaokulu öğretmeniyim bir çocuğu ne kadar cok seversen sev onun seni birden bire kizdirmasi bagirtmasi cok normal çünkü sende bir insansin ve an geliyor tahammül siniri bitiyor.evet insan baska birinin cocugunu kendi cocugu gibi cok sevebilir onun icin herseyi yapabilir çünkü hepimiz anne olmasakda anne ic gudusune sahibiz.elindeki cocuk 4yasinda ve senin yanina gelene kadar yasams oldugu kazanmis oldugu huylar var.ve bi cocuk yarali bir cocuk seni annesi gibi sevsede 4yasinda bir cocuk olan biteni anlayabilir. Yapacagin sey su önce esinle konsacaksin bak bu benim ikimzn evladı ve ben onun annsyim evvala bunu anlayacaksin vr bu cocugun egitimini bana birakacaksin ben disiplin ve otorite kurmama engellersen her istedigini yap yaramaz ol bunlara musade edersen bu cocugun huyu olur.daha sonra cocuga herseyi sevgiyle ve disiplonle odullerle ogreteceksin hersey senim elinde elindeki bembeyaz bir sayfa iyi yazarsan iyi olur şimdi derin bir nefes al ve alahin sana verdgi bu hediyeyi akilli vicdanli guzel bir cocuk olarak yetistir.gunu geldiginde goreceksinki bu cocuk senin en buyuk destegin ve arkadasn olmus.dediklerime inannarak ve sevgiyle yap inan kazanilmayacak cocuk yoktur ne yaramazligi kalir ne seni üzer. Hem bunun sevabida büyük biraz caba ve heves