sanirim yoruldum artik :'(

Zaten bi kaç zamandır kendimi köle gibi hissediyorum...eşimin ailesinin beklentiside bu sanki. Yemek yapiyim temizlik yapiyim eşime kadınlık yapayım...çocuğumuza bakayım tabi kesinlikle bagirmadan...eşime sürekli güler yüz göstereyim...ben insan değilim robotum ya...benim duygularım sinirlerim yok veya morelim bozuk olamaz..he bide benim suan çocuk dogurmam doğru olmazmis...pskolojim iyi değilmiş.gorumcemin eltisi bile yorum yapabiliyor üstüne vazife olmayan seylere

Bence durumlar maddi olarak müsaitse sizde bir çocuk yapın. İkisine eşit davrandığınızı görünce sorun kalmaz sanırım?

Bence durumlar maddi olarak müsaitse sizde bir çocuk yapın. İkisine eşit davrandığınızı görünce sorun kalmaz sanırım?

Daha yeni evliyiz biraz evliligimizjn tadını çıkaralım gezelim başbaşa zaman gecirelim iyice doyalim başbaşa olmaya diye düşünüyorum ama eşim gerçekten soguttu...çocukta doğurmak istemiyorum bu yüzden ..

çocuk doğurma zaten sakin ama sakin doğarmaaa

önce şu çocuğu tartışmaları filan bir yoluna koyun

Mrb.ben anaokulu öğretmeniyim bir çocuğu ne kadar cok seversen sev onun seni birden bire kizdirmasi bagirtmasi cok normal çünkü sende bir insansin ve an geliyor tahammül siniri bitiyor.evet insan baska birinin cocugunu kendi cocugu gibi cok sevebilir onun icin herseyi yapabilir çünkü hepimiz anne olmasakda anne ic gudusune sahibiz.elindeki cocuk 4yasinda ve senin yanina gelene kadar yasams oldugu kazanmis oldugu huylar var.ve bi cocuk yarali bir cocuk seni annesi gibi sevsede 4yasinda bir cocuk olan biteni anlayabilir. Yapacagin sey su önce esinle konsacaksin bak bu benim ikimzn evladı ve ben onun annsyim evvala bunu anlayacaksin vr bu cocugun egitimini bana birakacaksin ben disiplin ve otorite kurmama engellersen her istedigini yap yaramaz ol bunlara musade edersen bu cocugun huyu olur.daha sonra cocuga herseyi sevgiyle ve disiplonle odullerle ogreteceksin hersey senim elinde elindeki bembeyaz bir sayfa iyi yazarsan iyi olur şimdi derin bir nefes al ve alahin sana verdgi bu hediyeyi akilli vicdanli guzel bir cocuk olarak yetistir.gunu geldiginde goreceksinki bu cocuk senin en buyuk destegin ve arkadasn olmus.dediklerime inannarak ve sevgiyle yap inan kazanilmayacak cocuk yoktur ne yaramazligi kalir ne seni üzer. Hem bunun sevabida büyük biraz caba ve heves

Merhaba..bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama eşime ne olduysa bi kaç zamandır böyle bana karşı normalde karismazdi..ama suan her yaptığım hareket batıyor...ben çocuğu gerckten çok seviyorum evladım o benim...eşime anlatamıyorum derdimi ve soguyorum esimden

Bunu ona kanitliycaksin öyle bir hal alicak ki gorumcelerinin yaninda bile bagirsan siz karismayin esim bilir diyecek hale gelecek bunu gostermenin en iyi yolu cocugn sana baglanmasi.cocugunun mutlu olduğunu degstgni gordkce sana guvenecek tabiki suan on yargili hersey senin elinde zamanla senin sabrinla istedgn gibi olur. Zor bi durum eger iyi olmak istyirsan mucadele edeceksin vazgecersen hersey kopar esnin evliligini sevyosan mucadele et

Çocuk beni çok seviyo annesine verirken gitme diye ağlıyor..sürekli gelip sariliyo bana annem aşkım diye...diyorum ya eşime bişey oldu değişti...ah bi basarabilsem gorumcemin kaynanamin veya gorumcemin eltisinim yanında bunu soletmeyi basarabilsem

Ins. O gunde gelir sen gorevini yap allah bilir.mutlaka bilir bilmez konsyolardir esinde belki ihtimal veryor daha yeni evlisin zamanla guvenecektir

O çocuk sizden olsaydı eşiniz bu şekilde davranmazdı
bu kadar küçük bir çocuğun bakımını üstlenmek çok zor

O çocuk sizden olsaydı eşiniz bu şekilde davranmazdı
bu kadar küçük bir çocuğun bakımını üstlenmek çok zor

Bigun yine kalbimi böyle kırdı bende eger ben doğurmuş olsam bana böyle davranmazdin dedim hayır davranirdjm dedi bende davransan bile bu denli agrima gitmezdi dedim bana üvey anne damgası vutukuyo dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…