- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Buarada belirteyim ceza odul sistemine karsiyim kesinlikle, ki sn dnemde bununla ilgili cok fazla arastirma ve gozlem yapilmis
biz cocuk y et istiriyoruz kisa vadede hirsli cocuklar degil cocuklugunu ozgurve yasayarak doyarak buyutmeyi hedeflememiz gerekiyor diye dusunuyorm
alti bezliymis tuvalete kendi annesi alistirsin maximum 15 gun, bu kadar buyuk cocuk alti bezlimi olur ya koca insan gibi batirir altini olmazki amma bosvermislik var kendi annesnde yahu
acaa bi sorunumu var tuvalete alisiyor olmasi gerekirdi
ben sana kinaye yaptım ama sen algılayamamışsın. senle polemiğe girmiycem. sen devam et kendi çapında.
Bigun dedim eşime madem ben böyle kötü oluyrm ya sen erken geldiğin günler aliyim ilgilen yada beni anlamadan bana bagirma ozamanda nana ben asenin keyfin icin goremicekmiyim dedi ki ben keyfim demedim..
Peki sadece sızlanacak mısın?
Değiştirmeyi düşünmüyor musun bu durumu?
Ama ben ne anneler gördüm.( mesleğim gereği)
Bana anlatmasınlar iyi bilirim ahkam kesenleri çocuğa bak anasını söyle
Yorumları okurken ben de yoruldum Allah sabir versin, zaten oz annesi 3-4 gün sizin evde birakiyorsa o öz anne asıl gerçek annelik yapamiyordur bu da çocuğun davranışına yansıyor... 1. Anne baba ayrı 2. Çocuğun düzenli bir hayati yok 3-4 gün sizde veya anne de... 3. Çocuk anneden ilgi göremiyor sizden ilgi görünce hepten simariyor... Bir karar vermek lazim ya cocugu tamamen alin kendi disiplininize göre yetistirin babası destek olacaksa tabi... Ya da çocuk annesinde kalsin sadece hafta sonları alın... Babaanne- anane ile yetişen çocuklarda da ayni problemler oluyor... Sorun 2 tarafın da ölçüsüz davranması...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaçırdım mı bilmiyorum ama
çocuga neden siz bakıyorsunuz:44:
Sizlamak istemiyorum..değişsin istiyorum bazı seyler..inanirmisiniz insanlar biz tatile giderken yanimzsa goturmemizi istiyorlar galiba benim hakkım değil kocamla başbaşa zaman gecitmek...kıvamda dolduruşa geliyr sanırım gelmediğini söylüyor ama geliyor...ben nasıl bir yol izlemeliyim
Gorumcem ve gorumcemin yorumu..sen bu çocuğu bilerek evlendin yeri gelicek sende uzun süre kalicak sen kizarsan üvey anne olursun...yeri gelicek tatile göturursun.sonuçta hafta sonu başbaşa gecirin.diyorlar..ve ikiside ilk evlendiklerinde biri üç biri iki yıl çocuk yapmadı kocalariyla evliliklerinin tadını çıkarmak icin
Anlattığım gibi rest çekeceksin.
Çocuğu görmek istediğinde kendin al benden sadece yemek, yatak artık.
Tüm sorumluluğu sende babası olan sensin..
Madem bana üvey anne gibi davranılıyor artık böyle.
Siz vakit geçirirken ben kendi işlerimle ilgilenirim.
Tatile de bensiz oğlunla başbaşa iki günlük çık ben anneme giderim.
Sizin öz ebeveynler olarak almadığınız sorumluluğu ben almıyorum artık, çünkü gözünüzde değeri yok.
Lafta değil ama ciddi uygulamalısın bunu..
Babasıyla zaman gecirdin diye alıyorum
Eşim acayip inat eger ben bu şekil solersem çocuğu komple alır benim canımı okuyarak baktirr çok inattir...lafa gelince komple almam çocuğu senin çocuğun yok farkındayım fedakarliginin diyo ben bunu dile getirince bizimle daha çok kalsin diyo
Çok biliyor o sen de sadece dinliyorsun öyle mi?
Veremiyor musun ağzının payını?
iyide babasıyla geçirecegi zaman
babasının evde oldugu zamandır
sen tek başına evdeyken çocugu yanına alman senin açından kötü
düşse kafasını vursa dövdü derler
çocuk onlara uyarsa ne olur hiç düşündün mü
eşinle konuş
bu şekilde çok büyük riskin altındasın
Bende soluyorum babasına bunu ee napiyim cakisiyrm diyo o zaman erken geleceğinde aliyim diyorum oldu ozamn hiç alma diyo
bu düşünce çok saçma
çocugun velayeti kimde
annedeysen babanın ayda 1 gün izni oluyor sanırım
yada 2 miydi
o günler dışında almaması lazım
Iy ne, sümük mü? Ay bizim sümüğümüz yok, olsa da cocuklarima asla böyle igrenc bir seyi yakistirmam. Sen de geri ver o cocuklari lutfen. Bak burada o cocuklara mustesna sifatlar koyacak anneciklerimiz var.yazdım yazdım sildim, oruç kafama vurdu cümleleri toparlayamadım.. sen benim yazıp sildiklerimi toparlamışsın..
bu arada ben miniklerimi "sümüklü böceklerim" diye seviyorum, benimseyemedim kanımca kesecem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?