- Konu Sahibi baloncuk13
-
Yazmadan edemedim. Herkese zindan ediyor is yerinu demissiniz de niye milleti orgutlemek icin gidip tek tek konustunuz. Sonucta belki gicik oluyorlar ama idare ediyorlardi. Siz kahramanlik yapmaya niye soyundunuz ben onu anlamadimKızlar Merhaba. Hemen konuya gireyim. Bu ara çok sıkıntılıyım. İş yerinde iki tane kendini bilmez karaktersiz şahıs diğer çalışanlara iş yerini zindan ediyordu. Bu böyle gitmeyecek dedim en son herkezle tek tek konuştum bu iki kişiyi Müdüre şikayet edelim birlik olursak hiçbirşey olmaz dedim herkez evet arkandayız dedi ve gittim müdürle konuştum müdür hepimizi odasına çağırdı yüzleştirmek için 16 kişi toplandık gittik . Herkez demez mi bizim bi şikayetimiz yok diye!!! Şoka girdim o iki arkadaş nasıl üzerime yürüdü sen bizi nasıl şikayet edersin diye millet hala nasıl sustu düşündükçe kriz geçirecek oluyorum ve işin en berbat yanı müdür en son beni haksız gördü herkez halinden memnun olunca ve beni başka bir yere sürgün gönderecek . Allahım nasıl bi işin içine düştüm ömrümde böyle beddua etmedim kimseye ama nolur diyorum o bana sırt dönüp konuşmaya n herkez en kısa zamanda belalarını bulsunlar gözümle göreyim
Herkes bir şeyler düzelsin diyor ama başını da yakmak istemiyor. Ü
özelde sinavsiz kidem alma ihtimali cok yuksek oldugu için satan satana devlette en azindan kidem alucam diye birilierini satmaya gerek yoktur heraldeay yok canim devlet hic sandigin gibi değil. 3 is degistirdim hepsi de devletti, tümünde de ayni karaktersizlikte insanlara rast geldim. ozelde calismadigim icin kiyaslayamam ama devlet de berbat
Filmdelisi, insan psikolojisindan anlamayan empati yoksunu bu cevabi kiniyorum. Gramer kontrolu sirasi degil simdi, kadincagizin basi cok fena derde girmis siz ne diyorsunuz.Böyle yorumlardan hiç hoşlanmam ama bütün bir paragrafta resmen gözüme sokmuşsunuz defalarca kullanarak.
Herkez değil, 'herkes'!
Aynen öyle oldu arkadaşım bana ne kimin ne hali varsa görseydi . Gözler görünür şekilde mobing uygulayan kişiler vardı. Yıllarca kulak kapatıldı 3 maymun oynandı onla ra karşı. Hani demişsin ya niye onların ekmeğiyle oynuyorsun diye, yoktan yere yıllarca milletin sırtına binip bağıran çağıran rencide eden, üstüne bir de her defasında türlü türlü Yalanla Müdüre yaranıp bizi kötü gösteren insanın ekmeğine acımam. Ama bu işten ben ne sonucu çıkardım biliyor musun o yıllarca kötü dediğim insanlar benim arkadaş saydığım insanlara on basarmış en azından içleri dışarı bir. Bariz şeki l de kötüler. Diğerleri gibi dost satan karaktersiz değiller birbirlerini hayatta satmazlarsorunu olan kişilerle yüzleşip onlarla birebir çatışmayı göze alamayıp arkasına insanları örgütleyip bir de ispiyonculuk yapanlardan haz etmem asla.
valla ne yalan söyleyeyim olayın size patlamasına sevindim bile.
benzerini arkadaşıma yapmaya çalışmıştı da bir iş arkadaşı. arkadaşım işini hakkıyla yaparken etrafındakiler sürekli savsak olduğu için ters düşüp duruyordu, yani aslında sorumsuz kesim diğerleriydi. o tatildeyken iş arkadaşı herkesi ona karşı örgütlemeye çalışmış, arkasından dedikodu kazanı kaynatmış, sizin gibi insanların ne haddine ki? kendinizi ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum?
şikayetin olan kişiyle konuşursun, olmadı daha mı büyüdü, gider amirine durumu anlatır, bölüm değiştirmek istersin, ama başkasının işine ve ekmeğine karışamazsın. iyi olmuş hayatının dersi olmuş.
Müdür benim arkadaşlarımdan daha karaktersiz. Beni eninde sonunda sürgün gönderecek ama şimdi bu insanların içine yem diye bıraktı her gün hepsi laf sokuyor sürekli attığım adımda rencide ediyorlar. Müdüre dayanamıyorum artık alın beni burdan diyorum yapacak birşey y o k şimdi almam hakkını Savun napim diyor. Her ay iş yerinizde mobing uygulanıyor mu diye anket doldurtan müdür evet var dediğimde otur çek diyor. Hak savunmayı falan geçti bu iş çok kötü durumdayım allahım bi çıkış yolu istiyorum sürgün yerimi dört gözle bekliyorum.Çünkü burası Türkiye. 12 milyon işsizin olduğu bir ülke. Kim göze alabilir?
Konu sahibi, niye müdürünüzün karşısına tek başınıza çıktınız? Veya bir arkadaşın dediği gibi şikayet dilekçesi dolaştırabilirdiniz. Dilekçeyi sunardınız. Resmen kendinizi kurban etmişsiniz.
Benimde aklima o geldi insallah sonra bi guzel bu gunlerini yad ederler ne insanlar var yaNasrettin hocanın da var böyle bir fıkrası... Sürülürken hepsini ekleyip sağlam bi mail atarsınız artık.
Kızlar Merhaba. Hemen konuya gireyim. Bu ara çok sıkıntılıyım. İş yerinde iki tane kendini bilmez karaktersiz şahıs diğer çalışanlara iş yerini zindan ediyordu. Bu böyle gitmeyecek dedim en son herkezle tek tek konuştum bu iki kişiyi Müdüre şikayet edelim birlik olursak hiçbirşey olmaz dedim herkez evet arkandayız dedi ve gittim müdürle konuştum müdür hepimizi odasına çağırdı yüzleştirmek için 16 kişi toplandık gittik . Herkez demez mi bizim bi şikayetimiz yok diye!!! Şoka girdim o iki arkadaş nasıl üzerime yürüdü sen bizi nasıl şikayet edersin diye millet hala nasıl sustu düşündükçe kriz geçirecek oluyorum ve işin en berbat yanı müdür en son beni haksız gördü herkez halinden memnun olunca ve beni başka bir yere sürgün gönderecek . Allahım nasıl bi işin içine düştüm ömrümde böyle beddua etmedim kimseye ama nolur diyorum o bana sırt dönüp konuşmaya n herkez en kısa zamanda belalarını bulsunlar gözümle göreyim
Müdür benim arkadaşlarımdan daha karaktersiz. Beni eninde sonunda sürgün gönderecek ama şimdi bu insanların içine yem diye bıraktı her gün hepsi laf sokuyor sürekli attığım adımda rencide ediyorlar. Müdüre dayanamıyorum artık alın beni burdan diyorum yapacak birşey y o k şimdi almam hakkını Savun napim diyor. Her ay iş yerinizde mobing uygulanıyor mu diye anket doldurtan müdür evet var dediğimde otur çek diyor. Hak savunmayı falan geçti bu iş çok kötü durumdayım allahım bi çıkış yolu istiyorum sürgün yerimi dört gözle bekliyorum.
ah ah keske oyle olsaydi. birgun erken cikabilmek icin, istemedigi dosyayi baskasina paslamak icin, ve bizde de tabiki haketmeden yükselebilmek icin kendini bile satanlar cok. ben eğitim sektorundeyim mesela, öğretmenlik de yaptım akademisyenlik de. ders programi keyfine göre ayarlansin, istedigi sinifa girebilsin, nöbetleri rahat yerlerde olsun diye yapmadigi yalakalik yoktu milletin. simdi zaten akademik camianin taht hikayelerine hic girmeyeyim.özelde sinavsiz kidem alma ihtimali cok yuksek oldugu için satan satana devlette en azindan kidem alucam diye birilierini satmaya gerek yoktur heralde
allah allah ya normalde sizde sinavla olmasi gerekmiyomu boyle yukselmelerin falan ?ah ah keske oyle olsaydi. birgun erken cikabilmek icin, istemedigi dosyayi baskasina paslamak icin, ve bizde de tabiki haketmeden yükselebilmek icin kendini bile satanlar cok. ben eğitim sektorundeyim mesela, öğretmenlik de yaptım akademisyenlik de. ders programi keyfine göre ayarlansin, istedigi sinifa girebilsin, nöbetleri rahat yerlerde olsun diye yapmadigi yalakalik yoktu milletin. simdi zaten akademik camianin taht hikayelerine hic girmeyeyim.
sinavlar gostermelik, sınavdan once kimin ne olacagi belli oluyor cogunluklaallah allah ya normalde sizde sinavla olmasi gerekmiyomu boyle yukselmelerin falan ?
Kızlar Merhaba. Hemen konuya gireyim. Bu ara çok sıkıntılıyım. İş yerinde iki tane kendini bilmez karaktersiz şahıs diğer çalışanlara iş yerini zindan ediyordu. Bu böyle gitmeyecek dedim en son herkezle tek tek konuştum bu iki kişiyi Müdüre şikayet edelim birlik olursak hiçbirşey olmaz dedim herkez evet arkandayız dedi ve gittim müdürle konuştum müdür hepimizi odasına çağırdı yüzleştirmek için 16 kişi toplandık gittik . Herkez demez mi bizim bi şikayetimiz yok diye!!! Şoka girdim o iki arkadaş nasıl üzerime yürüdü sen bizi nasıl şikayet edersin diye millet hala nasıl sustu düşündükçe kriz geçirecek oluyorum ve işin en berbat yanı müdür en son beni haksız gördü herkez halinden memnun olunca ve beni başka bir yere sürgün gönderecek . Allahım nasıl bi işin içine düştüm ömrümde böyle beddua etmedim kimseye ama nolur diyorum o bana sırt dönüp konuşmaya n herkez en kısa zamanda belalarını bulsunlar gözümle göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?