Sapıklar yüzünden çocuk yapmaya korkuyorum:((((

Mecburen cocuklari cok büyük bir titizlikle bu konuda egitmeliyiz

ben belki geri kafali düsünüyor olabilirim ama ufacik kizlara minicik etek giydirmekte yazin mesela hic dogru degil.

eşim örencilerine kızıyor şu taytlardan giydiklerinde tüllü giymeyin eve gönderirim diyor.önce anlamıyordum niye kızıyorsun diye sordum bi kere küçücük çocuklar tütllü tülllü taytlar giyiyor kısacık elbiseler giyiyor sonrada sapıklar için tam ortam oluyor demişti .tabi o zaman ne kadar kötü niyetlisin demiştim.şimdi ona hak veriyorum dünya çoook bozuk

İzmir'de 4 kişinin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki S.F., ailesinin kararıyla tecavüzcülerden biri ile birlikte yaşamaya başladı. 8 aylık hamile olan S.F.' nin yaşadığı dram, birlikte yaşadığı 33 yaşındaki İ.B.'den yediği dayak sonrası hastaneye kaldırılması ile ortaya çıktı. Düşük yapma riski bulunan S.F. tedavi altına alınırken, birlikte yaşadığı İ.B. gözaltına alındı. Aile şikayetçi olmadı, 15 yaşındaki S.F. şikayetçi oldu.

şuna bak haberlere bakayım dedim yine nasıl bi haber var...........
ne olacak sonumuz

allah akıllarını alsın inşallah pisliklerin bahsettiğim çocuğu görmedim ama kaç gündür aklımdan çıkmıyor ya

ama tabi ki ailelerde cok düsüncesiz olabiliyor mesela atiyorum bir ders vermek istiyen bir kadinin esi vardi zamaninda,yani kadin mi esimi ders verecekti bak onu dogruyu söylemek gerekirse tam olarak suan hatirlamiyorum,

ama annem dedi yok gitmiyecek kizim,
o zamanlar 7-8 yasindaydim....kesinlikle hayir dedi ne isi var milletin evinde...düsünüyorumda simdi ne iyi yapmis

bu cift 50-60 yaslarindaydi ama annem dedi hayir olsun istemiyorum...

baska türlüde korumaya calisirdi beni hep....canim yaaaa

ALLAH korusun, korkunun ecele faydasi yok!!!

Sapik insanlari bizlerden uzak tutsun Rabbim/

"CAHIL" sevmedigim bir kelime ama kullanmak zorundayim, kotu niyetli veya cahil insanlar bir degil on cocuk yapiyor hangi birisiyle ilgilenecegini bilmiyor. Hos ilgi alakada yok!

Kendi halinda buyuyen ve nefsine hakim olamiyan sapik dusunceli insanlar maalesef bu tur insanlardan cikiyor. Haa hakim, avukat, doktor vs bunlardanda var ama su bir gercek ki binde bir!

Topluma faydali evlatlar yestirmek bizlerin boynumuzun borcu. Vatana millete hayiri dokunacak evlat yetistirmek o amacvla buyutmek bile bir cocugu ALLAH korusun sapik yapmaz.

Toplumdaki bu tur insanlar yuzunden Annelik zevkinden kendini mahrum mu birakacaksin? deyer mi?

offf ya ben o ailenin insanligina tüküreyim

Allahiiiiiimmmmmm ya birde sanki kizlari bir suc islemis gibi davraniyorlar.

sana birsey diyim mi böyle aileler o zaman kiz cocugu olursa direkt evlatlik versin vs,nasil bir istir yahu birde kesin demislerdir sen kuyruk sallamasaydin....

benimde babam asla bi yerlerde kalmama izin vermezdi.kim olduğu önemli değil diyordu annen ve ben yanında olmadan kesinlikle bi yere gidemezsin heleki yatıya aslaaa.
yine eşimden örnek verecem.bi öğrencisi var fiziksel özürlü zihinde tam anlamıyla iyi değil.rahatsızlığı tam olarak bilmiyorum ne.bi kaç defa kapıya geldi ziyarete diye eşim açmadı.yazıktır aç dedim açmam dedi.ben onalara her zaman tembihte bulunuyorum dikkatli olun diye.heleki evlere kesinlikle gitmeyin diyorum dedi bnm evimede gelmesin allah korusun yarın bigün başına iş gelir.benim evimede gelmiş diye bnm adımda geçer diyordu.tabi o biraz abartıyor gibi ama özellikle kız öğrencilerin üstünde çok duruyor.aşkım bnm

dediğin gibi cehalet bunların tek nedeni ama görüyorum ki cehalet aldı başını gitti.tamam okullar açıldı dersaneler var kitaplar bedava anlayacağın imkanlar aldı başını yürüdü ama gençlerde ve toplumun genelinde sevgi saygı ahlak kalmadı.bazı değerlere bağlı insanlarda geri kafalı sayıldı.

rabbim bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.inanki her defasında böyle dua ediyorum.

malesef şu zamanda bile kız çocuğunu problem yapan insanlar var.birine bebeğim kız dediğin zamna ilk söyledikleri olsun sağlıklı olsunda varsın kız olsun diyor.sanki özürlü yada ne bileyim kötü bişey demişiz gibi allah akıl fikir versin cümlemizeee

al sana bi fatma gülün suçu nee???????????? vakası

Ey güzel Allahim ne olursun böyle insanlara akil fikir ver.amin

be gerizekalilar peki o cok istediginiz erkekler soyunu nasil sürdürecek??????

Gecen tv de gördüm Yasar Nuri Öztürkte dedi bir adama rasladim ve adam dertliydi cocuktan yana...diyor bende düsündüm yazik adamin evladi olmuyorda derdi var...

meger adama cok dert olarak geliyormus 4 kizinin olmasi veee hic oglunun olmamasi yani adam bunu kusur olarak görmüs.

:
ben yenidoğan yoğun bakımda hemşireyim bazen soruyorum kaç çocuk diye.üç diyor beş diyor.yalnız işin garipliği şurda söylediği rakam erkek çocukların sayısı kızları adamdan saymıyor

Son düzenleme:

nasil yaa

eminmisin ya bu anlamda diyorlar yani aklim fikrim insanligim almiyor bunu anlamiyor

hem daha o neki.bazen yoğun bakımda yatan kız bebekler oluyor bazı öküz aileler gelip durumunu sormak şöyle dursun bebeciğe bebek bezi, ıslak mendil, mama, biberon.. getirmiyorlar.
alsana cehalet.bu kafalar var oldukça kadınlarda dayak yer öldürülür.çocuklar fiziksel ve cinsel ciddete uğrarlar.saçma sapan tartışmalardan aile babaları veya gençler ölür giderler.

Son düzenleme:

Tabi ya kadina deger vermeyenler zaten cinsel bir obje olarak da görüyorlar sadece,Allah askina baska ne ola bu??

kadinla yat hamile birak dogursun baksin büyütsün...

bu insanlarda ana evladi degil mi..

bak konuyu nereye getirdik diyecem ama öyle malesef ki yani karman corman birbirine zemin hazirlayan durumlar bunlar!!!

o aile kizina deger verse sevse verir mi tecavüzcüsüne cocuk yasta bir kizi kari diye...

offf yaa sinir oldum

işte man kafalı toplum namus namus diye tuttururlar.alıp kızını tecavüzcüsüne verincede silinir temizlenir namus lekesi.
offff offfffffff konudan bayağı koptuk yaa

Annelik cok güzel bir duygu diyorlar ama ben birde söyle düsünüyorum bir cocuk,bir can bir birey yetistirmek bu hayatimiza belkide anlamlarin en büyügünden birini katiyor...

bize düsen görev elimizden geldigince hayirli bir evlat yetistirmeye calismak....

o yüzden bir arkadasin dedigi gibi biz niye bu güzel duygudan mahrum kalalim dermetcim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…