Annelik cok güzel bir duygu diyorlar ama ben birde söyle düsünüyorum bir cocuk,bir can bir birey yetistirmek bu hayatimiza belkide anlamlarin en büyügünden birini katiyor...
bize düsen görev elimizden geldigince hayirli bir evlat yetistirmeye calismak....
o yüzden bir arkadasin dedigi gibi biz niye bu güzel duygudan mahrum kalalim dermetcim?
yok cnm allah nasip ederse mahrum kalmayız ama tedirginiz sadece
Amin canim
aynen anliyorum neyi kast ettigini
bende birde öyle bir korku vardaaa :) nasip olamama durumu
Geçenlerde facebookta bir bebek fotosu, abartmıyorum 3 yaşını geçmez resimdeki bebeğin yaşı.
Makyaj yapmışlar, mor ruj,pembe far göz kalemi hatta kaşlar bile alınmış
İnsanların yorumları" ayyyy çooook datlu, yerim onu ben, rujunun numarası kaç kiii"...
Tasvip etmeyenlerse acımasızca eleştirilmiş beğenenler tarafından.
Yahu ben mi çok kötü niyetliyim bilemedim, benim bile bu yaşımda suratıma sürmeyeceklerimi bebeğin suratına sürmüşler bir de üzerinde yalnızca havluyla resmini çekip facebooklardda yaymışlar.
Belki biz bile doğallık adına sürmeyiz onları ya da ne bileyim ben 16 yaşımda kaş alma denemesi yaptığımda annem öldürcekti beni neredeyse...
Millet bebeğinin suratına sürmekle yetinmiyor bir de o minik bebeği küçük kadın kılığına sokup yarı çıplak üzerinde havlu ile facebooklarda yayınlıyor.
Allah akıl fikir versin bize, bazen bazı şeylere bilinçsizce ellerimizle ortam hazırlıyoruz.
Cocugu o yasta öyle seylere alet edip tesfik etmek ne kadar yanlis!hele hele birde sanal alemde bunun görüntülerini paylasmaya hic bir laf bulamiyorum!benim cocugum o,maymun dogurduysam o baska,tövbe tövbe
desene bendensin
2 aylık oğlum var yüzüne bakmaya kıyamıyorum... aklıma bu konular gelince çıldıracak gibi oluyorum. Kayserdeki çocuklar hiç aklımdan çıkmıyor yine bu site sayesinde bir gazetecinin yaptığı araştırmadan haberdar oldum. gazeteci ilköğretimde okuyan bir kız çocuğu kimliği kullanarak sitelere giriyor. cinselllik üzerine muhabbetler açılıyor, henüz ilköğretimde olduğunu belirtmesine rağmen(rakamı hatırlamıyorum yaklaşık böyle bir oranla) 4 kişiden sadece 2 si özür dileyerek çıkıyor diğerleri devam ediyor. ısrarlı bir şekilde
Uçak kazaları oluyor diye uçağa da binmeyelim mi mesela?[/QUOTE
bu kadar hassas bi konuda niye gereksiz bi alaycılık yapıyon anlamış değilim.uçak fobisi olan birinede sen zorla bin korkak d,yemi korkusunu yenmes,ne yardımcı olursun.sadece bu konuya aşırı tepkiliyim
Dermetcim.. Çok haklısın. Ben de bu konuyu çok sık düşünüyorum. Mardinde yaşıyorsun sanırım profilinden gördüğüm kadarıyla. Orada bu tarz olaylar çok çok fazla. Ve sen daha haklısın bu konuda
böyle yoğun bir endişeyle çocuğumun korkak olmasından onun sosyal olmasını engellemekten çok korkuyorum. çevremde görüyorum 13-14 yaşlarındaki çocuklarını dershane çıkışı akşam saatlerinde hala almaya gidiyorlar. ya ben ilkokul 3 sınıftayken otobüse binip çarşıya dershane gidip gelirdim zaman mı kötü yoksa herşey ayyukaya bu iletişim araçları sayesinde mi çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?