Selam..benim bir sorunum var aslında ne kadar sorun denir buna bilemiyorum ama artık kafamda dolaşan bu düşüncelerden çok rahatsız olmaya başladım..
güzel giden bir birlikteliğim var ama ben erkek arkadaşım bana aşık mı seviyor mu gerçekten diye düşünmekten kendimi alamıyorum..sürekli kafamda bu soru atamıyorum
..daha önceki birlikteliğim erkek arkadaşım bana aşık olmadığı için bitmişti,yani bir anda sevmiyorum diyip bırakıp gitmişti ve travma yaşadım çok çok zor atlattım o günleri..acaba o yüzden mi bu korkum bilmiyorum ama erkek arkadaşımı çok sevdiğim halde bu düşüncelerim yüzünden mutlu olamıyorum,ona da belli etmek istemiyorum..ama en ufak yanlış davranışında yine başlıyorum ya aşık değilse sevmiyorsa eskisini unutamıysa diye offf offf..yavaş yavaş saplantılı hale geldiğimi hissediyorum bu konuda..şu an yine bunları düşünmekten başım ağrıdı..ne önerirsiniz?
güzel giden bir birlikteliğim var ama ben erkek arkadaşım bana aşık mı seviyor mu gerçekten diye düşünmekten kendimi alamıyorum..sürekli kafamda bu soru atamıyorum

Son düzenleme: