• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saplantılı düşüncelerim beni bitiriyor

sinella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
25
0
36
Niğde
Selam..benim bir sorunum var aslında ne kadar sorun denir buna bilemiyorum ama artık kafamda dolaşan bu düşüncelerden çok rahatsız olmaya başladım..
güzel giden bir birlikteliğim var ama ben erkek arkadaşım bana aşık mı seviyor mu gerçekten diye düşünmekten kendimi alamıyorum..sürekli kafamda bu soru atamıyorum:5::5:..daha önceki birlikteliğim erkek arkadaşım bana aşık olmadığı için bitmişti,yani bir anda sevmiyorum diyip bırakıp gitmişti ve travma yaşadım çok çok zor atlattım o günleri..acaba o yüzden mi bu korkum bilmiyorum ama erkek arkadaşımı çok sevdiğim halde bu düşüncelerim yüzünden mutlu olamıyorum,ona da belli etmek istemiyorum..ama en ufak yanlış davranışında yine başlıyorum ya aşık değilse sevmiyorsa eskisini unutamıysa diye offf offf..yavaş yavaş saplantılı hale geldiğimi hissediyorum bu konuda..şu an yine bunları düşünmekten başım ağrıdı..ne önerirsiniz?:5:

Son düzenleme:
neden ilşkini ileriye götürmek veya ilişkin için çabalamak yerine bunları düşünüyorsun bunları düşündüğün an karşıda hisseder ve aynı şeyleri o da düşünür bu sefer ilişkiniz ileriye gitmek yerine çelişkilerle sürer gider ve ayrılık kaçınılmaz olur.evet emin ol sevdiğinden ama kafana sürekli bunları getirme sevdiğini anlarsın..

en önemlisi sen seviyormusun ? buna odaklan..

bazı insanlar seviliyormuyum diye kafa yorar..bazıları amaan sevsede sevmesede bana hava hoş der..bu erkekler sürekli sevildiğini duymak isteyen kızlara fazla içini açmıyor..yada ters tepiyor.bir anda sevmiyorum deyip çekip gidebiliyolar.en güzeli sevsede sevmesede güzel giden ilişkinin durumuna göre hareket etmek mutluysan mutlu ediyosa seviyor demektir sevmemişsede hiç takmazdım şahsen ben bana düşeni yapmışım der yoluma devam ederim:ssz:boşveer fazla düşünme sen takmayınca erkek daha duyarlı oluyo:31:

Biliyorum inan bunları düşünmek istemiyorum,ikimizi de üzüyorum o zaman..ama engel olamıyorum buna:5::5:..ben onu seviyorum eminim bundan..bir defa ayrıldık bir hafta kadardı sanırım nefes bile alamadığımı hissediyodum barışmasak ne olurdu bilmiyorumn..aşk üzerine düşünmek istemiyorum artık sadece yaşamak istiyorum

bazı insanlar seviliyormuyum diye kafa yorar..bazıları amaan sevsede sevmesede bana hava hoş der..bu erkekler sürekli sevildiğini duymak isteyen kızlara fazla içini açmıyor..yada ters tepiyor.bir anda sevmiyorum deyip çekip gidebiliyolar.en güzeli sevsede sevmesede güzel giden ilişkinin durumuna göre hareket etmek mutluysan mutlu ediyosa seviyor demektir sevmemişsede hiç takmazdım şahsen ben bana düşeni yapmışım der yoluma devam ederim:ssz:boşveer fazla düşünme sen takmayınca erkek daha duyarlı oluyo:31:

ona belli etmemeye çalışıyorum..üzerine gidersem daha beter hal alacak..ama o da seziyor..durumu belli etmemek için ondan uzak duruyorum,sorun çıakrmayım diye o da sanıyor ki ondan kaçıyorum,başka nedenler var sanıyor bilse ki konu bu çok şaşırır ama bana kızar eminim

sorularının cevapları yine sende.mutlu ol ya.evlenip boşananlar var o kadar hayaller masumluğun gençliğin emeklerin onlar ne düşünsün....daha yolun başındasın tehooo :4: rahat ol seviyosan sahip cık sevmiosan bahane arama cnm bnm.hayat 1 gündür o da bugün.yarın ölmeyeceğimiz ne malum o zmn da bunları düşünmeseydim deriz.

sorularının cevapları yine sende.mutlu ol ya.evlenip boşananlar var o kadar hayaller masumluğun gençliğin emeklerin onlar ne düşünsün....daha yolun başındasın tehooo :4: rahat ol seviyosan sahip cık sevmiosan bahane arama cnm bnm.hayat 1 gündür o da bugün.yarın ölmeyeceğimiz ne malum o zmn da bunları düşünmeseydim deriz.

evet çok güzel yazmışsın teşekkür ederim..bunları düşünmek istemiyorum,ilişkmiz bu şekilde mahvoluyor,onunla bir sürü hayalimiz var ben böyle yapmaya devam edersem hepsi uçup gidecek..

ben senin gibi yaptım yaptım eşimin burnundan getirdim noldu evlendik ve pişman oldum.hiç değmezmiş onu üzdüğüme bilsem asla yapmazdım.şuan ölüyorum onun için.ama sinirliyim bende işte.bana diyorki başta böyle olsaydın keşke ben biraz yıpranmıştım daha güzel günler yaşardık diyor.bir pişmanlıkki bende anlatamam sana aklıma geldikçe salakmışım diyorum ne gerek vardı aha evlendik mutluyuz diyorum.erkeklerde unutmaz cnm emn ol.sadece umursamazlar.asla unutmazlar.

Back
X