Sarımsak

Bilemedim ya bizim işyeri yemekhanesinde soğan sarımsak sık sık menüde olurdu, herkes de yiyince sanırım kokmazdı :)
Ben yemek kokusundan rahatsız olmam mesela, pizza getirip yeseniz ay ne pis koktu demem yani, o yüzden bence kısas yapmak yerine uyarın dikkat etsinler.
Bence o der, neden der? Adam kendi rahatından gram taviz vermeyen insan. Ama yarın ben verdiricem taviz:rolleyes:

Surekli sarimsak yiyip derse gelen bir hoca vardi bizim lisede les gibi kokardi kulaklari cinlasin
Kuru sogani ortadan ikiye kesip ogretmen kursusune saglamca surmuslugum var her yerine

Tabii bunu yaptigimda 16 yasindaydim :KK66: calisma hayatinda asla yapmam boyle bir sacmalik hahaha
ha a bende yarın sandalyelerine soğan sarımsak suyu sıkıcam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ya çok tehlikeli bence, ya karşı taraf rahatsız olmak yerine, oo minekosan minekosan da bizdenmiş deyip daha da fazla abartırsa, her gün kokutursa ofisi, şikayet edince de ama kendisi de pizza yiyor ofiste deyip mineyi suçlarlarsa
Soğan, sarımsak suyu sıkacağım yarın sandalyelerine, masalarına:rolleyes:

Hanımlar merhaba.Biz 30 kişilik bir ofiste çalışıyoruz. Adamlar sarımsak yemiş leş gibi koktu.Birde pis pis gülüyorlar. Bende yarın pizza getireceğim ki leş gibi koksun.Şu an çok sinirliyim. Ve bu adam beni zamanında oda parfümü yüzünden amire şikayet eden adam.Bende yarın hem şikayet edicem hemde pizza getireceğim.Sizin başınıza hiç geldi mi böyle birşey? Siz naptınız?Şu an gerçekten çok sinirliyim.
Pizza güzel kokar rahatsız edecek bı koku olmalı şaka için paket satilan osuruk kokusu iyi olurdu aslında :D

Back
X