- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
Sizin köy neresi acep ?Bizim köy peynirinden götürüp burnuna sokmak lazım şöyle mis gibi ayak kokulu![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin köy neresi acep ?Bizim köy peynirinden götürüp burnuna sokmak lazım şöyle mis gibi ayak kokulu![]()
![]()
Yarın pizza yapacağım o vakit.Bol soğanlı lahmacun veya pastırmalı pizza kapalı alanda tam da intikam gibi kokar:)
Bence o der, neden der? Adam kendi rahatından gram taviz vermeyen insan. Ama yarın ben verdiricem tavizBilemedim ya bizim işyeri yemekhanesinde soğan sarımsak sık sık menüde olurdu, herkes de yiyince sanırım kokmazdı :)
Ben yemek kokusundan rahatsız olmam mesela, pizza getirip yeseniz ay ne pis koktu demem yani, o yüzden bence kısas yapmak yerine uyarın dikkat etsinler.
Kıymalı börekOfise her sabah bol soğanlı kıymalı börekle gelen arkadaş geldi aklıma konuyu okuyunca.
Hele bir sabah yiyemeden çıkması gerekti,paketide açmış koymuş masaya aman Allahım sabah sabah böyle bir koku yok. Mahvolduk.
Pizzadan daha etkilidir emin olun.
ha a bende yarın sandalyelerine soğan sarımsak suyu sıkıcamSurekli sarimsak yiyip derse gelen bir hoca vardi bizim lisede les gibi kokardi kulaklari cinlasin
Kuru sogani ortadan ikiye kesip ogretmen kursusune saglamca surmuslugum var her yerine
Tabii bunu yaptigimda 16 yasindaydimcalisma hayatinda asla yapmam boyle bir sacmalik hahaha
Bence o der, neden der? Adam kendi rahatından gram taviz vermeyen insan. Ama yarın ben verdiricem taviz![]()
Soğan, sarımsak suyu sıkacağım yarın sandalyelerine, masalarınaYa çok tehlikeli bence, ya karşı taraf rahatsız olmak yerine, oominekosan da bizdenmiş deyip daha da fazla abartırsa, her gün kokutursa ofisi, şikayet edince de ama kendisi de pizza yiyor ofiste deyip mineyi suçlarlarsa
Yemek olsa can kurban adam çiğ sarımsağı simitin arasına koydu zıkkımlandı ök..zYani aslında ofiste yemek olayını kaldırsalar sorun çözülür,başka bir alan yok mu ki ofiste yeniyor?
En mantıklı çözüm bu olur tabiki imkan varsa.
Tımam gohaYaparsanız tepkileri buraya da yazın :)
Paramı işe yaramaza yatırıyorum ben![]()
RizeSizin köy neresi acep ?![]()
Pizza güzel kokar rahatsız edecek bı koku olmalı şaka için paket satilan osuruk kokusu iyi olurdu aslındaHanımlar merhaba.Biz 30 kişilik bir ofiste çalışıyoruz. Adamlar sarımsak yemiş leş gibi koktu.Birde pis pis gülüyorlar. Bende yarın pizza getireceğim ki leş gibi koksun.Şu an çok sinirliyim. Ve bu adam beni zamanında oda parfümü yüzünden amire şikayet eden adam.Bende yarın hem şikayet edicem hemde pizza getireceğim.Sizin başınıza hiç geldi mi böyle birşey? Siz naptınız?Şu an gerçekten çok sinirliyim.
o nerde satılıyor acepPizza güzel kokar rahatsız edecek bı koku olmalı şaka için paket satilan osuruk kokusu iyi olurdu aslında![]()
İnternetten bulabilirsin sanırım yada şaka ürünleri satan oyuncakcilarda vardır muhtemelen :)o nerde satılıyor acep
+ 1 imle geliyorum kendi sogan yiyip gelen adam başka kokuya hassasiyet göstermez. "Ne soğan koktu be keşke olsa da yesek" bile diyebilir.Yaparsanız tepkileri buraya da yazın :)
Paramı işe yaramaza yatırıyorum ben![]()
Aman ne pizzayla ugrascan :) osuruk kokulari var saka amacli onu at bi yere dicemde senin yaptigin bariz belli olur.
NeeeYemek olsa can kurban adam çiğ sarımsağı simitin arasına koydu zıkkımlandı ök..z![]()
Ciddi olamazsinYaa bu da süper fikirnerden bulacağım onu ben
![]()
Ama yarın pişman olacak yaptığına
Ciddi idim ama soğa+sarmısak suyu kokteyl sunacağım hünkarımızaCiddi olamazsingırgır olsun diye yazmistim. Kirtasiyelerde satiliyordu bi ara. Internettede vardir mutlaka