Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsaklı zeytinyağıyla gürleşme ve uzama :))))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Aynısını yabıorum canım pazartesileri sınamake cumaları saımsak 2.kğrlerimide uygularıdm Mukemmell !!!!!!!!! okadr parlak oluoki saç anlatamam hem dolgunlaşıo hem parlıo saçlarım ben çok düzdü şmdi hem dolgun hem parlak hem düz ilk yapışınızda farkı görceksiniz ayrıca 2 kez şampuanlayın ve iyi durulayın kokmuo

bu karışım taze mi tüketilmeli mesela 1 aylık yetecek kadar kavanoza hazırlasam bekleyince bozulurmu acaba

Canım ben 2 haftadır aynısını yabıorum yani kavanozun yarısına kada yabtım ve guneste beklio hergun bende bu sorunun cvbını merak edıorum ama mantıken beklemesi sarımsagın iicee özunun çıkması demek oluo buda ii oluo bence sempatiksalakcinni

Kızlaaaaaaaaaaarrr >> mayalı süt hakkında bilgi verırmsnz tarifi ve ne zaman ne mıktarda içiorsunuz ?

kızlar bişi sorucam şimdi kavanozun yarısına kadar zeytinyağı doldurup sarımsak koyuyoruzya içine onu nerde bekletiyosunuz? yani buzdolabında falanmı? yoksa oda sıcaklığı yeterlimi

bende duydum sarımsağın ne kadar faydalı olduğunu...yengemin kaşları dökülmüştü stresten...sarımsakla ovmuştu...aslan yelesi gibi kaşı çıkmıştı...şok olmuştuk...ama saçta kokusundan dolayı bende cesaret edemedim hiç...

kızlar bişi sorucam şimdi kavanozun yarısına kadar zeytinyağı doldurup sarımsak koyuyoruzya içine onu nerde bekletiyosunuz? yani buzdolabında falanmı? yoksa oda sıcaklığı yeterlimi

Güneşe koy canım özü o şekilde çıkıyor die bılıorum ve ben öyle yapıorum ve hep guneşte dursun koy balkona falan

ay kızlar bunu tam olarak nasıl yapıcaz

Canım bir kavanozun içine zeytinyagı doldur istedgn miktarda sonra o doldurdgn miktara denegle sarımsağı rendele 4-5 yani kafana göre sonra onu günşe koy 2 gun sonra saçına uygula sonra kavanozu gene balkonda guneşte bırabılırsin..

tamam çok teşekkürler inş gürleşir kalın telli çok çok çook saçım olur..

yok cnm fayda gördüğüm bişeyi asla bırakmam hergün içiorum ama yazın insan yoğıun oluo ve nete giremio pek evde durulmadığından

sarımsak direk sarıksak olnca kokabilir ama zeytinyağıyla beraber yıkayınca zerre koku kalmıodu..ama zaten ben bıraktım mayayı bulunca sarımsağıkaydirigubbakcemile3

zeytin yagini sactan arindirmak ölüm gibiydiiii :bbo:
1 kere yaptim bidahada asla denemem. sarimsakta kuruyunca kokmuyor evet ama her sac dibin terlediginde buram buram sarimsak kokuyorsunnn akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…