yaptigim zeytinyagi sarimsak kavanozum küflendikavanoz hazirladim 500 ml lik zeytinyagina 15 dis sarimsak rendeledim ve o cöpe gitti cok yazik oldu yapmicam bidaha yaparsam bi kaselik her uygulamaya taze yapicam
tüh yazık olmuş. ben nescafe kavanozunu yarıya kadar doldurup 5 diş sarmısak koyuyorum. 2 ay falan da kullanıyorum ama hiç küflenme yapmadı.
arkdaşlar
ufak bi kavanozun içine 4-5 diş sarımsağı ufak ufak doğruyorus;2 gün kadar bekliyo ve sarımsaklar kendi özsuyunu bırakıo zeytinyağına..ve kullanmaya hazır oluo..ama zeytinyağını kavanozun yarısına kadar dolduruyorus..yaparken de bu karışımın kullancağımız kadarını ısıtıoruz..
haftada 1 kez yapıorus ve sonuçta hem elinize daha fazla gelen aynada daha dolgun parlak görünen hemde çok daha çabuk uzayan saçlara kavuşuorus..
bunu sinamekili tarif ile yaparsak uzama açısından çok daha hızlı sonuç alınıo
uygulamak isteyenler haftada 1 kez yapsınlar 2-3 saat yeterlidir yerimseniben
:dance:
canım sen uyguladın mı ? ne kadar süreçok faydalı bir kür. teşekkürler canım.
ilk denemede dökülme falan oldu mu çok ? hazırladım yarın uygulayacaktım ama vazgeçmeyi düşünüyorum...3 ay kadar kullandım canım düzenli olarak. saçlarım ince telli olduğundan çabuk kopuyordu. inceliğine bişi yapmadı ama artık daha dayanıklı. ki boyalı olmasına rağmen saçlarım.
ben bıraktım direk ilk yapışımdan sonra saçımın yarısından çoğunu saniyeler içinde döktü
kız kardeşim kusma seviyesine geldi,bende öyleGüçsüz olanları atıyor yerine daha sağlıklıları çıkıyor .
Kokusu var mıydı ?
kız kardeşim kusma seviyesine geldi,bende öyle
canım birde ilk günler terleyince koku yaptı ama şuanlık yok, akşam saçımı yıkayınca anlayacağız bakalm kururken koku geliyor mu diyeYeterince açıklayıcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?