Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsaklı zeytinyağıyla gürleşme ve uzama :))))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
kızlar koku yok ben yaptım cumartes ve ben 2 gün bekletmedim malesef direk doğradığım halde koku kalmadı ve gerçekten insanın saçı eline daha gür geliyor sinamekili karışımla demişsin ya sinemaki kürünü hazırlayıp içine zeytinyağınıda mı koyacağız ayrı günler mi yapacağız ben pazarda sinemaki yaptım çünkü

bu akşam tekrar yapcam kızlar ben sinamekiyi ayrı yapıyoruım ama bu sefer bemiks kırcam içine badem yağıda koycam azcık

canım zaten aynı gün koku yapmıyo bende öyle kullanıyodum ama burdaki arkadaşlar bekletince sarımsağın özü çıkıyo dediler. Bende direk şampuanın içine koydum bi kaç gün sonrasında yıkanınca feci koktu bide yaz tabi.. İşe yarıo ama bide kokusu olmasa:sinifsinif:

onun yerine sarımsaklı şampuan direk kullansak daha mı az etki eder sizce ? ya da deneyen oldu mu hiç kızlar ?

canım ben sirke kullandım banyoda bide akşam yapamadım yarında gündüzden düğün var gelince yapayım bari kokmasın

canım ben sirke kullandım banyoda bide akşam yapamadım yarında gündüzden düğün var gelince yapayım bari kokmasın

hımm sirke kokuyu hafifletiyomu tatlım bidahakine bende durulama suyuna sirke koyuyum:hulya:

sarımsaklı şampuanla saçlarım daha kabarık gelio gözüme bide üşenmeyip zeytinyağı+sarımsak kürünü yapsam:sinifsinif: çok cansız ve acaip dökülüo yamafoldumben
kuaföre gittim saç yaptırmaya çok kabarık bi model olmasın dedim zaten ince telli kabarsa nolcak dedi yamafoldumben

zeytinyağı sarımsak sinameki bemiks badem yağı hepsini karıştırdım sürdüm kafama 4 saatten fazla beklettim saçlarım nasıl dolgun oldu ya sinameki ile böyle olmuyordu geçen haftada yapmıştım ama sarımsakları yağda bekletmemiştim deneyin kızlar ben şimdi evigen ve bepantende alcam katcam içine

Ben yaz döneminde sarımsak yağı hazırlamıştım, madem ki gerçekten işe yarıyor o zaman sinamekili kürle birlikte yapayım bunu...Kokarsa kokar ne yapayım artık, saç misti kullanırım :)

bence bu kadar her şeyi katıp karıştırmanız doğru değil bazı etken maddeler bir diğerinin içinde olan etken maddeyi zayıflatabiliyor ya da zararlı hale getirebilir hepsi ayrı ayrı yararlı oln biçok madde bir arada olunca zararlı olabilir

ayrıca birşeyi bi defa yapmakla saçın dolgunlaşacağına da inanmıyorum malesefaylar süren bakımlarla ancak olabilir o da doğru bakım yapılırsa...

ayrıca birşeyi bi defa yapmakla saçın dolgunlaşacağına da inanmıyorum malesefaylar süren bakımlarla ancak olabilir o da doğru bakım yapılırsa...

Dolgunlaşır tatlım ama bu dolgunlaşma saç teli sayısı açısından olmaz, bu bakımlar sayesinde saç kökleri bir miktar sertleşiyor aslında bu sayedede saçlar daha dolgunmuş gibi görünüyor, aynı etkiyi sağlayan şampuanlarda var biliyorsun tabii ki geçici bir durum...Benim saçlarım çok ince telli olduğu için saçlarım ıslakken saç diplerime L'orela techni art hacimlendirici saç dibi köpüğü kullanıyorum mesela bu sayede saçlar çok hacimli görünüyor aynı şeyi herhangi bir köpükte görebilir elbette dediğim gibi geçici bir durum...

bende burada görüp 2 gün beklettim . 1 saat öncede saçıma sürdüm . sabah 8'de duş alıcagım yani 12 saat duracak daha etkili olur . ama çok böyle ıslak olmadı yani çok fazla sürmedim saçıma bakalım sonucu yazagım

Tüm kafa derine uyguladıysan yeterli zaten...

önceki sayfalarda güneşte bekletinn yazmışlar kış gününde güneş yok seninki nerde bekledi

önceki sayfalarda güneşte bekletinn yazmışlar kış gününde güneş yok seninki nerde bekledi

Güneş ilk tercih tabii ama bu mevsimde güneşte bekletilen bir yağ-bitki karışımı zaten sonuç vermez bu yüzden radyatör üzerinde bekletebilirsin...Maksat ısı takviyesi ile bitkinin öz suyunu yağa bırakmasını sağlamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…