kızlar koku yok ben yaptım cumartes ve ben 2 gün bekletmedim malesef direk doğradığım halde koku kalmadı ve gerçekten insanın saçı eline daha gür geliyor sinamekili karışımla demişsin ya sinemaki kürünü hazırlayıp içine zeytinyağınıda mı koyacağız ayrı günler mi yapacağız ben pazarda sinemaki yaptım çünkü
onun yerine sarımsaklı şampuan direk kullansak daha mı az etki eder sizce ? ya da deneyen oldu mu hiç kızlar ?
canım zaten aynı gün koku yapmıyo bende öyle kullanıyodum ama burdaki arkadaşlar bekletince sarımsağın özü çıkıyo dediler. Bende direk şampuanın içine koydum bi kaç gün sonrasında yıkanınca feci koktu bide yaz tabi.. İşe yarıo ama bide kokusu olmasa:sinifsinif:
canım ben sirke kullandım banyoda bide akşam yapamadım yarında gündüzden düğün var gelince yapayım bari kokmasın
hımm sirke kokuyu hafifletiyomu tatlım bidahakine bende durulama suyuna sirke koyuyum:hulya:
sarımsaklı şampuanla saçlarım daha kabarık gelio gözüme bide üşenmeyip zeytinyağı+sarımsak kürünü yapsam:sinifsinif: çok cansız ve acaip dökülüo yamafoldumben
kuaföre gittim saç yaptırmaya çok kabarık bi model olmasın dedim zaten ince telli kabarsa nolcak dedi yamafoldumben
zeytinyağı sarımsak sinameki bemiks badem yağı hepsini karıştırdım sürdüm kafama 4 saatten fazla beklettim saçlarım nasıl dolgun oldu ya sinameki ile böyle olmuyordu geçen haftada yapmıştım ama sarımsakları yağda bekletmemiştim deneyin kızlar ben şimdi evigen ve bepantende alcam katcam içine
ayrıca birşeyi bi defa yapmakla saçın dolgunlaşacağına da inanmıyorum malesefaylar süren bakımlarla ancak olabilir o da doğru bakım yapılırsa...
bende burada görüp 2 gün beklettim . 1 saat öncede saçıma sürdüm . sabah 8'de duş alıcagım yani 12 saat duracak daha etkili olur . ama çok böyle ıslak olmadı yani çok fazla sürmedim saçıma bakalım sonucu yazagım
Tüm kafa derine uyguladıysan yeterli zaten...
bende burada görüp 2 gün beklettim . 1 saat öncede saçıma sürdüm . sabah 8'de duş alıcagım yani 12 saat duracak daha etkili olur . ama çok böyle ıslak olmadı yani çok fazla sürmedim saçıma bakalım sonucu yazagım
önceki sayfalarda güneşte bekletinn yazmışlar kış gününde güneş yok seninki nerde bekledi
önceki sayfalarda güneşte bekletinn yazmışlar kış gününde güneş yok seninki nerde bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?