Kızlar ben son 2-3 ayda okadar çok şey yaptımki hangi birini yazsam bilmiyorum daha doğrusu bi ara kafayı bozmuştum hergüne bişi yapıyodum..lacinia losyondan karanfil suyuna sinamiki küründen enteleye kemik ilikli karışımdan mayalı maskeye sonra içtende destek vermek gerektiğini düşünüp benexol b12,zinco ve solgar biotin kullanmaya başladım 35 gündür ama son bir haftadır saç derim resmen karınca istilasına uğramış gibi
ya bitlendimmi noldu diye düşünürken geçte olsa jeton düştü sanırım yeni saçlar çıkıyorrrrrr
dün akşam ıslakken inceledim resmen minik minik yeni çıkan saçlarla dolmuş başım
şuan net kullandıklarım :
hergün 1 kapsül zinco, benexol b12, solgar biotin
haftada 1 kez uzunca süredir bekleyen sarımsaklı gerçek zeytinyağlı karışımdan yaptığım kemik ilikli yağlı bakım
her saç yıkamadan sonra mutlaka son durulama suyuna elma sirkesi
banyodan çıktıktan sonra 2 su bardağı suyun içinde demlediğim bi y.kaşığı adaçayı, bi y. kaşığı biberiye, yarım çay bardağı elma sirkesi, bi tatlı kaşığı kekik, bi tutam sinamiki, içine ceviz kabuğu atıp birkaç gün suyun rengi koyulaşana kadar beklettiğim sudanda yaklaşık bir subardağı katıp demlemeye bırakıp süzüyorum ve bi pet şişeye koyup dolaba koydum, her banyodan sonra kullanıcağım kadarını minik bi fıs fıslı şişeye koyup saçımın heryerine sıkıp parmaklarımla masaj yapıyorum sonrada lacinia losyonumdan sürüp biraz daha masaj yapıp kurutuyorum.
normalden daha hızlı uzamaya başladı daha sağlıklı ve canlı görünüyor dökülmede oldukça azaldı.he birde yeni saçlarım çıkmaya başladı