Doğal Saç Bakım Kürleri sarımsaklı zeytinyağıyla gürleşme ve uzama :))))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
deriden çok saçıma sürdüm

Kafa derine süreceksin canım benim...sarımsak pek saç uzatmaz zaten, kafa dersine sürüldüğünde kan dolaşımını hızlandırıp saç köklerini uyarır bu sayede yeni saçlar çıkar...Eğer kafa derine değil saçına sürersen sadece saçına yağ sürmüş olursun çünkü saçlar kafa derisinden beslenir...

Ben bir diş sarımsağı ikiye kesip saç diplerime iyice yedirerek sürüyorum çok kısa sürede saç çıkardığı kesin uzamayada faydası oluyor die düşünüyorum

valla sarımsak baya saç çıkarttı saç diplerim çok kaşınıyo uyuz olmuş gbiyim birde gürleşme oldu bende baya parlak görünüyor sçlarım bu sarımsaklı sampuandan sonra

Ben bir diş sarımsağı ikiye kesip saç diplerime iyice yedirerek sürüyorum çok kısa sürede saç çıkardığı kesin uzamayada faydası oluyor die düşünüyorum

koku oluyor mu peki? hemen ardından saçınızı yıkıyor musunuz yoksa birkaç saat bekletiyor musunuz?

koku oluyor mu peki? hemen ardından saçınızı yıkıyor musunuz yoksa birkaç saat bekletiyor musunuz?

b kez denemiştim 1 ay olmadan çim kafa gibi olmuştum heryerden sac fışkırmıştı tabi kokusu buram buramdı

bugun yeniden yaptım bu sefer sütte 2 3 dk sarımsakları kaynattım kokusu kalmadı bunu deneyin

Zamanında öyle gür saçlarım vardı ki sinir olurdum tutturamıyorum diye
Şimdi incecik bir şey kaldı, eski saçlarımı mumla arıyorum desem yeridir.
Ben de birkaç gün sonra uygulayacağım bunu inşallah saçıma iyi gelir bilgi için teşekkürler :)

Forumda sorun var sanırım ilgililere duyurulur!
Konuya geçmekte fayda var neyse,sevgili kardeşerim,eskiden çok uğradığım bir forumdu burası,hala sevmekteyim lakin pek uğramamaktayım..Araya hamilelik doğum çocuk sayısı 2ye çıkınca nrdee oturup da keyifle foruma giricem..
Hamilelik sonrası saçlarım çoooooooooook döküldü,çok..
Nerdeyse durumu kabulleniştim..buradan ve başka siteleden de bir çok maske denedim,yağlar yumurtalar çiçekler böcekler..yok,hiç bir şey fayda etmedi..bana etmedi..Peygamberimizin (s.a.v)saçlarla ilgili bir hadisinde aklımda kaldğı gibi aktarıyorum zeytinyağının çok iyi geldiğini ve kendisinin de saçlarına çok önem verdiğini sürdüğünü okumuştum..
Ben bütün bu kürler maskeler ve fasa fisolardan sonra çok basit bir şey yaptım..bir kafa sarmısağı temizledim orta boy reçel kavanozu gibi zeytinyağı doldurarak bir hafta bekledim.. açtığımda müthiş bir sarmısak kokusu..hayır hiç kaybolmuyor gitmiyor..ama Ender Saraç beyfendinin programında bunun çaresi(sarımsak kokusunun)sarmısak dişlerini biraz sütte kaynatmak 1-2 dk..denedim..ben bu zeytinyağı ile sarımsak kürünü artık her hafta yapıyorum banyodan 6-7 saat önce saçıma srüyorum bir bone takıp hayatıma dönüyorum Allaha yemin olsun ki zaaar zor büyüyen saçlarım şu anda yani ortalama 5 ayda 15-20 de olabilir cm uzadılar..kimilerine normal gelebilir ama benim saçım çok zor uzuyordu şimdi sütyenimin altına geçti boyları maşallah deyin artık ne zaman banyoya niyetlensem dolabımda sürekli bekleyen bu karışımdan sürüyorum..şiddetle tavsiye ediyorum.not:dökülmelerini önlemedi bende,ancak yemek ve uykum düzelince azaldı dökülmeleri..Sevgiler,güzellikler gönderdim..yakalayın!

Eklentiler

• $bebegm.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
kızlar bi şey sorcam sarımsağın beyaz saçlara iyi geldiği söyleniyo uyguladığınız da beyazlarda azalma oldumu

ben dün uygulamaya başladım ama çok karıştırdım yağlarla.şimdide kavanoza koydum sarımsakları 1 hafta bekleteceğim daha etkili olsun diye.

Kızlar ben son 2-3 ayda okadar çok şey yaptımki hangi birini yazsam bilmiyorum daha doğrusu bi ara kafayı bozmuştum hergüne bişi yapıyodum..lacinia losyondan karanfil suyuna sinamiki küründen enteleye kemik ilikli karışımdan mayalı maskeye sonra içtende destek vermek gerektiğini düşünüp benexol b12,zinco ve solgar biotin kullanmaya başladım 35 gündür ama son bir haftadır saç derim resmen karınca istilasına uğramış gibi ya bitlendimmi noldu diye düşünürken geçte olsa jeton düştü sanırım yeni saçlar çıkıyorrrrrr dün akşam ıslakken inceledim resmen minik minik yeni çıkan saçlarla dolmuş başım

şuan net kullandıklarım :

hergün 1 kapsül zinco, benexol b12, solgar biotin

haftada 1 kez uzunca süredir bekleyen sarımsaklı gerçek zeytinyağlı karışımdan yaptığım kemik ilikli yağlı bakım

her saç yıkamadan sonra mutlaka son durulama suyuna elma sirkesi

banyodan çıktıktan sonra 2 su bardağı suyun içinde demlediğim bi y.kaşığı adaçayı, bi y. kaşığı biberiye, yarım çay bardağı elma sirkesi, bi tatlı kaşığı kekik, bi tutam sinamiki, içine ceviz kabuğu atıp birkaç gün suyun rengi koyulaşana kadar beklettiğim sudanda yaklaşık bir subardağı katıp demlemeye bırakıp süzüyorum ve bi pet şişeye koyup dolaba koydum, her banyodan sonra kullanıcağım kadarını minik bi fıs fıslı şişeye koyup saçımın heryerine sıkıp parmaklarımla masaj yapıyorum sonrada lacinia losyonumdan sürüp biraz daha masaj yapıp kurutuyorum.

normalden daha hızlı uzamaya başladı daha sağlıklı ve canlı görünüyor dökülmede oldukça azaldı.he birde yeni saçlarım çıkmaya başladı

kızlar bi şey sorcam sarımsağın beyaz saçlara iyi geldiği söyleniyo uyguladığınız da beyazlarda azalma oldumu

valla ben 2 aydır falan yapıyorum bu bakımı ama beyazlarda bi değişiklik farketmedim yani çıkanlar olduğu gibi duruyor ama çıkmasını engellemiş olabilirmi bilemedim şimdi

bende yaptım geçen gün bu kürü
sürekli yapmak istiyorum ama kokusu mahvediyo beniısıtınca zaten daha iğrenç bi koku çıkıyo ortaya
umarım faydası olur

Zeytinyagini kendi kavanozun icine tam 12-15 dis sarimsagi rendeledim hatta biberiye yaginida 40 damla falan icine damlattim dûn bekletiyorum iki gun sonra azcik isitip surcem,, cuma gunleri bu zeytinyagini yapcam p.teside sinemakiyi tam denge :) ustune sarimsakli sampuan ya sac uzamasinda napsin ya hic belime kadar inmedi saclarim hep orta boyda kaldi inallah bu formullerle incek

yaptigim zeytinyagi sarimsak kavanozum küflendi kavanoz hazirladim 500 ml lik zeytinyagina 15 dis sarimsak rendeledim ve o cöpe gitti cok yazik oldu yapmicam bidaha yaparsam bi kaselik her uygulamaya taze yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…