aa çok güzel olmuuuuş, güle güle kullanbende bende artık sarışınlar kulübüne katılabilirim azcık ucundan
saçlarıma ombre yaptırdımm sonunda tam istediğim renk oldu
Eki Görüntüle 663536
şu an böyle saçlarım hatta uçları daha açıkk
şimdi ki hedefim de bu 2-3 hafta sonra da bunu yaptıracağımm
Eki Görüntüle 663546
Eki Görüntüle 672377 Eki Görüntüle 672374 Eki Görüntüle 672375 Eki Görüntüle 672376 Saç Renklerimizin Resimlerini Paylaşalım
Sağol canım, son resimdeki şuanki saç rengim, 2 yıl önce de diğer resimlerdeki gibiydi, uzun ve sağlıklı açık sarı saçlarımı bazıları kaynak sanıyolardı, diyolardı bu renk saçı bu kadar uzatamazsın ben de diyodum ne kaynak ne çıt çıt hiç bişey yok diye saçımı çektiriyodum :)
evet bunu da 2 sene fln kullanırım ama sarıdan vazgeçemem herhalde :) bir ara siyaha boyamıştım kendim ama yok bana fazla yakışmadı, daha çok ten rengine göre seçim yaparsan sana yakışan rengi bulursun diye düşünüyorum ya da kendi saç rengine uygun renkte aralarda çıt çıt da hoş olabilir
evet resimdeki ombre de çok güzel duruyor, olursa sana da yakışır tahminimce, ayrıca saçını ilk boyayacaksan çok uç renkler değil de orta tonlarla başlamanda fayda var derim ben
hımm sende benim gibi değişik değişik renkler denemişsin :) bende ilk boyatmaya başladığımda fındık kabuğu fln denemiştim, bu aralar aklımda naylon çıt çıt lar var bi tutam pembe ya da kırmızı arada kullanırım diye düşünüyorum
:) naylon olması şartıyla alırım renkli çıt çıt, evet resimde eklerim o zaman, buaralar da yeni bigudilerimi merakla bekliyorum saçlarımı sarınca onu da bumpits konusunda paylaşırım
Naylon olması avantajlı değil diye biliyorum hem çabuk karışıyormuş duyduğuma göre ama ben gerçek saç istemediğim için naylon istiyorum zaten öyle bi tutam kırmızı ya da pembe arada kullanırım :)
Sosis bigudi kullanıyorum da bumpitsları da merak ediyorum artık bi gelse yaa :)
evet, bigudiyle beklemek zorunda kalmak sıkıcı bi dezavantaj olsada saçlar yoğun ısıya maruz kalmıyor ya ondan dolayı bana göre bigudi daha iyi, bugünde bumpits larım geldi ama çok kalitesizmiş yaaresimdeki sosis bigudiyle sardığım zamanki halim Eki Görüntüle 674459
resimdeki siz misiniz
mor,mavi renge mi boyattınızchristina nın rengi çok hoş bi o kadar iddalı...kendiniz mi boyuyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?