Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

aa çok güzel olmuuuuş, güle güle kullan
istanbulda mı yaşıyorsun ? ben de istiyorum ama korkuyorum kuaförlerden, hem de bu ufacık şehirde düzgünü yoktur ki bunu yapabilen ((
işlemleri ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin ???

harika saçlar :) sondaki resimdeki çoook güzel, maşallah

Sağol canım, son resimdeki şuanki saç rengim, 2 yıl önce de diğer resimlerdeki gibiydi, uzun ve sağlıklı açık sarı saçlarımı bazıları kaynak sanıyolardı, diyolardı bu renk saçı bu kadar uzatamazsın ben de diyodum ne kaynak ne çıt çıt hiç bişey yok diye saçımı çektiriyodum :)

aman anzar değmesin diyelim o zaman, gerçekten çok sağlıklı görünüyor. kullan artık bıkıncaya dek :)
ben de bi kendime yakışan rengi yaptırsam veya bulsam, paraya acımam ama ...
çıt çıt mı kullansam acaba :44:

evet bunu da 2 sene fln kullanırım ama sarıdan vazgeçemem herhalde :) bir ara siyaha boyamıştım kendim ama yok bana fazla yakışmadı, daha çok ten rengine göre seçim yaparsan sana yakışan rengi bulursun diye düşünüyorum ya da kendi saç rengine uygun renkte aralarda çıt çıt da hoş olabilir

bozma artık bu rengi bence de, herkesin isteyip de ulaşamadığı renk malum bu renkten sonra siyahı düşünemiyorum
tenim beyaz,koyu kestane saçlarım var, tipik renkelr yani, nereye baksan benim tipimde bi sürü kadın var :) tamamen sarı bana gitmez zaten,kaşları da boyamak gerekir, o kadar deyatlı bişey istemiyorum da, şu üstteki ombre tarzı çokl eğeniyorum ben de. çıtçıtla ulaşabilir miyim böyle bi görüntüye, sormam lazım kuaföre...

evet resimdeki ombre de çok güzel duruyor, olursa sana da yakışır tahminimce, ayrıca saçını ilk boyayacaksan çok uç renkler değil de orta tonlarla başlamanda fayda var derim ben

evet resimdeki ombre de çok güzel duruyor, olursa sana da yakışır tahminimce, ayrıca saçını ilk boyayacaksan çok uç renkler değil de orta tonlarla başlamanda fayda var derim ben

yok,ilk değil :) platin sarı,çikolata kahve, karaml kahve gibi renkler kullandım yıllardır. boya aktıkça üstüne boyattım çok değişik doğal renklerim oldu. evet ilk boyatacak olsam tırsardım böyle renklerle başlamaya zaten, haklısın o konuda, sağolasın... evet yakışır beyaz tenliyim, bu renkler iyi duruyor.

hımm sende benim gibi değişik değişik renkler denemişsin :) bende ilk boyatmaya başladığımda fındık kabuğu fln denemiştim, bu aralar aklımda naylon çıt çıt lar var bi tutam pembe ya da kırmızı arada kullanırım diye düşünüyorum

hiç denemek istemediğim renkler var,hürremin saçı gibi mesela, kazara öyle olur maazallah
fındık kabuğunu çok seviyorum ben de,yakışmıştır eminim...
ay pembe çok yakışır o saçlarına, arada takılabilir, güzel bi makyajla ohh misss öyle de eklersin resimlerini, bakarız burdan

:) naylon olması şartıyla alırım renkli çıt çıt, evet resimde eklerim o zaman, buaralar da yeni bigudilerimi merakla bekliyorum saçlarımı sarınca onu da bumpits konusunda paylaşırım

:) naylon olması şartıyla alırım renkli çıt çıt, evet resimde eklerim o zaman, buaralar da yeni bigudilerimi merakla bekliyorum saçlarımı sarınca onu da bumpits konusunda paylaşırım

çıtçıtlar hakkında hiç bilgim yok, naylon olması avantajlı mı yoksa gerçek saç istemediğinden mi :)
hadi bakalım bigudiler de gelsin saçlar şenlensin

Naylon olması avantajlı değil diye biliyorum hem çabuk karışıyormuş duyduğuma göre ama ben gerçek saç istemediğim için naylon istiyorum zaten öyle bi tutam kırmızı ya da pembe arada kullanırım :)
Sosis bigudi kullanıyorum da bumpitsları da merak ediyorum artık bi gelse yaa :)

hmm naylonun kırşması mantıklı ... yani zaten arada ve azcık bi parça kullanıcaksın, gerek yok gerçeğe haklısın...
bigudi maşadan daha mı kolay ? hiç denemedim de...

evet, bigudiyle beklemek zorunda kalmak sıkıcı bi dezavantaj olsada saçlar yoğun ısıya maruz kalmıyor ya ondan dolayı bana göre bigudi daha iyi, bugünde bumpits larım geldi ama çok kalitesizmiş yaa resimdeki sosis bigudiyle sardığım zamanki halim

haklısın sıcağa maruz kalmaması saçı yıpratmaz, o yüzden sağlıklı demek saçların dikkat etmen çok güzel, üşenirim ben olsam...
resim çok hoş yine, sadece sık bi kıvırcık hali var, gerçi parmaklarınla açsan biraz olur, daha doğal durur, ama böyle de güzel,sarının rengi güzelse her şey güzel duruyor
napcaksın şimdi,eski sosislerle devam et bari...

Kızlar 1 ay kadar önce koleston köpük boya kahve ile saçımı boyadım. Daha çok siyaha yakın oldu. Şimdi saçımı açık kumral veya bal köpüğüne çevirmek için nasıl bir yol izlemem lazım ? Kaç numarali boyalar kullanmalıyım ?

resimdeki siz misiniz

mor,mavi renge mi boyattınız christina nın rengi çok hoş bi o kadar iddalı...kendiniz mi boyuyorsunuz peki

Evet lisedeyken boyatmıştım o renkleri tatlı oluyor yani bir genç kız için :)Bir suredır yoktum maalesef amelıyat olmuştum şimdi cevaplayayım sorunuzu ben sarı saçımı tabikide kendim değil kuaförüme boyatıyorum çünkü bir bayan için saç önemli özellikle konu sarı saçsa yanma olabilir evde yaptığında ufak bir hatanda en sağlıklısı kuaför canım :)

Ben sarışın doğdum.Hatta bildiğiniz beyaz doğmuşum.Annem ilk doğduğum gün bebeklerin arasından hemen beni ayırt edebilmiş.
Kaç yok , kirpik yok saç yok.

bakınız anca saç çıkmış bir süre sonra.

Bu zamana kadar sarı dışında her renge girdim sanırım, pembe , mor , kumral , kahverengi , turuncu , bakır , hatta mavi siyah bile yaptım.
Amaa gelin görünki kaş ve kirpikler hala çok sarı.Dipten hep sarı çıktığı için değişik bir görüntü oluyordu tabi

Sonra sıkılıp kısacık kestirdim kendi renginde uzamaya bıraktım.Saçımın tam rengini ne ben ne de kuaförler bilmiyor ve yapamıyorlar.
O yüzden kendi rengim için sadece kendi saçımın uzaması gerekiyordu.
Ara ara yine kırmızımı yapsam yeşilmi olsam diye uçuk fikirler kafamda dolansa da şuan sabit sarışın olarak devam etmekteyim.

bence sarı saç doğal sarışınlara yakışıyor . saçı kumral olup sarıya boyatanlara yakışmıyor . dipten hemen çıkıyor . teni kumral olanlara bal rengini yakıştırıyorum ben . pilatin ve türevleri sarı tene gidiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…