cok teşekkur ederim canım verdiğin cevap için,bakırım cok belirgin değil,hatta fotosunu göstereyim sacımın Eki Görüntüle 647536 bu saça önce küllü bir renk sorup üstüne koyu soru tutar mı diyorsun?
cnm walla saçıının rengine bayıldım bunun üstüne her türlü sarı tutar gibi duruyo yrn bnde saçımın son halini yukleym.
selmlar
bende saçlarımı çok uzun zamandr sarı yapıyorum çokta seviyorum.saç rengimde çok güzel tam istediğim ton sarı.
dorelik yok açık sarı harika
kesinlikle turuncu olur...ben hep yaptm olmaz diye ve hepte aldigim boya buydu sakin yapmayinSaçını loreal'in bu rengiyle boyayan var mı?Yani diplerini.. Dip rengim koyu kumral acaba boyasam turunculuk olur mu Eki Görüntüle 651953
bizimlede paylaşırmısın bzde sarıyua dönmek için uğraşıyoruz fotoğraf yükleyip nasıl başardığını anlatırsan sewiniriz:))
kesinlikle turuncu olur...ben hep yaptm olmaz diye ve hepte aldigim boya buydu sakin yapmayin
ben 1 ay evvel koleston 12.0 kullanmıştım buna çok çok yakın bi ton olmuştu
bunu begendım sanırımmmmmBuda benim saçlarım..
1. fotoğraf flaşlı, ikincisi oda ışığında.
Eki Görüntüle 559770 Eki Görüntüle 559771
bunu begendım sanırımmmmm
bu nedır ya gercekmı buuu :S
bende 17 yasından berı rofle ve tonajlarını yaptırdım en son ust uste dumduz sarıya benzediği için hazıran ayında cıkolata kahveye boyattım
ılkb ı kac gun olaıblır ama sonra kustu turuncu gıbı oldu bır daha boyattım 10 gun ıcınde saclrımı omzumda kestırdım basta hosuma gıttı ama o eskı havam kalmadı
gelın olurken rofle ıstedım donduremedıler eylul ayında bır daha cıkolata kahve boyandı
sarıya nazaran yuz makyajımı daha net ortaya cıkarıyor du evdeykende ıyı hıssedıyordum ancak dısarı cıkıp dondugumde ozguvenımı kaybetmek uzere oldugumu dusundum
artık yeterınce bekledım ve bu aksam rofle yaptırıcam
ancak nasıl yaptırayım dıye dusunuyorum :S
sımdı emınım 9 aydan sonra sarısın olmakta benı zorlucak ama bakalım eskı resımlere bakıyorum sımdıkı halımı kıyaslıyorum okey olabılır karamele dondu suan saclarım ama kesınlıkle sarı dıyorum
neyse bu renklerı begendım cok
ay ben mumkun degıl kendım halledemem o kadar cesur degılım sac bu yanı fecı takarımYukardaki saç benim saçımo rengi nasıl eldettiğimi anlatabilirim. Ben 3 yıl önce sarışındım sonra sıkılıp çikolata kahveye boyadım. Aktı iğrenç oldu güneşe çıktığımda turuncular parlıyordu aradan. Geri sarıya döndüm nasıl döndüm.. İlk önce normal loreal'in sarısıyla boyadım. 1 ay sonra falan yine tüm saçımı sarıya boyadım bu aralarda yoğun bakım tabi maskeler falan. Daha sonra sarı oldu saçım ama bal köpüğü modası başladı bal köpüğüne boyadım. 6-7 ay öyle kullandım daha sonra koleston 11.1 ile tüm saçımı boyadım 2-3 hafta sonra bir daha boyadım böyle oldu :) Ama artık dip boyamı loreal excellence sarı ile yapıyorum.
Eki Görüntüle 656467 eski platinli güzel sarı saçlarım artık yoklaarEki Görüntüle 656469 buda yeni hürrem çakması saçlarım
sarı daha guzelmıs tabıkı hurremde ıyıde ten rengı yuz goz tıpıylede cok alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?