angelche ,
7.1 küllü kumral ile istediğiniz rengi elde edebileceğinizi düşünüyorum Eki Görüntüle 523462
Her ne kadar siyah ve kızıl saç tutkum olsa da sarıda da beğendiğim ve ileride uygulamayı düşündüğüm tonlar var.
hiç şüphesiz sarı saç her zaman dikkat çekerve asla modası geçmez.şimdi sarı saçlarımızı ve beğendiğimiz sarıları paylaşalım mı ?
ilk paylaşımlar benden
Eki Görüntüle 522399
Eki Görüntüle 522401
Eki Görüntüle 522402
Eki Görüntüle 522403
size yardımcı olmak adına kendi saçlarımın resimlerini paylaşıyorum, beğenirseniz renk tonunu rahatça uygulayabilirsiniz...Eki Görüntüle 547091 Eki Görüntüle 547092 Eki Görüntüle 547093 Eki Görüntüle 547094 Eki Görüntüle 547097
evet bunu da 2 sene fln kullanırım ama sarıdan vazgeçemem herhalde :) bir ara siyaha boyamıştım kendim ama yok bana fazla yakışmadı, daha çok ten rengine göre seçim yaparsan sana yakışan rengi bulursun diye düşünüyorum ya da kendi saç rengine uygun renkte aralarda çıt çıt da hoş olabilir
mrb gülşah saraçogluda bunu ve ve koleston yogun renk açıcı karıştırıp boyuyormuş saçını çok güzel bir sarı onunkide bu ikisini karıştırırarak denedinizmi hiç ve kaç dk bekletiyorsunuz
Bu renk kullanan arkadaslar varsa yardim edermisiniz lutfen cok begeniyorum bu rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?