Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

arkadaşlar merhaba derin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum Saçımı ben bu sene ilk kez boyadım ve gerçekten dedikleri gibiymiş ya insan bir kere boyamayagörsün her rengi yapmak istiyo. Kendine hakim olamayan benim gibi tipler de yapıyo
Arkadaşlar benim doğal saçım 7.11 çok çok küllü orta kumral ama resmen gri diyebilirim Ve ben bu sene ilk 3.0 sonra kendim biraz açıp 5 tonlarında kızıllara boyadım. 7 ay falan kızıl kullandım sonra çevreden gelen tenime yakışmadığı iddialarına karşı 8.0 e boyattım. Ama kızıldan 8.0e geçemedi tabiki kuaför, saçımda çok fazla turuncu yansımalar var. bana klasik kuaför martavallarını okudu, yıkadıkça akar dedi. Yıkadıkça saç 9a doğru gitmeye başladı ama o turunculuk hiç geçmedi. Ve 1 ay geçti, sarışınlık harika gerçekten ama ben bu değilim ne yazık ki. Bunu ben değil 1 ay bile olmadan dipten gelen kumral saçlarım haykırıyor Kendi rengime dönmek istiyorum kızlar. Bana yardım etmelisiniz market boyalarıyla olacak gibi değil zaten 7.11 yok. Kuaför boyası hiç kullanmadım evde oksidan falan nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bir de turuncu yansımalardan kurtulmam lazım. Sonra saçlarımı kendi haline bırakıp uzuuun bir süre bir daha boya sürmemeyi planlıyorum. Evet, işte durum bu Nasıl yapmalıyım?

merhaba kızlar ben de geldim. ben de orjinal sarışınım. ama saçlarımın aralarında renkler farklı ne denıyor ona gölge mi röfle mi öyle duruyor aralarda açık sarılar var ton farklılıkları var.ben hayatımda hiç boyatmadım saçımı ama yaşlandıkça koyulasır mı bilmiyorum bebekken beyazımsı sarıymış kafam ak kafa dıyomuş babannem bana

Kızlar Yok mu soruma cevap verecek bi hatun kişi!
saçlarımı sarı yapcam ama elime eugene açıcı var yıpratmadığını söyldikleri için aldım şimdi sorum şu

saçlarımı açtıktan sonra yıkadım ve hemen boyama işleminini yaptım saçlarım yanar mı ya da kopar mı kızlar lütfen bi cevap verin

yok canım kopmaz bişey olmaz ilk oreal kullanımınsa zaten saçn yıpranmamştr. boyayıda yarm saatten fazla bekletme sen nolr nolmz die.

sağol canım cevap verdiğin için şuan açtım saç rengimi ve yarın veya pazartesi günü boyamayı düşünüyorum :)

ne demek canım :) ne renk boyucaksn. şuan saçın çok turuncuysa önce pigmentasyon yap küllü renge çeviriceksen daha kalıcı olr rengn

Koleston 12.0'ı sevmeyen bir tek ben miyim acaba...
Orijinali küllü açık kumral olan, sarı parıldamalı saçıma uyguladım ve sonuç tam bir fiyasko! Yeşil, turuncu, sarı; ne renk istersen var. Sanırsın normal boya değil de açıcı!

Ben bunu nasıl düzeltirim? Küllü kullanırsam yeşil olacak, biliyorum; çünkü zaten hafif yeşilliği de var ve orijinal saçım da küllü. Aynı boyadan kullansam yoluna girer mi, daha korkunç mu olur acaba?

(Not: Aslında bu kadar da yeşil değil; telefonun acizliği o. Saçım da yıpranmış değil; oldukça iyi, yumuşacık ama kıvırcık olduğu ve boyadan sonra fazlaca tarandığı için birkaç gün böyle olacak; yani yeni boya kullanmamın mahsuru yok.)

Son düzenleme:
bende merak ettim o tonu nasıl elde ettin .birde kızlar kendi sarı saçlarımızı paylaşıp fikir versek ben ist avrupa yakasında iyi röfle yapan biyer arıyorum tam istedigim sarı tutturamıyorlar bebek sarısı istiyorum canlı tamda platin kadar beyaz olmayacak ama genelde yumurta sarısı gibi yapıyorlar bu kadar zormu istedigim rengi tutturmak :/

canım o resimdeki sondaki saç rengin çok güzel nerede boyattın yada kendinmi boyuyorsun?birde uyguladıgın özel bakım varsa paylaşırmısın

karıştırarak denemedim ama 5 gün ara ile denedim sonuca yakın bi foto paylaşırım.50 dakika 12.0 çok açık doğal sarı.35 dakika yoğun renk açıcı bekletttim[/QUOTE]

canım resim ekleyebilrmisin

Kızlar buğday tenliyim ama öyle çok koyu değilim ve şuan saçlarım küllü sarı fakat ben altın sarısı istiyorum sizce nasıl olur be neyle yapabilirim ???Saç rengim aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…