- 25 Haziran 2014
- 129
- 76
- 298
Canım o 8.0 numara açık kumral ancak çok zor elde edilen bir renk. Çünkü saçların kumral sanıyorum, bayağı açmak gerekiyor saçı. Koleston 12.0 ile boyamıştım ve turuncu olmuştu saçlarım. Zamanla 11.0, 10.0 derken saçım küllü sarıya döndü. Ancak bir hata yapıp küllü bir renge boyarsan da yeşillenme oluyor saçında. Hem turuncu hem de yeşil yani, biri diğerini yok etmiyor dedikleri gibi. O nedenle bu işi kuaförde yaptır mutlaka, saçlarım çok yıprandı. Çok gürdü saçlarım, asla eskisi gibi olmayacak. Ancak saçların sarı olduğu zaman garnier 8.0 ile çok rahat bu renge ulaşırsın. İyi bir kuaför de yapabilir.Bu renk kullanan arkadaslar varsa yardim edermisiniz lutfen cok begeniyorum bu rengi.
Canım o 8.0 numara açık kumral ancak çok zor elde edilen bir renk. Çünkü saçların kumral sanıyorum, bayağı açmak gerekiyor saçı. Koleston 12.0 ile boyamıştım ve turuncu olmuştu saçlarım. Zamanla 11.0, 10.0 derken saçım küllü sarıya döndü. Ancak bir hata yapıp küllü bir renge boyarsan da yeşillenme oluyor saçında. Hem turuncu hem de yeşil yani, biri diğerini yok etmiyor dedikleri gibi. O nedenle bu işi kuaförde yaptır mutlaka, saçlarım çok yıprandı. Çok gürdü saçlarım, asla eskisi gibi olmayacak. Ancak saçların sarı olduğu zaman garnier 8.0 ile çok rahat bu renge ulaşırsın. İyi bir kuaför de yapabilir.
daha önce 1 kere kullanmıştım bu boyayı 901s rengini ultra açıcılı olan diplerimi turuncu yapmıştı ama altları çok güzeldi,tekrardan bu boyayı kullanmaya karar verdim netten araştırdım sanırım 911 rengini kullanacağım saçlarım platin sarısı biraz koyulaştırmak istiyorum palette saçlarımı çok yıprattı zaten kısa toparlamaya çalışıyorum bi daha da palette kullanmayacağım netten alıp bu boyadan kullanmayı düşünüyorummerhaba kızlar ben majiblond serisini merak ediyorum bilen var mı ?
canım uzun zamandır koleston 11.1 kullandım saçlarımı çok kuruttu bu boya.
yeri geliyor yeşillenmede yapıyor .buda hiç sevmediğim bir konu biraz dinlensin dedim açık küllü kumral yaptım kahretsin yine yeşil saçım
küllü kullanma sebebim normal olan renklerde turuncu yapması
artık farklı bir boyanın sarısını kullanmak istiyorum.tavsiye ettiğiniz bir marka varsa paylaşırmısınız lütfen
mrb , bende yaklasik bir ay evvel bu boyayi kullandim renk ii fakat cok yiprattigi kesin, ben koleston vanilya sarisi deneme niyetindeyim memnun kalirsam tavsiye ederimcanım uzun zamandır koleston 11.1 kullandım saçlarımı çok kuruttu bu boya.
yeri geliyor yeşillenmede yapıyor .buda hiç sevmediğim bir konu biraz dinlensin dedim açık küllü kumral yaptım kahretsin yine yeşil saçım
küllü kullanma sebebim normal olan renklerde turuncu yapması
artık farklı bir boyanın sarısını kullanmak istiyorum.tavsiye ettiğiniz bir marka varsa paylaşırmısınız lütfen
sağol tatlım ben turunculuğu olan bir renk değil demi küllü gbidaha önce 1 kere kullanmıştım bu boyayı 901s rengini ultra açıcılı olan diplerimi turuncu yapmıştı ama altları çok güzeldi,tekrardan bu boyayı kullanmaya karar verdim netten araştırdım sanırım 911 rengini kullanacağım saçlarım platin sarısı biraz koyulaştırmak istiyorum palette saçlarımı çok yıprattı zaten kısa toparlamaya çalışıyorum bi daha da palette kullanmayacağım netten alıp bu boyadan kullanmayı düşünüyorum
sacım acık kural ama ben uclarına dogru daha acık sarı olsun ıstıyorum koleston cok acık dogal sarısına boyasam bebek sarısına yakın bı renk elde edebılırmıyımCanım o 8.0 numara açık kumral ancak çok zor elde edilen bir renk. Çünkü saçların kumral sanıyorum, bayağı açmak gerekiyor saçı. Koleston 12.0 ile boyamıştım ve turuncu olmuştu saçlarım. Zamanla 11.0, 10.0 derken saçım küllü sarıya döndü. Ancak bir hata yapıp küllü bir renge boyarsan da yeşillenme oluyor saçında. Hem turuncu hem de yeşil yani, biri diğerini yok etmiyor dedikleri gibi. O nedenle bu işi kuaförde yaptır mutlaka, saçlarım çok yıprandı. Çok gürdü saçlarım, asla eskisi gibi olmayacak. Ancak saçların sarı olduğu zaman garnier 8.0 ile çok rahat bu renge ulaşırsın. İyi bir kuaför de yapabilir.
Aynen canım ama ben yoğun küllüsünü kullanacağım çok küllü olmasın dersen 901 renginide kullanabilirsin ama dikkat et sonunda s olan grubu ultra açıcılı olan kolay gelsin canımsağol tatlım ben turunculuğu olan bir renk değil demi küllü gbi
canım koleston 12.0 ile boyadım ve doğal kumral olan saçım acayip turuncu yansımalı bir renge dönüştü. zamanla boya saçtaki pigmentleri yok ediyor ve turunculuk olmuyor. eğer uzun süredir boyuyorsan saçını turunculuk olmaz. ama doğal saçta bu kadar açık renklere birden geçersen mutlaka turuncu oluyor. bi de pigmentler azalınca asla eskisi gibi canlı ve doğal bir kumral elde edemiyorsun. hep yeşillenme oluyor. yani bence hiç boyama. boyayacaksan bile bi uzmana git.sacım acık kural ama ben uclarına dogru daha acık sarı olsun ıstıyorum koleston cok acık dogal sarısına boyasam bebek sarısına yakın bı renk elde edebılırmıyım
Merhabalar. dip altın karamel uçlar ombre sarı olan saçımı komple vanilya sarısı var kolleston onla boyasam nasıl bi renk olur bilen deneyen var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?