Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar Toplansın!

cameliee bende esmer ten simsiyah saç arasında meçe bayılıyorum hatta simsiyah röfle yaptırmak istedim platin saçıma kabul etmediler siyah yaparsak saç yanar diye. bence denemelisin değişiklik iyidir.

benimki küllü hafif sırıtmayan yumuşak bi ton.hadisenin eski rengi..
hatta burcu güneşin haydarpaşa garında çektiği bi klibi var..onun rengi :))

Biliyorum canım ben de gördüm ama platin renkleri yoktu benim istediğim bundan;
Eki Görüntüle 1206337

evet şimdi nette bakarken gördüm alışverişe çıktığımda bir daha bakayım acayip bir kozmetikçim var adam her türlü marka ve rengi bulunduruyor ama tek sorun sana dükkanda hiç yardımcı olmuyor gördün gördün durumu oluyor.

Hahah bak bakalım var mı Umarım palette 10.2 platin sarısı istediğim gibi olur. Eğer baktım oldu daha beyaz yapmak için bir daha aynı renk ile boyarım üzerine.

benimki küllü hafif sırıtmayan yumuşak bi ton.hadisenin eski rengi..
hatta burcu güneşin haydarpaşa garında çektiği bi klibi var..onun rengi :))

küllü tonları bende çok seviyorum her boyamada kesin küllü olsun diye küllü bir ton karışıma ekliyorum. çocukkende hep gri saçım olsun derdim büyüdüm beyaz diyorum.

Hahah bak bakalım var mı Umarım palette 10.2 platin sarısı istediğim gibi olur. Eğer baktım oldu daha beyaz yapmak için bir daha aynı renk ile boyarım üzerine.

bende boyamak istiyorum saçımı syoss 9.5 almıştım en son ama niyeyse kısmet olupta boyayamadım. kuaför arkadaşımda ona sakın boyama kızartır saçını dedi. :26:
colormax boyayı hiç duydunuz mu nette colormax tüp boya 000 - naturel açıcı gördüm ama beyaz yapar mı bilemedim.

Yok canım ya hiç duymadım..:44:

Loreal hiç kullanmadım.. Preference platinium serisi varmış ama o da türkiye de yokmuş.. Çok istiyordum ondan almak

Online alışveriş sitelerinde satılıyor canım benim Türkiye'ye kargoda yapıyorlar ebay de var amazon dada. Kargo parasıda almıyorlardı sanırım bir bak istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar birazcık diplerim geldi çok az bir şey ama yarın ilk palette nin yoğun renk açıcısı ile diplerimi yaptıktan sonra ki gün de 10.2 platin sarısı ile boyayacağım. Haber vereyim dedim

Kızlar saç diplerimi palette deluxe yoğun renk açıcısı ile açtım işte sonuç! Daha sonrada 10.2 platin sarısı uygulayacağım onu henüz yapmadım...

Açmadan önce nerekti sacın kendin açtıysan harika olmuş bayıldım güle güle kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar saç diplerimi palette deluxe yoğun renk açıcısı ile açtım işte sonuç! Daha sonrada 10.2 platin sarısı uygulayacağım onu henüz yapmadım...
Eki Görüntüle 1208159

süper olmuş valla kuaförler bike böyle yapamıyor tebrikler ya senden cesaret aldım ben by hafta sacımı boyucam ama platin için cesaretim yok küllü sarı inşş :) devamını bekliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…