- Konu Sahibi evelynraven
-
süper olmuş valla kuaförler bike böyle yapamıyor tebrikler ya senden cesaret aldım ben by hafta sacımı boyucam ama platin için cesaretim yok küllü sarı inşş :) devamını bekliyorummmmmm
Açmadan önce nerekti sacın kendin açtıysan harika olmuş bayıldım güle güle kullan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım öyle oldu.. Palette bir harika! Reklam da yapayım
Bu acma isleminin ustune kesin fildisi, platin sari gibi tonlar kesin tutuyor sana da cok yakışıcak.
Kızlar saç diplerimi palette deluxe yoğun renk açıcısı ile açtım işte sonuç! Daha sonrada 10.2 platin sarısı uygulayacağım onu henüz yapmadım...
Eki Görüntüle 1208159
taanriiim bayildim bence boya moya hic yipratmadan toner kullan yahu
taanriiim bayildim bence boya moya hic yipratmadan toner kullan yahu
hangi markanın tonerini öneriyorsunuz.
Kızlar saç diplerimi palette deluxe yoğun renk açıcısı ile açtım işte sonuç! Daha sonrada 10.2 platin sarısı uygulayacağım onu henüz yapmadım...
Eki Görüntüle 1208159
Bunun üzerine boya uygulama sakın, yeterince açılmış. Cila yapmanı tavsiye ederim.
Canım bir de konu dışı ama senin gothic tarzla ilgili bir konun vardı noldu ona?
Canım evet o hesabı kullanmıyorum ben bu yenisi..
Anladım canım o zaman yöneticilere söyle kapatsınlar eski hesabını, farkedilirse eğer ikinci üyelikten bu hesabın kapanabilir.
Kızlaaar 10.2 platin sarısı güzelim saçlarımı böyle yaptı! Bir daha kesinlikle bu boyayı kullanmayacağım.. Açıcı ile açıp sonradan 10.1 açık küllü sarı uygulayacağım olur mu sizce yine palette nin.. ?? Bu bana ders oldu depresyona girdim
Eki Görüntüle 1212458
depresyona girme niye depresyona giriyorsun canım benim kuruyunca bir iki yıkama sonrası renkte tam oturur.
Boyamadan önceki halimi biliyorsun resim koymuştum. Ondan daha koyu olduTamam tatlı bir ton ama benim istediğim böyle değil söylemiştim. Artık şöyle 1 ay filan geçince saçımı komple açıp sonrasında ise 10.1 açık küllü sarı uygulayacağım. İlla de beyaz sarı
biliyorum canım sanki platin sarı değil küllü sarı gibi olmuş açıcıyla daha hoştu sanki ama bu tonda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?