Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar Toplansın!

istediğimiz ton olacak ama ne zaman bende merakla bekliyorum zaten diplerimde fena geldi utanç tablosu içindeyim.

Ooo çok beğendim yaa az kalmış istediğin renge Bir de bir şey soracağım dip demişken. Şimdi her ay dip çıktığında ilk açıcı ile dipleri açıp sonra üzerine palette 10.1 açık küllü sarı mı uygulamak gerekiyor ki?:44:

açıcıyı uyguladıktan sonra ben syoss 9.5 küllü sarıyı uygulamıştım en son. palette boyaları benim saçımda tutmuyor bu yüzden onu kullanmıyorum ama garnier 111 gümüş sarıda acayip bir şey yapıyor beyaza yakın gri yansımalı gibi bir şey. ben de açıcı alacam da ne alsam karar veremedim loreal platifiz çok iyiymiş kuaför öyle dedi (sanırım her kuaför gibi lorealci ) ama 500gr ben ne yapacam onu bilemedim palette mi alsam yoksa natural beyaz açıcı mı alsam onu düşünüyorum.

Bu loreal kozmetikçiler de var mıdır gratis filan? Yoksa kuaförlerde mi var? Koleston açıcı denedin mi? Ben koleston hiç denemedim. Palette ile gittim.

Bu loreal kozmetikçiler de var mıdır gratis filan? Yoksa kuaförlerde mi var? Koleston açıcı denedin mi? Ben koleston hiç denemedim. Palette ile gittim.

geçen gün bahsettiğim kozmetikçide yoktu çok ilginç lorealci değil sanırım platin serisi de yoktu. buradaki kuaförde de yok bana netten getirt dedi ama ona da güvenemiyorum ki. ben de hep palette ile açtım saçımı koleston hiç kullanmadım. nevacolor açıcısını kullandım saçım mahvoldu kendi saçımı koyulttu nerdeyse. ben de açıcı karar veremeyince dibim geldi de geldi.

Palette al gitsin :26:

Bunun aynisini getitirdim kardesimin kiz arkadasi amerikadaydi ona aldirttim sonuc sahane oldu simdi oglumu uyutuyorum uyusunda fotosunu cekerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay çok merak ettim nazarlar değmeden sevgili annesini üzmeden uyur umarım ona öpücükler

bu saçların uçlarına yoğun yeşil, mavi ya da fuşya yapsam nasıl olur tabi bugün dibi açtığımda elimde kalmazsa saçlarım

bu saçların uçlarına yoğun yeşil, mavi ya da fuşya yapsam nasıl olur tabi bugün dibi açtığımda elimde kalmazsa saçlarım

Bir aralar ben de saçımın bir bölümüne pembe sprey boya ile geçici yapmıştım güzel olmuştu. Manic panic diyorlar çok duyuyorum ama maalesef o da netten satılıyormuş. Onun gibi boyalar yok mu ki acaba kozmetikçilerde hiç araştırmadım.

bende onu istiyordum da netten getirtme olayını sevmiyorum. selective boyasına oksidasyon yerine başka bir şey koyuyormuşsun o da manic panic gibi su bazlı oluyormuş jeans color duydum bende ama onda yoğun yeşil yok. bende saç tebeşiri kullanıyorum arada ama denize giderken de rengarenk olmak istiyorum su da tebeşir akıp gidiyor.

Aaa merakla bekliyoruumm!!

ay çok merak ettim nazarlar değmeden sevgili annesini üzmeden uyur umarım ona öpücükler

kızlar ben hem güzellik uzmanıyım hem kuaför öğretmeniyim hem makyözüm hemde süs delisiyim sizin gibi platin manyağıyım hatta beyaza doğru emin adımlarla ilerliorum normalde açık kumralım ama oldum olası sarı manyaklığı war bende hamilelikte dipler iğrenç olcak die boyadım koyuya o 9 ay bana zehir oldu şimdi yine geçtim platine zor oldu ama zeminde koyu renk olunca bu konu hakkında araştırmadığım şey yok yani telefondan topluca alıntı yapılmıyor bilgisayardan yaptım o yüzden şimdide telden saç rengimi we kullandığım ürünü atcam ayrıcaaa manic panic iğrenç hiç işe yaramıyo boşa para wermeyin ben yurtdışına gittikçe alıyorum yada gettryorum

Tüm güzel şeyler hep uzak olur zaten net olayını ben de sevmem hiç güven vermiyor..Kendi ellerimle almalıyım bir şeyi

Çok heyecanlandım şimdiiii! Biz de beyaz biz de beyazzz... Yardııımm neler yapmalıyız hemen bilgilendir bizi

en sondaki tonerim yeni aldim cokta memnunum dogum yapali 8 ay oldu 5 ay once boyattim 5 ayda bu saci platine cewrdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…