Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar Toplansın!

Kesinlikle katılıyorum.. Ne varsa yurt dışında zaten, bu sinir bozucu.. Toner nereden alabilirim ? Önerin var mı?

yok malesef cnm benim kardeşimin çok yabancı kız arkadaşı war ya onlar türkiyeye kardeşime geldiklerinde gettitryorum yada biz eşimle tatillerimizde yurt dışı yaparsak depoluyorum netten gettrmmem asla sewmiorum güwenmiyorum çünkü

Anladım.. Evet internetten alışveriş hiç güvenli değil cidden.

Anladım.. Evet internetten alışveriş hiç güvenli değil cidden.

Aslinda sen bendende sarisin baktimda dogal haline ben kumraldan olduysam sen koyu sari sacinla haydi haydi olursun dogru kuaforu bulmak we dogru urunler onemli olan iste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Katılıyorum.. Ben yoğun renk açıcısı ile açıp palette nin üzerine de 10.1 açık küllü sarısını uygulayacağım.. Merak ediyorum nasıl olacağını..Acaba bu işlemi yaptıktan sonra tekrar açıcı ile açmak doğru olur mu ki beyaz yapmak için?

Çok heyecanlandım şimdiiii! Biz de beyaz biz de beyazzz... Yardııımm neler yapmalıyız hemen bilgilendir bizi

Eki Görüntüle 1214566 Eki Görüntüle 1214567

Dip durusu burda renk daha net sanki

çok güzel olmuş bayıldım diplerin aynen istediğim gibi keşke bizde yurtdışında yaşıyor olsaydık

Cnm ben bi sana soyle bi tawsiyede bulunuym ilk boolll miktarda acici orial al ama bol diorum dikkatini cekeyim ne kadar bol surersen o kadar basarili acim tonu alirsin bolca sur aciciyi 30 lukla girmen lazim biraz sac derin yanabilir ama cok dikkatli olman lazim sac kopuma kadar gider cunku ben buni prof biri olarak kolayca soyluyorum ama sen bu kadar kolay algilama cidden cok dikkat etmen gerekir cok yoksa kisacik kestrmek zorunda kalirsin her neyse dikkat ettigin taktrde sorun yok komple saclarini o sekil bi ac sonra hic bisey uygulama sacina bakim yapabilirsin 3 gun filan bekleyince bi daha ayni sekilde acim yap zaten sacin en maksimum acilacagi kadar acilir sonrada tonerin olsa uygula diicem ama yapcak bisey yok o yuzden yine turkiyedeki en iyilrden palette war aynen onu uygula baya bi silwer ton yakalarsin oda yikadikca atar beyaza donuk bi ton olur senin once zemin acimi yapman lazim cnm ama bikmadan bir daha yaziyorum cook dikkat etmen lazim

Kesinlikle katılıyorum.. Ne varsa yurt dışında zaten, bu sinir bozucu.. Toner nereden alabilirim ? Önerin var mı?

toneri bende okumuştum yabancı sitelerde. şuan bir kardeşim olmadığına ya da yabancı sevgili edinmediğime çok pişman oldum. sanırım beyaz saç tutkusu olan insanlarda netten alışverişe güven duygusu olmuyor. istediğim saç için gitmediğim kuaför kalmadı bulunduğum yerde ama kimse yapamayacağını hatta öyle bir renk olmadığını söyleyip durdurlar nette gösterdiğimde de türkiye de bunu yapan yoktur dediler. biri ben yaparım dedi saçıma açıcı sürüp sürüp durdu fildişi gözüken saçımı sararttı o günden beri hiç kuaföre saçımı elletmeye cesaret edemedim.

Eveet ben de bir aralar öyle düşünüyordum.. Çok dikkat isteyen iş gerçekten.. Şu an saçlarım bu renk;
Eki Görüntüle 1214605

Nasil oyle bi renk yok ya inan ben gordum yurtdisinda zenci ya kadin zenci warmi otesi kalin telli kiwircik simsiyah saci bildigin bembeyaz yaaa kafayi yedim gittim sordum dedim bole bole guldu filan toner sayesinde elde ediomus tabi acici markalari falan saydi hepsini anlamamadim yani tonersiz olmuyo cnm

Eveet ben de bir aralar öyle düşünüyordum.. Çok dikkat isteyen iş gerçekten.. Şu an saçlarım bu renk;
Eki Görüntüle 1214605

Baya yol kat etmissin cnm bence acim yap bu saca cok dikkat ederek sonra bayaaaa bayaa acildiktan sonra bi acim daha sonrada pallette yap olur gibi gelio suan bile baya acik islakken bu tonsa kuruyunca biraz daha acilir

Evet en iyisi o şekilde yapmak herhalde.

Eki Görüntüle 1214612

sizin bilgilerinizden tecrübe almak beni de çok mutlu eder sizce bu saç daha da beyaz olmaz mı buradaki kuaförlere kalsa olmazmış. şuan idolümsünüz

Bende sarışınım yıllardır ama soğuk sarı tonlarını sevmiyorum. Sıcak sarı tonlarından yanayım. Nevacolor 10.3le boyuyorum çok tatlı bal rengi bir sarı oluyor.

Bir şeyi merak ettim konu sahibesi beni yanlış anlama ama, madem doğal sarışınsın neden saçlarını boyuyorsun ki?

Sarı saçı ne kadar sevsem de doğal olmayınca güzel olmuyor bence, doğal bir ton tutturabilmek de herkesin harcı değil malesef zaten kuaförlere hiç güvenmiyorum Saçları açık kumral falan olanlar saç açıcı spreyleri denesinler bence hem boyamamış hem de doğal bir renk elde etmiş olursunuz :)

Bir de toner tam olarak ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…