- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi evelynraven
-
Kesinlikle katılıyorum.. Ne varsa yurt dışında zaten, bu sinir bozucu.. Toner nereden alabilirim ? Önerin var mı?
yok malesef cnm benim kardeşimin çok yabancı kız arkadaşı war ya onlar türkiyeye kardeşime geldiklerinde gettitryorum yada biz eşimle tatillerimizde yurt dışı yaparsak depoluyorum netten gettrmmem asla sewmiorum güwenmiyorum çünkü
Anladım.. Evet internetten alışveriş hiç güvenli değil cidden.
Aslinda sen bendende sarisin baktimda dogal haline ben kumraldan olduysam sen koyu sari sacinla haydi haydi olursun dogru kuaforu bulmak we dogru urunler onemli olan iste
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben hem güzellik uzmanıyım hem kuaför öğretmeniyim hem makyözüm hemde süs delisiyimsizin gibi platin manyağıyım hatta beyaza doğru emin adımlarla ilerliorum normalde açık kumralım ama oldum olası sarı manyaklığı war bende hamilelikte dipler iğrenç olcak die boyadım koyuya o 9 ay bana zehir oldu şimdi yine geçtim platine zor oldu ama zeminde koyu renk olunca bu konu hakkında araştırmadığım şey yok yani telefondan topluca alıntı yapılmıyor bilgisayardan yaptım o yüzden şimdide telden saç rengimi we kullandığım ürünü atcam ayrıcaaa manic panic iğrenç hiç işe yaramıyo boşa para wermeyin ben yurtdışına gittikçe alıyorum yada gettryorum
Çok heyecanlandım şimdiiii! Biz de beyaz biz de beyazzz... Yardııımm neler yapmalıyız hemen bilgilendir bizi
Eki Görüntüle 1214566 Eki Görüntüle 1214567
Dip durusu burda renk daha net sanki
çok güzel olmuş bayıldım diplerin aynen istediğim gibi keşke bizde yurtdışında yaşıyor olsaydık
Katılıyorum.. Ben yoğun renk açıcısı ile açıp palette nin üzerine de 10.1 açık küllü sarısını uygulayacağım.. Merak ediyorum nasıl olacağını..Acaba bu işlemi yaptıktan sonra tekrar açıcı ile açmak doğru olur mu ki beyaz yapmak için?
Kesinlikle katılıyorum.. Ne varsa yurt dışında zaten, bu sinir bozucu.. Toner nereden alabilirim ? Önerin var mı?
yok malesef cnm benim kardeşimin çok yabancı kız arkadaşı war ya onlar türkiyeye kardeşime geldiklerinde gettitryorum yada biz eşimle tatillerimizde yurt dışı yaparsak depoluyorum netten gettrmmem asla sewmiorum güwenmiyorum çünkü
Aslinda sen bendende sarisin baktimda dogal haline ben kumraldan olduysam sen koyu sari sacinla haydi haydi olursun dogru kuaforu bulmak we dogru urunler onemli olan iste
Eki Görüntüle 1214566 Eki Görüntüle 1214567
Dip durusu burda renk daha net sanki
çok güzel olmuş bayıldım diplerin aynen istediğim gibi keşke bizde yurtdışında yaşıyor olsaydık
Yada keske bunlar turkiyede olsaydi walla gobegim catliyo elde etmek gibi cocuk gibi sewiniyorum sonra
Cnm ben bi sana soyle bi tawsiyede bulunuym ilk boolll miktarda acici orial al ama bol diorum dikkatini cekeyim ne kadar bol surersen o kadar basarili acim tonu alirsin bolca sur aciciyi 30 lukla girmen lazim biraz sac derin yanabilir ama cok dikkatli olman lazim sac kopuma kadar gider cunku ben buni prof biri olarak kolayca soyluyorum ama sen bu kadar kolay algilama cidden cok dikkat etmen gerekir cok yoksa kisacik kestrmek zorunda kalirsin her neyse dikkat ettigin taktrde sorun yok komple saclarini o sekil bi ac sonra hic bisey uygulama sacina bakim yapabilirsin 3 gun filan bekleyince bi daha ayni sekilde acim yap zaten sacin en maksimum acilacagi kadar acilir sonrada tonerin olsa uygula diicem ama yapcak bisey yok o yuzden yine turkiyedeki en iyilrden palette war aynen onu uygula baya bi silwer ton yakalarsin oda yikadikca atar beyaza donuk bi ton olur senin once zemin acimi yapman lazim cnm ama bikmadan bir daha yaziyorum cook dikkat etmen lazim
toneri bende okumuştum yabancı sitelerde. şuan bir kardeşim olmadığına ya da yabancı sevgili edinmediğime çok pişman oldum. sanırım beyaz saç tutkusu olan insanlarda netten alışverişe güven duygusu olmuyor.istediğim saç için gitmediğim kuaför kalmadı bulunduğum yerde ama kimse yapamayacağını hatta öyle bir renk olmadığını söyleyip durdurlar nette gösterdiğimde de türkiye de bunu yapan yoktur dediler. biri ben yaparım dedi saçıma açıcı sürüp sürüp durdu fildişi gözüken saçımı sararttı o günden beri hiç kuaföre saçımı elletmeye cesaret edemedim.
Cnm ben bi sana soyle bi tawsiyede bulunuym ilk boolll miktarda acici orial al ama bol diorum dikkatini cekeyim ne kadar bol surersen o kadar basarili acim tonu alirsin bolca sur aciciyi 30 lukla girmen lazim biraz sac derin yanabilir ama cok dikkatli olman lazim sac kopuma kadar gider cunku ben buni prof biri olarak kolayca soyluyorum ama sen bu kadar kolay algilama cidden cok dikkat etmen gerekir cok yoksa kisacik kestrmek zorunda kalirsin her neyse dikkat ettigin taktrde sorun yok komple saclarini o sekil bi ac sonra hic bisey uygulama sacina bakim yapabilirsin 3 gun filan bekleyince bi daha ayni sekilde acim yap zaten sacin en maksimum acilacagi kadar acilir sonrada tonerin olsa uygula diicem ama yapcak bisey yok o yuzden yine turkiyedeki en iyilrden palette war aynen onu uygula baya bi silwer ton yakalarsin oda yikadikca atar beyaza donuk bi ton olur senin once zemin acimi yapman lazim cnm ama bikmadan bir daha yaziyorum cook dikkat etmen lazim
Yada keske bunlar turkiyede olsaydi walla gobegim catliyo elde etmek gibi cocuk gibi sewiniyorum sonra
önerdiğiniz bir açıcı var mı? türkiye nedense kahve tonlarını taşır tek o tonları barındırsın diye bir düşünüş var sanırım. zaten Marmaris de nötr diye bir boya vardı beyazdı hepsini ben aldım ama sonra onun parlatıcı olduğunu öğrendim boş alışveriş oldu. bulduğum hiçbir boyayı bırakmıyorum satıcının elinde.
Eveet ben de bir aralar öyle düşünüyordum.. Çok dikkat isteyen iş gerçekten.. Şu an saçlarım bu renk;
Eki Görüntüle 1214605
Baya yol kat etmissin cnm bence acim yap bu saca cok dikkat ederek sonra bayaaaa bayaa acildiktan sonra bi acim daha sonrada pallette yap olur gibi gelio suan bile baya acik islakken bu tonsa kuruyunca biraz daha acilir
önerdiğiniz bir açıcı var mı? türkiye nedense kahve tonlarını taşır tek o tonları barındırsın diye bir düşünüş var sanırım. zaten Marmaris de nötr diye bir boya vardı beyazdı hepsini ben aldım ama sonra onun parlatıcı olduğunu öğrendim boş alışveriş oldu. bulduğum hiçbir boyayı bırakmıyorum satıcının elinde.
Cnm ben onuda yurt disindan aliyorum simdi fotosunu cekmek isterdim ama annemin dukkaninda annemde kuafor bu arada o yapar benim islemlerimi turkiyedende ne bilim yaa cok icime sinen yine kotunun iyisi loreal
Evet en iyisi o şekilde yapmak herhalde.
Baya yol kat etmissin cnm bence acim yap bu saca cok dikkat ederek sonra bayaaaa bayaa acildiktan sonra bi acim daha sonrada pallette yap olur gibi gelio suan bile baya acik islakken bu tonsa kuruyunca biraz daha acilir
Toner kullanman gerek blogumda bunla ilgili uzun bi yazı yazdım göz at istersenSaclarim suan sari uclar daha acik bi sari ben platine yakin istiyorum ama küllü olmali kesinlikle.yogun aciciyla acip gumus sariya boyasam elde edebilir miyim bu rengi kizlar?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/2b/57/78/2b5778639035851d096a280ca27adcdd.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?