Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

sakın geri dönme intikamla falanda uğraşma kendinden düşük maaş alan birini mutlaka bulur ama kendisinden daha düşük zekaya sahip birini bulamaz iyi ki yurt dışına çıkma fırsatı falan olmamış bi de çıksaydı düşünmek bile istemiyorum küçük dağları ben yarattım demezdi direk dağları ben yarattım derdi

Netten detaylarına bakabilirsiniz
Ben korkarım bu tip insanlardan, hani it uğursuz olur başedersin kavga edersin ne biliyim bi yolu vardır ama narsist bi insan gün gelir senin varlığını kendi mükemmelliğine tehdit olarak görebilir

Bu olayda adam ifadesinde şunu demişti ikimizde aynı alandaydık ben bildigi herseyi ona ögrettim ama o yükseldi gibi biseyler...

Vallahi oturup su kadar yazi yazıp konu actigina degmez( biliyorum oye degil tabi ), salla gitsin bundan sonra vakit kaybetme bu adamla. Ayrıca yurtdisinda başarılar! Umarım gidersin.

yalnız konu başlığı konunuza pek uymamış çünkü bahsettiğiniz kişi sevgiliniz değil. başkaları ile görüşmesine falan karışmayacaksanız nasıl sevgili oluyor? iğrenç biriymiş. hayır bide kendisi ilkokul mezunu da siz çok çok üst düzeysiniz zannederler. çok fazla fark yok aranızda.

Adam doğuştan ezik zaten. Yat kalk dua et.Bırak intikamı bu zavallığı düşünüp beyinciğini yorma derim.

Başarılarınız daim olsun. Günün birinde rabbim bana da sizin gibi başarmayı hedef edinmiş gelin nasip eylesin .

Yolunuz açık olsun :)

Konun çok uzun ama başlık gerçekten tam bir özet olmuş. Verilecek tek cevap güle güle demek olabilir.
Fedakarlık etmene değecek birisi değil, zaten kimse için değmez.

Ay resmen sırıta sırıta okudum hiç bu kadar ezik olup da ezikliğini gizleme gereği duymayan adam görmemiştim ahahaha resmen şaka gibi bi de benimle bir süreliğine görüşme hakkı kazanacaksın demiş muhaha

Güzelim kendinle zorun mu var da senin muhatap oluyorsun şunla yolla gitsin, ay çocuğun söylediği laflara hareketlere bakar mısın öfkelenmeyi geçtim güldürüyor insanı

En azından dürüst olmuş
Bunu söylemeyen içden içe hasetlrnen sevgililerde var
Bence sevgilin biraz sıkılmış iliikşkiden bunuda bahane ediyor
İstemeyene bahane çok olur
Seni gerçekten sevse egosu falan kalmaz zaten
Sen bu farklılıklarınızı yani pek de fark göremedim açıkcası aranızda da neyse
Yüzüne vurup onu ezmiyorsan onun bu havaya girmesi saçma
Ben sana sevgisinin bittiğini düşünüyorum ..

Haklısınız, ben böyle bir ilişki istemiyorum tabii ki. Ne zaman bir şeyden şikayet etsem sanki asla şikayet etme hakkım yokmuş gibi davranıyor ve kendi sorunlarını anlatmaya başlıyordu. Ama bana gerçek yüzünü keşke bu kadar bağlanmadan önce gösterseydi, şu an sinir olmakla beraber üzülüyorum da...

En azından evlenmeden yüzünü göstermiş bence zararın neresinden donsem kardir felsefesiyle bak.

Evlenmek uzun vadeli planlarım arasında olmadığı için ciddiye almamıştım ama laf arasında bana ailesinin beni kabul etmeyebileceğini ve ailesine karşı gelmekten korktuğunu söylemişti.

Off çok kötüymüş gerçekten. Bilmiyordum bakacağım mutlaka olaya

Ben olsam hiç ama hiç hayatıma dahil etmem. Benim başarıma sevinemeyen benim iyi zamanlarımda hayatımı zindan eden birini hayatıma neden dahil edeyim ki. Ötede oynasın.

Evet beni çok üzdüğü konular oldu mesela yüksek lisans savunmamdan sonra kutlama yapıyorduk, geldi birkaç cümle kurdu yedi içti 'ben görevimi tamamladım sanırım, gidiyorum şimdi' dedi, biraz daha kal dememe rağmen gitti. Bu beni çok üzmüştü ama kavga etmeyelim diye üzerinde durmamıştım.

Erkekler kendinden ustte bi bayani kaldiramaz canim malesef senin ondan daha kariyerli daha basarili olman maasin hepsi batar ona... yol yakinken bitmis iyi de olmus hic bulasma

Malesef öyleymiş, acı bir tecrübe olmuş oldu benim için.

okudum ve daha iyilerine layiksin ...senin bu tur zihniyetle işin olmasın...allah karşina iyi insan cıkarsin bu arada tebrik ederim

Çok tatlısınız, beni gülümsettiniz. Allah daha iyilerini size nasip etsin, çok teşekkür ederim.

Lise mezunu olsa ezmeye hakkı mı var sanki? Ne biçim bir zihniyeti varmış da ben fark etmemişim.

annemin arkadaşı bu yüzden boşandı sakın bulaşmayın bırakın egosunda boğulsun

Bizim de sonumuz boşanma olurdu galiba evlensek, ucuz kurtuldum.

Yok dönmeyeceğim kesinlikle.

bu kadar başarılı bir kadın böylesi bir engeli hayatında bir dakika bile tutmaz ve bu cehalete güler geçer
engelleyin her yerden gitsin

Ben kendimi başarılı olarak nitelendirmem aslında, çünkü başarının sınırı yok :) Ben çalışkan olduğumu kabul ediyorum, başarı genelde başkalarının yakıştırdığı bir sıfat oluyor. Ben whatsapptan engellemiştim sadece, sonra beni her yerden engellemiş bana fırsat vermeden :))

Erkek arkadasin bana biliyormusun kimi hatirlatdi? Hani ailede kendi cocugunnan daha cok seviliyor diye baldizinin cocugunu kiskanib, cocugun yuzune asit atan eniste vardiya bak onu hatirlatdi.

Çok üzücü böyle düşündürmesi bile

Bir de bu adam bu narsistlik, bumkadar yüksek egoyu nasıl sizden bir sene gizleyebildi? Hiç mi açık vermedi??

Tabii ki verdi, ilk 6 ay hiç vermedi ama sonrasında vermeye başladı, ara ara yazdım. Ben görmedim, görmek istemedim. Kadın-erkek ilişkilerinde çok iyi olmadığım için ve sevdiğim için görmek istemedim sanırım.

Ay allahım ya kendini bu kadar belli etmiş ,egolu insan böyle bir insanla asla yaşanmaz.yolver gitsin.Böyle adamların hasta ruhlu olduğunu ve hatta gizli bir şizofrenik durum bence

Oldu canım deseydin ne intikamı ne görüşmesi ne buraya konu açması ? Kısa ve net hiçbir şeye değmez bu adam.

Kesinlikle yaşanmaz ve değmez

Bu nasil bir insan evlerden ırak!
Bir de egitimli olacak hadsiz.
Bosuna dememisler iste eğitim cehaleti alir eseklik baki kalir.

Malesef, lisans ve üstü eğitimi eğitimden saymıyor çünkü lisans eğitimi benden çok daha iyi bir üniversitede. Çocukluk çağında yaşayamadıklarına üzülüyor, insanın kendisini o dönemde geliştireceğini düşünüyormuş.

Vallahi oturup su kadar yazi yazıp konu actigina degmez( biliyorum oye degil tabi ), salla gitsin bundan sonra vakit kaybetme bu adamla. Ayrıca yurtdisinda başarılar! Umarım gidersin.

Çok teşekkür ederim, inşallah.

İşte ben hiçbir fark olmadığını anlatamadım ki... Lisans ve üstü eğitimi kabul etmiyor, çocukluk çağındaki ve lisans öncesi eğitimi kabul ediyor. Zaten bu şartlar sevgili olmak için değil sanırım sadece onunla iletişimde kalabilmem için sunduğu şartlar, sanırım onsuz yaşayamayacağımı falan düşünüyordu?

Adamın egosu yokki.
Egonun adamı var.
Bu ne yahu..

Malesef öyle...

Malesef...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben çalışarak her şeyin elde edilebileceğine inanıyorum, özellikle kadınlar olarak toplumda yerimizi sağlamlaştırmalıyız :)

Konun çok uzun ama başlık gerçekten tam bir özet olmuş. Verilecek tek cevap güle güle demek olabilir.
Fedakarlık etmene değecek birisi değil, zaten kimse için değmez.

Kesinlikle, ama sorsanız o benim için fedakarlıkta bulunmuş, ben değil.

Düşününce komik aslında değil mi, ben hala bunları diyebildiğine inanamıyorum. Bugün hiç muhatap olmadım, böyle devam edip şu 1 ayı geçirip bir daha görmemek istiyorum sadece.

Keşke sevgisi bitse ve bunu bana açıkça söyleseydi, uzatacak bir insan değilim ki. O zaman düzgünce yollarımızı ayırırdık. Onun taktığı şeyler lisans öncesi, çocukluk ve ergenlik zamanındaki imkan farklarımız ve ailelerimizin sosyoekonomik farklılığı. Lisans ve üstü eğitimi eğitimden saymıyor çünkü lisans eğitimi benden çok daha iyi bir üniversitede. Çocukluk çağında yaşayamadıklarına üzülüyor, insanın kendisini o dönemde geliştireceğini düşünüyormuş. Bana sunulan imkanlar ona sunulmamış, bunun haksızlık olduğunu düşünüyor ve bütün acısını benden çıkarmaya odaklı yaşadı bu son 1 seneyi. Ve iş konusunda evet ben daha tecrübeliyim bunu da kaldıramadı bir türlü, bir hata yapsa 'sen olsan yapmazdın' diye üzülüyordu mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…