Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Ayrılmışsınız üstelik bir aya kadar iş arkadaslığı da bitecekmiş.

Kadınına hasetlenen erkek kadar çirkin bişey yok. Adam vardır çocukken yaşayamadıklarımı seninle yaşayalım der içini açar adam vardır böyle hasetlenir içini karartır. Kıskanmakla kalsa iyi uzak dur bence sana bi kötülük yapar bu hislerle allah korusun.

Bence sevgi problem
Yıpranmış ilişkiniz
Bunlarda bahane olmuş
Unut gitsin
Arkana bakma bile

En güzel çözüm görmemezlikden gelip yurtdışına çıkmanız unutmanız.Böyle bir adamdan kocaman bir hiç olur.Sizide hiç eder.

Bu çocukla neden zaman kaybediyorsun?Daha büyümemiş ki..
çok uğraşırsın,çok yorulursun.

Amaaann ne intikami ya. Yurtdışına gidiyorsunuz, boyle bir ortadoguluyla ne ugrascaksiniz ki. Gidin basarilariniza basari katin, bu andavaldan cok daha iyi birini bulun. Bu hanzo da eminim biriyle evlense bile sizi stalklamaya devam eder ve hırsından kudurur. En iyi intikam daha da başarılı olup cok daha guzel bir hayat kurmaktir bence boyle birine.

Ne güzel gerçek yüzünü göstermiş işte kurtul bundan...

Tek kelime.
Hasta.
Hiçkimse aşağılık gördüğü bir kadını veya erkeği eş olarak istemez. Saygı duyamaz ki?
O saygı duyacağı, başarıları ile övüneceği bir kadın değil, ezikleyeceği ve üzerinden ego tatmini yapacağı bir köle arıyor.
Hemen uzaklaş bence.

Kendi şahsi egolarını, hastalıklı düşüncelerini

"Ben ortadoğuluyum" diyerek örtmeye çalışması da alkışlık doğrusu.

Eş falan olmaz bu arkadaştan
Eşi bırak arkadaş bile olmaz.
Başarını kıskanan arkadaşla ne paylaşacaksın ki?

L littlemermaid993 merhaba..

Ondaki ego değil eziklik.. Arkanüza bakmadan kaçın bence. Normal bir ruh hali değil..

Bir daha gelmek isterse cevabınız çok basit:
"Ben y.lisansımı bitirdim, doktoranı yap da gel.
Ben doktor ünvanımı aldım, prof ol da gel. Ben 5000 kazanıyorum, 10bin kazan da gel.." vs vs

Zaten siz bu süre zarfinda, kariyerinizi de yaparsınız, çocuğunuzu da..

Ama nolur sakın onunla olmasın. Erkek mi yok size?

Kızım arasan bulamazsın böyle kötüsünü. Söylenecek hiçbir şey yok. Asssssla boyun eğme, ne mesajına cevap ver, ne yüzüne bak. Bu adamı kendi bataklığında bırak, çünkü seni de çekmek istiyor oraya. Sırf şu rezil konuşmasını yapmak bile ezilen egosunu nasıl tatmin etmiştir. Böyle konuşmasına bile izin verme, dinleme. Git kendi dengin olan birini bul. İntikam almaya bile çalışma. Onu hayatından tamamen çıkarman, hiç hayatına girmemiş gibi yapman en güzel intikam olacak zaten.

güçlü kadını taşıyabilecek erkek bulmak sahiden zor. valla hiç kafana takma ve ayrıl. illa intikam almak istiyorsan da şöyle karizma, baktın mı bir daha baktıran bir kuzenin, arkadaşın vs. varsa 1-2 gün seni işten almasını sağla. şöyle salına salına koluna gir. beraber çıkın. zaten ezik biri olduğu için yüzünün iyice renk değiştireceğini düşünüyorum.

Şükret ki sevgilin evlenmemişsin.Başlıktan belli zaten ayrıl bence bu ne.Tabi iyi bi yanı var dürüst.Ama kıskanç,çekemiyor bi sıkıntı var adını koyamadım.

Nişan vs olsa ilk isteği işi bırak demek olur.Belki süsler sen yorulma vs diye ama.Durduğum yerde gıcık oldum

Aynen böyle olup lafa söze gelince cok modern dünya insanı olan dolu ortalık

Bu adam gibi açık açık karın ağrısının ne olduğunu söylemeyen ama kadına eziyet etmekten kadinligiyla veya bel altiyla vuran gizli barzo dolu ortalık

Bu arada adamın söylediklerinden tam bahsettiği tipte bir kizla konuştuğunu hatta görüşmeye başladığını düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…