şaşkınlıklardayım, tarifsiz bir durum....

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.

Çüşşş yani almayı geçtim sizin çekmecenizi nasıl karıştırır bunu ona uygun dille söyleyin bence eşinizin annesi olması sizin özeliniz yatak odanıza girme hakkı vermez

kadın hasta yaaaaa.....benden izinsiz nsl odama girer böle bişey yaparsın dedim, buna bozuluyo kadın ya, zeytinyağı gibi üste çıkıyo bi de

hayatımda böyle saçmalık duymadım, ne dedin

yok arkadaş bi kısım kaynanayla evde tek başına kalınmamalı, mümkünse koca illaki olmalı yoksa kendi annen ya da kardeşin

Ayıp etmiş gerçekten.
MAhreminize karışmaya ne hakkı var.
Diyecekse bişey aksiyona dökmeden diyebilirdi.
Allah allah bu kk da okuduklarıma hergün biraz daha hayret ediyorum.

Eşin ne dedi işte bunu gizlemeyin bence hiç yorum katmadan anlatın aynen yazdığınız gibi..birinin onu durdurması lazım o kişi de eşiniz

Kadın hasta falan değil...
Edepsiz, ahlaksız, sınırlarını bilmeyen biri..
Ama münakaşa etmeye değmez... Çünkü edepsiz birini yenemezsin...

nsl odama girersin böle bişey yaparsın dedim, efendim neymiş odasına girmek için izin mi alcakmışım, kendi terbiyesizliğine bakmıyo

off ya tam gıcık kaynana tipi benimki de bi keresinde bende yatılı kalıyo bi baktım tüm havluların yeri değişmiş, tüm gece üşenmemiş dolap karıştırmış hanım, bildiğin gece yani biz uyurken

sen de onun odasına gir bigün peşinden.
şöyle çekmeceleri dolapları karıştıracakmış gibi yap bakalım şakayla karışık.
eli ayağına dolanacaktır açtırmamak için muhtemelen

Eşin ne dedi işte bunu gizlemeyin bence hiç yorum katmadan anlatın aynen yazdığınız gibi..birinin onu durdurması lazım o kişi de eşiniz
söyledim böyle böyle yaptı annen diye, aramış ayıp değil mi falan filan, eşim üste çıkınca ağlamaya başlamış yeteerr yeterrr ben torun istiyom diye, hasta edepsiz kadın.

sen de onun odasına gir bigün peşinden.
şöyle çekmeceleri dolapları karıştıracakmış gibi yap bakalım şakayla karışık.
eli ayağına dolanacaktır açtırmamak için muhtemelen
ben ne bileyim kendi annemin babamın evinde böyle görmedim böyle yetişmedim, dişe diş ama yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…