- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
çok pardon ama "oha" eşinize anlatın töbe töbe bu ne genişlikarkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
yaşa ki göresin demişler. allah sizi karşılaştırmasın.Aaa.Ne insanlar var ya...
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
anlattım kadın ağlamış yeteerrr yeterrr ben torun istiyom diye, evlendiğimizin ertesi günü başladılar bebek de bebek diye, eşim zaten cinsel anlamda uzak ne çocuğu ise, leylekler getircek san ki...çok pardon ama "oha" eşinize anlatın töbe töbe bu ne genişlik
hey yarabbim.. eşiniz ne diyor peki ne düşünüyor bu konu hakkında?anlattım kadın ağlamış yeteerrr yeterrr ben torun istiyom diye, evlendiğimizin ertesi günü başladılar bebek de bebek diye, eşim zaten cinsel anlamda uzak ne çocuğu ise, leylekler getircek san ki...
evet önceki konularımda da var eşimle de problemlerim var. kaynanaya gelirsek bana uygulamaz görgüyü ama kendisine kendi tarafına görgü bekler.senin tek sorunun kaynanala değil anlaşılan
eşinle de problemin çok
kv yi yorumlamak dahi istemiyorum
görgü ahlak diye birşey yok anlaşılan
bundan sonra evine geldiği an kapılarını kitle odaların
bir aRKADAŞIM KV VE GÖRÜMCESİNE karşı bu yöntemi bulmuştu
utanmayıp sormuşlar kapılar neden kitli diye
o da
böyle gerektiğini düşündük
demiş
ayıp mı bilmem ama çüşarkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
eşimle tartışmalarım var önceki konularımda var. bu sefer kayınvalide.Eşinizle mi tartıştınız yoksa annesi ile mi sadece. Eşiniz size hak veriyor mu en azından? Yatak odanızın kiliti var mı? Varsa o geldiğinde kilitleyin. Terbiyesize terbiyesi böyle verilir çünkü.
yoooo ayıp falan değil öylesine ben baya bişey saydım içimden..ayıp mı bilmem ama çüş
Direk kapıyı kilitleyin başka türlü çözülmez. Ve bebek için en az 3 kere düşünün.eşimle tartışmalarım var önceki konularımda var. bu sefer kayınvalide.
yok direk eyleme dökerek bunlar. evleneli de sanki çok bişey oldu, evlendiğimizin ertesi günü başladılar.Çok afedersiniz ohaaaaa demek istiyorumHem torun öyle mi istenirmiş Allah aşkına? Ben bizimkilere yatıp kalkıp şükredeyim en iyisi Bizimkiler fındık, pekmez, çeşitli karışımlarla vs ima ediyorlar torun isteklerini
akşam tiyatro oldu benim içinde, almış çantasına atmış. balon yapsın yapsın oynasın.Saka gibi yaaa....guldumm.koptum yaaaaaaa...
Tam da bu arzusunu dile getirmeye çekiniyor, hadsiz bir mesaj yolluyor diyecektim ki, fikrini açıkladığını okudum.arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?