şaşkınlıklardayım, tarifsiz bir durum....

çok pardon ama "oha" eşinize anlatın töbe töbe bu ne genişlik

senin tek sorunun kaynanala değil anlaşılan
eşinle de problemin çok

kv yi yorumlamak dahi istemiyorum
görgü ahlak diye birşey yok anlaşılan
bundan sonra evine geldiği an kapılarını kitle odaların

bir aRKADAŞIM KV VE GÖRÜMCESİNE karşı bu yöntemi bulmuştu
utanmayıp sormuşlar kapılar neden kitli diye
o da
böyle gerektiğini düşündük
demiş

Eşinizle mi tartıştınız yoksa annesi ile mi sadece. Eşiniz size hak veriyor mu en azından? Yatak odanızın kiliti var mı? Varsa o geldiğinde kilitleyin. Terbiyesize terbiyesi böyle verilir çünkü.

çok pardon ama "oha" eşinize anlatın töbe töbe bu ne genişlik
anlattım kadın ağlamış yeteerrr yeterrr ben torun istiyom diye, evlendiğimizin ertesi günü başladılar bebek de bebek diye, eşim zaten cinsel anlamda uzak ne çocuğu ise, leylekler getircek san ki...

Kusura bakmayın ama kayınvalidenizin saygı edep terbiye denen kavramlardan haberi yok herhalde

anlattım kadın ağlamış yeteerrr yeterrr ben torun istiyom diye, evlendiğimizin ertesi günü başladılar bebek de bebek diye, eşim zaten cinsel anlamda uzak ne çocuğu ise, leylekler getircek san ki...
hey yarabbim.. eşiniz ne diyor peki ne düşünüyor bu konu hakkında?

evet önceki konularımda da var eşimle de problemlerim var. kaynanaya gelirsek bana uygulamaz görgüyü ama kendisine kendi tarafına görgü bekler.

ayıp mı bilmem ama çüş

Eşinizle mi tartıştınız yoksa annesi ile mi sadece. Eşiniz size hak veriyor mu en azından? Yatak odanızın kiliti var mı? Varsa o geldiğinde kilitleyin. Terbiyesize terbiyesi böyle verilir çünkü.
eşimle tartışmalarım var önceki konularımda var. bu sefer kayınvalide.

Çok afedersiniz ohaaaaa demek istiyorum Hem torun öyle mi istenirmiş Allah aşkına? Ben bizimkilere yatıp kalkıp şükredeyim en iyisi Bizimkiler fındık, pekmez, çeşitli karışımlarla vs ima ediyorlar torun isteklerini

yok direk eyleme dökerek bunlar. evleneli de sanki çok bişey oldu, evlendiğimizin ertesi günü başladılar.

Saka gibi yaaa....guldumm.koptum yaaaaaaa...

her seferinde eşimin tarafının bebek muhabbetleri, bu hareketler offff eşim zaten öylesine bıktım.

benim KV çocuğuma baktığı için eve gelir gider anahtarı vardır.yatağımın şekline kadar değiştirir.ben de çocuğun hatrına susardım ya sabır derdim.seneler geçtikçe bunlar çok olağan gelmeye başladı.eşime bile normal gelmeye başlamıştı.ben sustukça iş abartılmaya başlandı.
bir gün patladım sakın bir daha karışma diye.2 gün küstük 3. gün normale döndük.
tavsiyem eşin yanında olsun yada olmasın.kendini ezdirme.böyle bir durumda çocuğu tek mi yapacam deyip kafasına soru işareti düşür.ben böyle istiyorum de.bırak arkandan konuşsun yüzüne gülsün.zaten ağzınla kuş tutsan yaranamayacksan sen huzurlu ol yeter.çocuktan sonra evlilik daha bağlayıcı oluyor.emin olmadan yapma zaten.

Tam da bu arzusunu dile getirmeye çekiniyor, hadsiz bir mesaj yolluyor diyecektim ki, fikrini açıkladığını okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…