şaşkınlıklardayım, tarifsiz bir durum....

kusura bakmayın ama bir yuh çekeceğim.
kv hadsizlikte nirvanaya ulaşmış.

yoo yaranamıyorum ki yaranmakta istemiyorum o insanlara yaransam ne olur yaranmasam ne olur, ama bi rahat bıraksalar.

Konunu şaşkınlıkla okudum kapını kilitle hatta bir daha eve alma. Ne insanlar var.

biliyor musunuz sonuna gelmemiştim konunuzun,aklıma gelen şey şuydu. kv genç sanırım. prezevatifi kalmamış. sizinkini almış.korunma adına:) tabii oda büyük terbiyesizlikde.
. sonra çocuk olduğunu anladım olayın. ama trajikomik derler ya. resmen onu yaşamışsınız

benim kayın babam ben annemlerdeyken evimizin ayrı olmasına rağmen gelip pedlerimin olduğu çekmeceyi karıştırmıştı kenarı kırıktı çekmecenın akşam oldu pamuk senin çekmecen kırık marangoza söyledim yarın yapacak dedi ben dumur olmuştum

buna benzer başka huyları var mı?
ooo evim de eşyamın yerini değiştirmeye kalkar, hayır ben bunu burda seviyorum deyince bozulur, yok kendi tarafından bi yakını rahatsızlanır(tansiyon, şekeri çıkmış basit bişey), arayın bi ayıp olur.neden gelmiyosunuz gitmiyosunuz, üfff yaptığım yemeği(oğlu beni övünce) kıskanır.hasta hasta bi sürü şey

senin olay valla benimkinin yanında çok kibar kalıyo...kadın direk olaya el atıyo.

şu kırmızılı yerler normal aslında. senin kendi annen hiç demez mi "x teyzen ameliyat olmuş bir ara" o zaman da bu kadar rahatsız olur musun?
gelin gidin demesi de aynı şekilde..bunda da sorun göremedim.
oğlu seni övünce nasıl bir tepki veriyor ki kıskandığını anlıyorsun?
evindeki eşyaları değiştirmesi komik ve saçma ama kötü niyetli olduğunu göstermez. ha sen de bunları iyi niyetli diye tolere et demiyorum ama az ön yargılarından sıyrılarak bakarsan bunlar çok batmaz. mesela kendi annenin yaptığını düşün..

senin olay valla benimkinin yanında çok kibar kalıyo...kadın direk olaya el atıyo.
evlendikten sonra ilk regl olduğumda yeter bitsin artık oğlumu kendinden mahrum etme diye söyleniyordu
sanki benim elimde

Dalga mi geciyorsunuz? Yuh nasil boyle salak bi sey yapabilir? Ay ben olsam cildirir sinir krizi gecirirdim. Terbiyesize bak sen ya. Benim kayinvalidem mutfağa bile gitmez gitse bile kurcalamaz hicbir yeri. Yuh ya yuh daha ne diyeyim. Ben burda sinirlendim siz hicbir sey yapmadiniz mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…