- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
yok direk eyleme dökerek bunlar. evleneli de sanki çok bişey oldu, evlendiğimizin ertesi günü başladılar.
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
yoo yaranamıyorum ki yaranmakta istemiyorum o insanlara yaransam ne olur yaranmasam ne olur, ama bi rahat bıraksalar.benim KV çocuğuma baktığı için eve gelir gider anahtarı vardır.yatağımın şekline kadar değiştirir.ben de çocuğun hatrına susardım ya sabır derdim.seneler geçtikçe bunlar çok olağan gelmeye başladı.eşime bile normal gelmeye başlamıştı.ben sustukça iş abartılmaya başlandı.
bir gün patladım sakın bir daha karışma diye.2 gün küstük 3. gün normale döndük.
tavsiyem eşin yanında olsun yada olmasın.kendini ezdirme.böyle bir durumda çocuğu tek mi yapacam deyip kafasına soru işareti düşür.ben böyle istiyorum de.bırak arkandan konuşsun yüzüne gülsün.zaten ağzınla kuş tutsan yaranamayacksan sen huzurlu ol yeter.çocuktan sonra evlilik daha bağlayıcı oluyor.emin olmadan yapma zaten.
aman ne var ki diyo ya, saygısız utanmaz.
kusura bakmayın ama bir yuh çekeceğim.
kv hadsizlikte nirvanaya ulaşmış.
onu alsın çarşı da yok mu alınır, ben burda aldığım msj gözüme gözüme sokarak, ben senin yatak odana bile karışırım.O zaman diyecektin merak etme yedeği var onların diye
eve almasam anlamaz ki kendi kabahatinden yaptığımı, beni istemiyo oğlumun evine der, kimseye de denecek bişey değil.Konunu şaşkınlıkla okudum kapını kilitle hatta bir daha eve alma. Ne insanlar var.
ooo evim de eşyamın yerini değiştirmeye kalkar, hayır ben bunu burda seviyorum deyince bozulur, yok kendi tarafından bi yakını rahatsızlanır(tansiyon, şekeri çıkmış basit bişey), arayın bi ayıp olur.neden gelmiyosunuz gitmiyosunuz, üfff yaptığım yemeği(oğlu beni övünce) kıskanır.hasta hasta bi sürü şeybuna benzer başka huyları var mı?
senin olay valla benimkinin yanında çok kibar kalıyo...kadın direk olaya el atıyo.benim kayın babam ben annemlerdeyken evimizin ayrı olmasına rağmen gelip pedlerimin olduğu çekmeceyi karıştırmıştı kenarı kırıktı çekmecenın akşam oldu pamuk senin çekmecen kırık marangoza söyledim yarın yapacak dedi ben dumur olmuştum
şu kırmızılı yerler normal aslında. senin kendi annen hiç demez mi "x teyzen ameliyat olmuş bir ara" o zaman da bu kadar rahatsız olur musun?ooo evim de eşyamın yerini değiştirmeye kalkar, hayır ben bunu burda seviyorum deyince bozulur, yok kendi tarafından bi yakını rahatsızlanır(tansiyon, şekeri çıkmış basit bişey), arayın bi ayıp olur.neden gelmiyosunuz gitmiyosunuz, üfff yaptığım yemeği(oğlu beni övünce) kıskanır.hasta hasta bi sürü şey
evlendikten sonra ilk regl olduğumda yeter bitsin artık oğlumu kendinden mahrum etme diye söyleniyordusenin olay valla benimkinin yanında çok kibar kalıyo...kadın direk olaya el atıyo.
nsl odama girersin böle bişey yaparsın dedim, efendim neymiş odasına girmek için izin mi alcakmışım, kendi terbiyesizliğine bakmıyo
evlendikten sonra ilk regl olduğumda yeter bitsin artık oğlumu kendinden mahrum etme diye söyleniyordu
sanki benim elimde
kaynanam demiştiievlendiğim günde stresten olmuştum kb sen misafirsin diyordu o iş olana kadarbunu kpederin mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?